Картинка сомнительная. Не скажу обо всём, но Харьков точно не обстреливают С-300 из Курской области и абсолютно точно обстреливают ими из Белгородской. Да и вообще, Харьков по этой картинке обстреливают только С-300 из Курской обл. и Х-22 с Азова. А это не так. Как минимум, точно были Х-59 и БПЛА.
Італія передасть Україні другу систему протиповітряної оборони SAMP/T. Вона здатна перехоплювати балістичні ракети.
Про це Італію попросила сама Україна, заявив міністр закордонних справ країни Антоніо Таяні в інтерв'ю італійській державній телерадіокомпанії Rai, пише Reuters.
ЛАД написав:Запросто смогут. "Эти бандеровцы окончательно запугали народ. Они запрещают даже думать по-русски под угрозой расстрела". Интересно, неужели вы до сих пор не поняли, что язык это повод. А повод дело такое - было бы желание. а повод найдётся. Или вы до сих пор считаете, что причиной 1 МВ было убийство эрцгерцога Фердинанда, а 2МВ провокация в Глейвице?
Більша частина дезінформації на російській мові доступ до якої з дитинства формував у частини суспільства зовсім інші ціності. Промити мізки тим же британцям Кремлю набагато важче тому що британці не знають кацапськоі мови а рашу тудей заборонили. А українці з радістю рятуються в смітниках (кацапомовних) телеграмів та розносять усе по просторах.
Якісь-то треш: Паралельний всесвіт: *Мої двоє нових знайомих – штурмовики. Один – полтавець, другий – з Миколаєва. 2022-го вони обидва пішли добровольцями захищати Україну. Два роки провели у тяжких боях, втрачаючи побратимів. І врешті-решт вирішили залишити частину та вирушити до Румунії. Серед прикордонників, які відвідують курилку, засудження за рішення залишити службу на адресу хлопців не виявляв ніхто. "Подумай, журналісте, що взагалі відбувається, якщо ці двоє, які два роки воювали, зараз знаходяться тут", - сказав мені один із працівників у Діловому* ___________________________________ Мав би суміви, якщо б не зустрів би отакого. З 22-го доброволець, 6 гарячих місць, порізаний живіт три операції і у підсумку -- СЗЧ; учора квіточки біля багатоповерхівки поливав. Хоча далеко не штурмовик; тро потім збройні; спеціальність бмедик.
fler написав:Підкажіть мені, б-ласка, в якій країні ви бачили таке диво, де відсоток (корисних) жінок в армії більший, ніж відсоток чоловіків?
Коли я попер у військову частину на другий день війни добровольцем, перше що мене вразило там (бо ніколи не був у війську) це запах збройного мастила чи чогось такого в приміщеннях, бо всі були зі зброєю і ... величезна кількість жіночок, правда жіночки всі як на підбір півтора метри у висоту і стільки ж в ширину, це я так розумію канцелярія, харчоблок і т.і.. Явно користі від них в окопі не буде жодної, войовничих, дужих амазонок я там не бачив.
А ти з мамою в своєму селі на межі Одеської і Миколаївської областей якою мовою розмовляв? Зараз ти вже дуже «городський», не село? Поставив в профілі Київ, хоча знову це спроба «казаться а не быть».
По трохи офтопній темі з холодильником. Оте все 0.8 кВт / добу і 20 годин тримає холод - це ж якщо його не відкривати. А як це можливо 10 годин, коли мова про сімʼю? Особисто для мене вимикання світла найбільше створювали проблеми через ліфт (не велика проблема) і відсутність води. А оце вже проблема. Бо тоді і бойлер без толку. І ця проблема лише на стадії обговорення в УК , але конкретних кроків ще не було.
Тема «жінок в армію нарівні з чоловіками» вийшла за межі здорового глузду. АндрійМ яскравий приклад не дурної людини, яка від страху за своє життя починає писати шалені дурниці, Якщо у чоловіків 80/20 (відсоток зі стелі) фізично здатні/нездатні тягнути тяготи армії, то у жінок 20/80 . Тому і призив для чоловіків обовʼязковий, а у жінок за бажанням. При цьому при нормальній організації (коли чоловіки не ховаються як миші) для отих 20% слабких чоловіків мали б діставатись лайтові ролі. А маємо що маємо через переляк 80% фізично сильних елойчиків.
тут пару сторінок один писав, що в Польщі його "щімять"
А.Муха патологічний брехливий. Людина вказала, що податки для IT в Польщі суттєво вищі ніж в Україні. . А не «щімлять», «краще/гірше» та інші побрехеньки ухилянта.
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 04 чер, 2024 09:24, всього редагувалось 3 разів.
Менон переконаний, що, якщо Україна, підкріплена додатковими військами і озброєнням, поверне собі більше території, і Путін зрозуміє, що його армія не зможе домогтися додаткових успіхів, у Києва буде безумовно більше важелів впливу для політичного врегулювання. Експерт припускає, що війна може закінчитися принаймні одним із трьох таких способів: 1. Російська армія захоплює ще більше земель, Захід піддається втомі від України, а Путін нав'язує Києву каральний мир: частина України стає територією РФ, решта, зберігаючи незалежність, повертається на орбіту Москви. 2. Росія контролює меншу українську територію, ніж зараз, Путін визнає, що його армія не може домогтися більшого і може втратити більше земель, відбудеться політичне врегулювання, і Україна в кінцевому підсумку вступить до ЄС і НАТО із застереженням, що Київ не допустить баз НАТО або постійної присутності іноземних військ на своїй території. 3. Війна заходить у глухий кут, з якого, на думку обох супротивників, вийти неможливо, але у Путіна достатньо важелів, щоб забезпечити нейтралітет України. Київ використовує свою переговорну силу, щоб наполягати на збройному нейтралітеті, який дасть йому свободу навчати свої збройні сили в західних країнах, оснащувати свою армію західним озброєнням і, таким чином, залишатися поза сферою впливу Росії. "Хоча, безумовно, можливі й інші сценарії, вони, за винятком першого, мають спільну рису: вимагають, щоб Україна посилила свої переговорні позиції, поклавши край імпульсу Росії, розгорнувши власний контрнаступ і повернувши собі більше територій. Для цього потрібен час, який зараз в України є: західне озброєння тільки почало надходити на фронт, і найближчими місяцями його обсяги зростуть. Росія і Україна можуть зрештою провести переговори з політичного врегулювання. Але зараз не час їх ініціювати", - підсумував аналітик у публікації. https://www.unian.ua/war/peregovori-z-r ... ws_in_post
І одночасно: У НАТО є два-три роки на підготовку до російської агресії, перш ніж Москва відновить здатність здійснити новий напад. Таку думку висловив глава Збройних сил Норвегії генерал Ейрік Крістофферсен. "У якийсь момент хтось сказав, що це займе 10 років, але я думаю, що ми повернулися до терміну менше 10 років через промислову базу, яка зараз працює в Росії", - сказав він в інтерв'ю Bloomberg. https://www.unian.ua/world/voyna-s-nato ... 55671.html
От які реальні розклади? Бо одні вбачають контрнаступ тощо, а другі *Москва відновить здатність здійснити новий напад.* Ну не можуть існувати одначасно підстави для отаких настільки кардинально протилежних сценаріїв: Україна перемагає і моцква посилюється навіть до рівня нового нападу.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 04 чер, 2024 08:23, всього редагувалось 1 раз.
hxbbgaf написав:Вроде как адекватно обычно все говорил, но тут уже перебор.
Українців, які перебувають у країнах ЄС, потрібно направити на передову, заявив відставний генерал НАТО Бен Ходжес.
"У вас багато людей, мільйони жінок і чоловіків призовного віку, які могли б служити в армії. Але замість цього вони в Німеччині, Польщі, Румунії та на самій Україні. Вони повинні служити. Це потрібно виправити", - сказав він.
То есть он уже и женщин всех наших призывного возраста хочет отправить воевать? Похоже, у страха (не перед выполнением будапештского меморандума, а перед тем, что придется столкнуться с кацапскими войсками на территории, где действует 5-я статья) глаза велики...
Наша відповідь:
*Наш кореспондент розмовляв про перспективи використання і розвитку безпілотних систем з полковником Павлом Хазаном, який тривалий час був безпосередньо причетний до розвитку безпілотних та роботизованих систем у ЗСУ. — Я думаю, що майбутнє за безпілотними та роботизованими системами. Наша мета як людей, які займаються розвитком таких систем та їх застосуванням, зробити так, щоб зрештою у нас воювали дрони. Кінцева мета: ми маємо замінити солдата на робота. Звичайно, це така далекоглядна мета, на сьогодні ми поки що солдатів роботами замінити не можемо, але ж ми маємо максимально застосовувати безпілотні і роботизовані системи там, де це можна зробити.* https://armyinform.com.ua/2024/05/28/mu ... skyh-bpla/
Я помовчу. Це не для форуму. Найогидніше- лично мне пришлось вспомнить русский язык. С тех пор кто пишет на форуме на великом и могучем... Не обижайтесь, але для мене це москалі. Працюємо далі.
Пробачте, але якщо саме це було для Вас в окупації найогидніше, то це трошки смішно. А може і не трошки, бо не впевнений, шо Ви не розмовляли російською до початку війни років 30-40 (а можливо і більше).