Дюрі-бачі написав:mephala Важко мені говорити за всіх, але серед моїх знайомих, які служать, є 4 архетипи: 4. Переводять всі гроші дружині, а та їх не тратить і збирає "на чорний день" І жоден із цих архетипів не відпочиває в Буковелі.
Це напевно сім'я реалістів у якої міцні стосунки, і яка розуміє, що держава нічого не зробить, якщо щось трапиться, і ій доведеться лікувати\реабілітовувати чоловіка за свої, тому що соцзабезпечення інвалідів від держави у нас прямо скажемо немає.
5.(схожий трохи на пункт 4) Картка у дружини. Чоловік підказує, що/куди/і як порозпихати(що на депо, що в доляр...) Загалом, гроші скирдуються "на світлий день/на світле майбутнє!" Відпочиває дружина з дітьми скромно 1раз/рік на Шацьких озерах(або, вже як дуже закортить, то на декілька днів на екскурсію до Франції) І так, у такій сім'ї - міцні стосунки!👍
budivelnik написав:Ну пише Долярчик між банами на форум з погрозами що добється документів про догляд за дружиною і на підставі цього демобілізується... Що він ТУТ хоче отримати? Допомогу в цьому питанні? Чи хоче просто звернути увагу прокуратури на те як буде провадити корупційні діяння щоб отримати необхідні документи?
Сниться мені, що десь на Марсі, одного марсіанина повезли до одного командира, переводити в піхоту... А марсіанин каже -"я відмовляюсь!" Привезли його назад... Вище командування було обурене і каже, щоб принесли рапорт про відмову! Сниться мені далі, що рапорт вже роздрукований лежить на столі в марсіанського комбата... і мають його передати "на гору"! І тут я прокинувся
Може мені ще насниться, як далі розгорнуться події, то напишу))
п.с. Ну і є інфо про сзчешника)) Так як один з побратимів їздив у відпустку і... Готові?
Точно готові?
Вони разом пили пепсі
Ніде не переховується)) ніхто до нього не приходив)) Покищо))
Але, якщо його десь зупинять на дорозі за межами свого села, то напевно, знову попаде в РІДНЕ ЗСУ!
Ой+ написав:З іншого боку на вихідні мав виїзд через курортні карпатські місця Яремче і т.д., то все забито дорогими машинами з всієї України, забезпеченими людьми і на вигляд цілком кондиційними чоловіками.
Хіба це знімає стрес та частина силовиків, яка не на ЛБЗ
Китай не буде присутній на мирній конференції у Швейцарії в червні, — Reuters За словами джерел видання, Пекін відхилив запрошення, оскільки не було виконано його умов.
Ця конференція все більше стає схожою на якусь PR-акцію з нульовим вихлопом
Letusrock написав:згідно будівельників проблем з мобілізацією нема ніяких))
1 Згідно з Будівельником - наявність війни це вже велика проблема 2 Як тільки влада від Ми вЯлІкІє - що скажемо-те плебс і зробить.... перейшла до Бригади набирайте собі самі... Так відразу градус ненависті до мобілізації-стух 3 При цьому, влада як кожен шуллєр тримає в себе в рукаві різних безумних, які продовжують накидувати лайна на вентилятор... Так це не подобається...але це вже більш менш терпимо 4 Те що ТЦК обробляють максимум 25% звернень , тобто кожного дня отримують на чотири дні роботи, мусить привести чиновника до створення Інструкції ДСК(для службового користування) згідно якої і буде відбуватись сортування кого з чотирьох отриманих ставити в початок черги на ВЛК а кого в кінець. Так як розумні(вони ж багаті) не є цільовою аудиторією виборчого ядра сьогоднішніх керівників- то створити економічне бронювання у відкриту-вони не можуть( втратять електорат) З другого боку ігнорувати економічні проблеми вони також не можуть-падіння економіки=втрата влади То й буде створене ДСК в якому пропишуть приблизно наступне... При обробці бази данних Резерв+ , в першу чергу на ВЛК потрібно відправляти безробітних , в другу чергу тих хто згідно данних податкової платить найменше податків, усіх чий розмір податків вищий ніж 12000/місяць( в три рази вищий від середнього по Державі) відправляти в самий кінець черги на ВЛК...
От і вийде З одного боку економічного бронювання офіційно не має З другого боку , ті хто більше платить потрапить на ВЛК не швидше ніж через 6-9 місяців, а за цей час необхідних 200 000 вже буде призвано до лав ЗСУ.
І вовки ситі-і вівці цілі...
зараз повискакують з кущів гомосовєтікуси і почнуть верещати, що як так, це ж буде рабочє-крєстьяска армія, а не вшивої інтіліхєнції та очкастих ботанів