Из Сенса сегодня:
Ну так регламент же не змінювався, сам по собі СЕП 4.0 прискорює процес, але максимальний термін як був так і є до 3х робочих
Широк круг "тигипковских банков и их недобанков". Примерно все банки Украины
|
|
Додано: Сер 01 тра, 2024 23:09
Ізя прислав push, ніби відправив мені на пошту листа для підтвердження пристрою згідно з вимогами НБУ. Я всю пошту обшукав і ніде його немає. Застосунок не дає проводити платежі, підтримка святкує. Ще хтось таке спостерігає?
Регламент недобанку не змінювався, а законодавство - так. Закон "Про платіжні послуги та переказ коштів в Україні" втратив чинність 01.08.2022, а вони його й досі цитують.
Додано: Чет 02 тра, 2024 01:42
Ні, це не я так кострубато описую фінмон, вони реально таке пишуть: На фішинг теж не схоже, бо пуш у додатку, та й самого листа немає. UPD. платіж нарешті пішов, а підтримка й досі мовчить.
Додано: Чет 02 тра, 2024 15:18
Re: izibankИзя снова затеял традиционную мутотень с обновлением приложения. В необновленной версии платежи проводить отказывается, требует обновить, а обновленное из ПлейМаркета поверх старого не устанавливается. Кто-нибудь уже очистил кэш/удалил старое? Новое устанавливается после этого? Самому экспериментировать не хочется, т.к. нужен гарантированный доступ.
Додано: Чет 02 тра, 2024 15:20
Re: izibankВидалив-встановив нове з маркета. Працює. Робив це вчора.
Додано: Чет 02 тра, 2024 15:53
А сьгодні до мене вже постукав фін. мон. - питав чи я не вата. Кажу, що ні - відповіли, що будуть дивитися... Схоже, що поповнювати заначку таки було помилкою. То у Вас певно стоїть те, що з сайту ставили - воно й не може з маркету оновитися чисто технічно. Треба зносити і ставити із маркету.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор |
|