|
|
![]() Re: ПУМБШановний представник, є питання відносно віртуальної валютної ВсеКарти.
1. Дуже незручно коли на касі кажуть- йдіть випустіть собі пластик для того щоб зняти кошти які надійшли після закінчення депо (-150 грн. за випуск). Чому не прирівняти реальну і віртуальну картки при знятті в касі відділення якщо я і так надаю паспорт? або хоча б опцію сканування по nfc Google pay? 2. Якщо в мене закінчився депозит сумою більше 2 добових лімітів НБУ (умовно 5200USD) і придбав ще онлайн 1200 USD- за третє зняття впродовж місяця (залишкової частини тіла депозиту (200 USD) і купленої валюти онлайн (1200 USD)) спрацює комісія 1%, чи система налаштована та щоб розрізнити і комісії за депозитне тіло не буде? Чи перші два зняття депозиту не підпадають під ці 2 безкоштовні зняття (тарифи 2.1.9.1.6.) і третє зняття буде повністю безкоштовним? ![]() 3. пункт тарифів 2.1.9.1. 'З використанням картки:' слід читати як 'З використанням пластикової картки:' ? Бо для мене незрозуміло чому оформивши віртуальну картку я не можу нею скористатись при знятті коштів в касі банку з аналогічними правами/обмеженнями що й з пластиковою карткою ![]() ![]() andriy_z
Вітаємо! Відкриття пластику до рахунку - це рекомендація для умов без комісійного зняття коштів. Також, перший пластик до рахунку безкоштовний. Щодо Вашої ситуації, то для зняття третьої частини суми, можна зачекати один календарний місяць, щоб уникнути комісію. ![]() 2.99% за зняття або переказ грошей з кредліміту.
|
|