|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 06 чер, 2024 00:46
budivelnik написав: detroytred написав:Нагадаю, що у ці 200 тис. начебто воєнпенсів входять -- ДСНС ники, поліція, СБУ і т.д.
Отже на питання Якщо у вас 200000воєнпенсів які на циці бюджетній і 1000000 які цю цицьку наповнюють Ви відповідати кого відправляти на фронт в першу чергу а кого в другу з поясненням чого так а не по іншому-ви відповідати відмовились... Ну соромно - то соромно Я розумію А впиратись то навіщо? Ну промовчи ,якщо відповісти не можеш і будеш виглядати розумнішим. ПС Я розглядаю варіанти ВИКЛЮЧНО через призму доцільності. І тому для мене Той хто ДАЄ в БЮДЖЕТ 50000 повинен бути призваним ПІЗНІШЕ ТОГО ХТО з Бюджету СПОЖИВАЄ. Це покращить економічну ефективність...і не погіршить стан ЗСУ...бо воєнпенс в 50+ і кваліфікований спеціаліст в економіці(а значить платник податків без привязки в якій галузі, бо в твоїй пенсії 1 грн від ларьочника=1 гривні від гетьманцева, при чому скільки в ній чиїх гривень ти все одно не в курсі)
Да прям почервонів від сорому))) Що ще вигадаєте? Не стоїть питання таким чином: або усіх воєнпенсів, або увесь 1 млн. тих, які наповнюють бюджет. Тому і промовчав. Бо неділю тому вказував відповідно такої цієї маніпуляції. Доцільно і частину тих призивати, і частину других, і третіх, і четвертих. Що і роблять зараз. А не вигадують: або усіх одних, або усіх других. Третіх, четвертих. Стосовно циці бюджетною -- хтось нещодавно щось про вживання сленгу замість фахових термінів наголошував мені. Хто?)) Не вистачає грошей на пенсії, то понижуйте, хоч до нуля. Але отакі єралашики навіщо городити? І нема у війську протирачів снарядів, є посади... на яких приходиться зокрема основних посадових обов'язків ще і снаряди протирати.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 чер, 2024 03:14
fler написав:На днях випадково познайомилася з військовим, що родом із Західної України. Хлопцю 30+ років, є дружина, дитині вже 4 роки. Пішов на фронт у перші дні війни. На цей час на його рахунку понад тисячу вбитих кацапів (це його колега мені по секрету розповів). Що мене вразило - він виглядає так, ніби в тилу сидів весь час, як із спортзалу - підтягнутий, доглянутий, охайний.
О... Стаханівець. Все як ми й любимо. Один -- тисячу. 5сотень таких (== 1бат) виконали увесь план за 2роки+? То, може, вже пора нас всіх відпустити? Якщо увесь ККД йде від того 1го бату... Чи, може, хлопака їздив у хаймарсі з кондиціонером, а тисячі солдатів на нулі і в багні були в ролі живців, а купа дронів літала-туди-сюди і падала, падала, падала... аби знайти жирні цілі для того хаймарса, а ще солдати ризикували проти диверсантів, навіть і на блокпостах, а ще ППО чергувало... Але все одно нас треба відпустити. Бо у нас праця проста, на відміну від нього, і будь-хто може нас замінити...
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 06 чер, 2024 04:48
Ой+ написав: ЛАД написав:Но никогда не видел, чтобы укр. школы снабжались хуже русских. И зарплата учителей тоже не отличалась.
Ви або не в курсі, або вводите в оману: 1983 р. – Постанова ЦК КПРС про посилення вивчення російської мови в школах і виплату 16% надбавки до платні вчителям російської мови та літератури ("Андроповський указ") та директива колегії Міністерства освіти УРСР "Про додаткові заходи по удосконаленню вивчення російської мови в загально-освітніх школах, педагогічних навчальних закладах, дошкільних і позашкільних установах республіки", спрямована на посилення русифікації.
Плюс клас ділили на підгрупи. Тобто за менший обсяг роботи давали більшу оплату.
Простите, но 1983 это как минимум на 20 лет позже. Я писал о времени, когда я учился - 1957-1967. Тогда ничего близко такого, о чём Вы пишете не было. Об остальном я писал: Не знаю, можно ли было отказаться от изучения украинского языка в 70-80-е и насколько легко это было, но все дети моих знакомых его учили.
И Сибарит ответил, что Могли отказаться только дети военных (их родители). Для остальных украинский был обязательным. При этом отказавшиеся тоже сидели на уроке. 76-86
Так что не надо обвинять меня во лжи или "не в курсе". Интересно, почему удалили мой ответ Вам, причём, опять без сообщения об удалении. Или на форуме правду о Союзе писать нельзя, только грязью поливать? И кто написал жалобу на тот мой пост? Может сам признается?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 06 чер, 2024 04:55
UA написав: pesikot написав:Висновок простий. Хто хоче - той шукає можливості Хто не хоче - у того всьо пропало В мене під час блекаутів добове споживання електроенергії зростає на 30-50%.-Втрати переводу ЕЕ в АКБ потім назад. -Холодильник виставлено на максимально низьку температуру -нічне споживання (відстрочка старту) припинено
За счёт чего?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 06 чер, 2024 06:00
_hunter написав:А говорили питун на переговоры не согласен категорически - ни к чему они ему  Росія зацікавлена в нейтральному статусі України. Якщо США перестануть постачати зброю Україні, «конфлікт» закінчиться за 2-3 місяці, — Путін
Це не про перемовини. Так, закінчиться. Капітуляцією України.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 06 чер, 2024 06:09
vitaliiangel написав: detroytred написав:Ну століттями доведені армійські принципи побудови війська.
люди тысячи лет ездили на лошадях, а в 20м веке все дружно пересели на авто. 21й век много чем отличается от 20го. В 20м за норму было принуждение, полурабство, диктатуры. В 21м эти методы уже не работают. А без них единоначалие невозможно. Либо авторитет лидера должен быть космически высок и не оспорим. ......
Виталий, полномасштабная война для 21 века тоже анахронизм. Но она есть (хотя, правда, до 2 МВ, к счастью, пока не дотягивает). Так что и методы, и нормы примерно те же, "лошади те же".
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 06 чер, 2024 06:13
ЛАД написав: Ой+ написав: ЛАД написав:Но никогда не видел, чтобы укр. школы снабжались хуже русских. И зарплата учителей тоже не отличалась.
Ви або не в курсі, або вводите в оману: 1983 р. – Постанова ЦК КПРС про посилення вивчення російської мови в школах і виплату 16% надбавки до платні вчителям російської мови та літератури ("Андроповський указ") та директива колегії Міністерства освіти УРСР "Про додаткові заходи по удосконаленню вивчення російської мови в загально-освітніх школах, педагогічних навчальних закладах, дошкільних і позашкільних установах республіки", спрямована на посилення русифікації.
Плюс клас ділили на підгрупи. Тобто за менший обсяг роботи давали більшу оплату.
Простите, но 1983 это как минимум на 20 лет позже. Я писал о времени, когда я учился - 1957-1967. Тогда ничего близко такого, о чём Вы пишете не было. Об остальном я писал: Не знаю, можно ли было отказаться от изучения украинского языка в 70-80-е и насколько легко это было, но все дети моих знакомых его учили.
И Сибарит ответил, что Могли отказаться только дети военных (их родители). Для остальных украинский был обязательным. При этом отказавшиеся тоже сидели на уроке. 76-86
Так что не надо обвинять меня во лжи или "не в курсе". Интересно, почему удалили мой ответ Вам, причём, опять без сообщения об удалении. Или на форуме правду о Союзе писать нельзя, только грязью поливать? И кто написал жалобу на тот мой пост? Может сам признается?
Ви відчувайте різницю між "никогда" і "времени, когда я учился"? Я вже колись наводив приклад з власного досвіду, але повторюсь. У 80-ті навчався у львівському ЗВО, а навчання велось російською, хоча десь коло 90% студентів були з України. І якось так складалось, що, наприклад, вірмени за декілька років навчання освоювали і російську, яку вони на вступі слабо знали і українську по крайній мірі на розмовному рівні, польську, бо підфарцовували з поляками, а от російськомовні навіть якщо був один в групі то накачували, щоб викладали їм російською. По модерації, щоб ви не думали, що в якомусь особливому статусі, то також не на всі мої видалені пости отримую повідомлення.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1118 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 06 чер, 2024 06:29
Ой+ написав:.............. Ви відчувайте різницю між "никогда" і "времени, когда я учился"?
Пробачте, а Ви не побачили (я спеціально процитував повторно): Не знаю, можно ли было отказаться от изучения украинского языка в 70-80-е и насколько легко это было, но все дети моих знакомых его учили.
Я вже колись наводив приклад з власного досвіду, але повторюсь. У 80-ті навчався у львівському ЗВО, а навчання велось російською, хоча десь коло 90% студентів були з України. І якось так складалось, що, наприклад, вірмени за декілька років навчання освоювали і російську, яку вони на вступі слабо знали і українську по крайній мірі на розмовному рівні, польську, бо підфарцовували з поляками, а от російськомовні навіть якщо був один в групі то накачували, щоб викладали їм російською.
Не зрозумів, до чого це. По модерації, щоб ви не думали, що в якомусь особливому статусі, то також не на всі мої видалені пости отримую повідомлення.
Я таке і не думаю. Просто не дуже зрозуміло, чому таке відбувається. Якщо є такий функціонал на форумі, то чому не завжди використовується/спрацьовує.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 06 чер, 2024 06:37
HotabМеня честно сильно удивляют Ваши споры с Виталием. Человек совершенно не представляет себе, что такое армия и, тем более, война. И не видит разницу между воюющей армией и АТБ. О чём можно спорить? Это примерно как обитателю двухмерного мира пытаться рассказать о третьем измерении - почти бесполезно, он его себе представить не может.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 06 чер, 2024 06:48
fler написав:............. На днях випадково познайомилася з військовим, що родом із Західної України. Хлопцю 30+ років, є дружина, дитині вже 4 роки. Пішов на фронт у перші дні війни. На цей час на його рахунку понад тисячу вбитих кацапів (це його колега мені по секрету розповів). Що мене вразило - він виглядає так, ніби в тилу сидів весь час, як із спортзалу - підтягнутий, доглянутий, охайний.
Во второе могу поверить. В 30+ дать человеку недельку отдохнуть, отоспаться, отмыться и вполне. А вот в первое... Над вами явно сильно пошутили. Или сильно надо было произвести шоковое впечатление, чтобы чего-то... добиться. BobuaО... Стаханівець. Все як ми й любимо. Один -- тисячу. 5сотень таких (== 1бат) виконали увесь план за 2роки+? 
Вы недооценили. "тисячу вбитих кацапів". "5 сотень таких (== 1бат)" это 500 тыс. именно вбитих. А сегодняшние потери росс армии по данным Генштаба 500 тыс. это с ранеными, контуженными и пр., а не убитые. "5 сотень таких" - война бы уже, глядишь, и окончилась. Невже їх не має? 
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-