Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
У новому застосунку є історія пушів? Хотів подивитися, коли прийшов пуш про ліміт і не знайшов ніде. Можу лише сказати, що у робочий час за кілька годин розглянули.
klug написав:У новому застосунку є історія пушів? Хотів подивитися, коли прийшов пуш про ліміт і не знайшов ніде. Можу лише сказати, що у робочий час за кілька годин розглянули.
klug написав:У новому застосунку є історія пушів? Хотів подивитися, коли прийшов пуш про ліміт і не знайшов ніде. Можу лише сказати, що у робочий час за кілька годин розглянули.
хісторі пушів є у самому смарті (у мене Самсунг)
Я смарті відключена: вже не пам'ятаю чи сам відключав, чи так було типово встановлено. Досі не виникало проблем з тим, щоб знайти пуш у застосунку, який його надсилав.
Feh14 написав:А навіщо наступний? Там 1%, вже малоцікаво.
А кстати, кб даже 1 ни кто и не даёт особо за кредитные, Юнекс и Пиреус за свои, а Изи всего 0,5. Правда тут сотню собирать, долгая музыка если по мелочам, а Ю и П от десятки))
Интернет-банкинг для новых клиентов не работает и похоже не будет работать
Alexander, [11.04.2024 15:22] Доброго Времени!
При заходе в веб-банкинг и при входе в любой пункт меню в вижу такое сообщение. Это можно исправить?
Alexander, [11.04.2024 15:24] Мобильный банкинг у меня при этом работает нормально. Но хотелось бы и веб-банкинг чтобы нормально работал
AllianceBank, [11.04.2024 15:26] На жаль, Інтернет-банкінг наразі не працює. Радимо користуватись мобільним додатком нашого банку. Перепрошуємо за технічну несправність.
Alexander, [11.04.2024 15:26] А какие планы на починку? или вообще не будет работать?
AllianceBank, [11.04.2024 15:35] Термінів на фирішення фахівці не повідомили. Радимо користуватись мобільним додатком нашого банку. Перепрошуємо за технічну несправність.
Alexxander, якщо це стосується клієнтів, у яких тільки картка "Стартова", то старий банкінг "Alliance Online" частково сумісний з цим продуктом. Наскільки зрозумів працює зі Стартовою карткою тільки зі власними коштами.