Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 21182119212021212122 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Сб 18 май, 2024 09:34

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz писал(а):Так-же, я уверен, что если бумажка на которой написано "Будапешский меморандум" так и останется под кучками экскрементов, то каждый мелкий и немелкий диктатор и не только диктатор, будет понимать, что без ЯО безопасность страны никто не гарантирует. И в какой момент "об красную кнопку откроют бутылку пива" (с) - вопрос недолгого времени. Когда начнется глобальная ядерная война - советы будет давать поздно. И это коснется всех на этой планете. Пока что к этому идет.

- пише військовий експерД, який не був не дня в армії і скроріш за все зрадив військовій присязі яку прийняв як офіцер запасу.
P.S.
І Глянь сюди. Тут viewtopic.php?p=5699492#p5699492
я давно кинув підтвердження як я на "дивані сиджу".
Denik

С нами с: 23.02.09
Благодарил (а): 694 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Сб 18 май, 2024 09:42

Дюрі-бачі писал(а):А Ви смішний... В Китаї скоро (через кілька років) буде криза, дуже глибока криза, капітал з нього тікає, як з України в 2021...

Не буде ніякой кризи. Фінансовий результат у всіх, хто здійснить енергоперехід буде позитивний, внутрішній попит буде великий.
Ви не уявляєте, який плюс відносно авто з ДВЗ дає електромобіль щодо сімейного бюджету, мобільності та заощаджень. А Який плюс даватимуть в Китаї 100 млн. електромобілів за 5 років зроблених з місцевої сировини на місцевих заводах, які їздять на міксі енергії з місцевого вугілля та зеленки.
Последний раз редактировалось Denik Сб 18 май, 2024 10:11, всего редактировалось 1 раз.
Denik

2
1
Сообщение Добавлено: Сб 18 май, 2024 09:51

Denik Побачимо. Я всі свої зв'язки з Китаєм розірву остаточно вже цього року. Поки я бачу, що на китайців очікує черговий "великий стрибок"
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 985 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 18 май, 2024 10:16

Дюрі-бачі писал(а):Denik Побачимо. Я всі свої зв'язки з Китаєм розірву остаточно вже цього року. Поки я бачу, що на китайців очікує черговий "великий стрибок"

В мене довоєнний науково-бізнесовий шеф приїхав тиждень тому з Китаю. На наступному тижні планую з ним поспілкуватися.
Denik

2
1
Сообщение Добавлено: Сб 18 май, 2024 10:40

Denik писал(а):Не буде ніякой кризи. Фінансовий результат у всіх, хто здійснить енергоперехід буде позитивний, внутрішній попит буде великий.
Ви не уявляєте, який плюс відносно авто з ДВЗ дає електромобіль щодо сімейного бюджету, мобільності та заощаджень. А Який плюс даватимуть в Китаї 100 млн. електромобілів за 5 років зроблених з місцевої сировини на місцевих заводах, які їздять на міксі енергії з місцевого вугілля та зеленки.

Не підскажете на скільки років вистачає батарєї в електромобілі (особливо китайському)?
Скільки коштує заміна батарєї?
ПС електромобіль в приватному будинку при наявності достатньої потужності електрики я ще розумію. Чи підземний паркінг з зарядкою.
А для проживаючих в квартирах це трешове рішення.
UA

С нами с: 19.07.08
Благодарил (а): 1887 раз.

1
2
1
Сообщение Добавлено: Сб 18 май, 2024 11:25

UA писал(а):
  Denik писал(а):Не буде ніякой кризи. Фінансовий результат у всіх, хто здійснить енергоперехід буде позитивний, внутрішній попит буде великий.

Не підскажете на скільки років вистачає батарєї в електромобілі (особливо китайському)?
Скільки коштує заміна батарєї?
ПС електромобіль в приватному будинку при наявності достатньої потужності електрики я ще розумію. Чи підземний паркінг з зарядкою.
А для проживаючих в квартирах це трешове рішення.

На сьогодняшній день вартість їзди на електомобілі, купленому мною два з половиною роки тому вживаним, за 50% від вартості нового, складає приблизно 150€/100км пробігу без врахування вартості електроенергії. Саме цінопадіння. Вартість витрати пального на двс-ному автомобілі складає приблизно 200€ на місяць. Доцільність покупки електромобіля може бути лише при щоденних пробігах 150+ км, або це має бути зовсім бюджетне авто, типу ліф першого покління. З червня тариф на електроенергію в Україні хочуть підняти до 4.5-5 грн/кВт. В Європі тарифи такі, що заряджаючи авто вдома, я маю витрату співставну з економним дизелем, або гбо-шним авто. Якщо вести мову про комерційні зарядки, то вже можна порівнювати з двс-ними авто з витратою 10л/100 км. Звісно, можна поставити сес. Але це теж не додасть сенсу такій покупці.
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 18 май, 2024 11:45

Вчора на YouTube промайнуло відео, де наша людина в Україні показує, як заряджає свою Теслу на ПРИСКОРЕНІЙ зарядці.
Сказав, що 1 кВтгод електричної енергії обходиться в 17 гривень, що виводить - разом із витратами на ТО та ремонт - на нуль ефективність використання електромобілів в Україні.
Воно придумано НЕ для нас.
Я вже писав: наші українці в США приїжджають на роботу на 9-00 - підключають Тесла до БЕЗКОШТОВНОЇ зарядки - 2 сеанси по 4 години (4 години на одне авто надають безперервно) - о 17-00 сідають в авто, батарея якого заряджена на 80...85 % - та поїхав додому або в справах.

Коли їздять далеко - наприклад в гірськолижні центри або в гори/на озера - то немає ніяких проблем із заряджанням - станції є всюди на кожному кроці. ходів не гріх і заплатити за зарядку.
Поки перекусили в кафе та випили кави...
Приятель виставив зараз на продаж свою Тесла за максимум ціни його року випуску - 20 500 доларів.
Вже наїздився...

P.S. О! Вже знизив ціну відразу на 5000 доларів (!).
Точно що вже наїздився...
Последний раз редактировалось akurt Сб 18 май, 2024 11:53, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 18 май, 2024 11:52

ИМХО єдині, хто отримує вагомий профіт від переходу на електромобілі - це таксисти навесні/восени. Для простих людей - це геморой, вся "вигода" від економії на паливі зникне після першої заміни батареї. А батарея й 10 років не служить.
Дюрі-бачі

1
Сообщение Добавлено: Сб 18 май, 2024 12:06

Дюрі-бачі писал(а):ИМХО єдині, хто отримує вагомий профіт від переходу на електромобілі - це таксисти навесні/восени. Для простих людей - це геморой, вся "вигода" від економії на паливі зникне після першої заміни батареї. А батарея й 10 років не служить.

це доки нафта до 100 дол,барель коштує. а стане коштувати - 200 - буде інша справа.

коли рахують суму витрат на електромобіль, дуже важливо враховувати, яку ціну використовують. якщо 2,64 - це супер вигідно (звісно коли це нижче собівартості). якщо поточну ринкову - інші цифри. а якщо комерційну зарядку - третій варіант.

але загальний тренд - відмова від викопних копалин. хоча еенергія - це теж вугілля. хоча його здається більше, ніж нафти.
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 18 май, 2024 12:10

Shaman писал(а):дуже важливо враховувати, яку ціну використовують.
Та хоч безкоштовна ее. Для просто смертного, який в день їде кілька десятків кілометрів, одна заміна батареї буде дорожча ніж весь бензин, спалений за ті 5 років.
Дюрі-бачі

1
  #<1 ... 21182119212021212122 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама