|
Ощадбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 05 чер, 2024 19:39
vadymbanker написав:klug написав: artemiustas написав:https://www.pravda.com.ua/news/2024/06/3/7458898/
"Того ж дня" нам натякає на те, що вони за один раз зняли 169к USD? Типу, така сума просто припадала пилом у касі і очікувала, коли її знімуть в обхід лімітів НБУ?
Продали в ощад24 дол на грн, потiм вивели грн по вiльним реквiзитам.
Для цього перуку налягали? 
-
klug
-
-
- Подякував: 371 раз.
- Подякували: 1241 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 07 чер, 2024 07:33
klug написав: vadymbanker написав:klug написав:[quote="5733283:artemiustas"]https://www.pravda.com.ua/news/2024/06/3/7458898/
"Того ж дня" нам натякає на те, що вони за один раз зняли 169к USD? Типу, така сума просто припадала пилом у касі і очікувала, коли її знімуть в обхід лімітів НБУ?
Продали в ощад24 дол на грн, потiм вивели грн по вiльним реквiзитам.
Для цього перуку налягали?  [/quote]Щоб фін. номер змінити в відділенні. Для підтвердження операції.
-
vadymbanker
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 128 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 чер, 2024 09:24
klug написав:Для цього перуку налягали? 
Заходили в додаток по FaceID
-
Boundless
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 147 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 чер, 2024 16:51
Підкажіть будь ласка, хто в курсі, переказ між своїми картками з довоєнного тарифу "Мій комфорт" на нову віртуалку "Моя картка" платний? На спроби переказати через "Платіж між своїми рахунками" зі старої картки на нову весь залишок по карті (або округлену в менший бік суму без копійок) видає "Недостатньо коштів". Сума зовсім невеличка, але хочу просто вивести і забути - не хотілося б спонсорувати ще одне зел...но, бо оце "недостатньо коштів" дуже схоже на те, що хочуть і тут щось урвати(( Тут коміс світять постфактум?
-
pharus
-
-
- Подякував: 3080 раз.
- Подякували: 132 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 чер, 2024 18:28
pharus написав:Підкажіть будь ласка, хто в курсі, переказ між своїми картками з довоєнного тарифу "Мій комфорт" на нову віртуалку "Моя картка" платний? На спроби переказати через "Платіж між своїми рахунками" зі старої картки на нову весь залишок по карті (або округлену в менший бік суму без копійок) видає "Недостатньо коштів". Сума зовсім невеличка, але хочу просто вивести і забути - не хотілося б спонсорувати ще одне зел...но, бо оце "недостатньо коштів" дуже схоже на те, що хочуть і тут щось урвати(( Тут коміс світять постфактум?
В тарифах 0,5%
-
24589
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 чер, 2024 18:40
pharus написав:Підкажіть будь ласка, хто в курсі, переказ між своїми картками з довоєнного тарифу "Мій комфорт" на нову віртуалку "Моя картка" платний? На спроби переказати через "Платіж між своїми рахунками" зі старої картки на нову весь залишок по карті (або округлену в менший бік суму без копійок) видає "Недостатньо коштів". Сума зовсім невеличка, але хочу просто вивести і забути - не хотілося б спонсорувати ще одне зел...но, бо оце "недостатньо коштів" дуже схоже на те, що хочуть і тут щось урвати(( Тут коміс світять постфактум?
На сайте моб. оператора можно поповнити пiд нуль, за копiйками. Потiм закрыти картку/рахунок.
-
vadymbanker
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 чер, 2024 19:27
pharus, малює текст "Недостатньо коштів", то це значить застосування комісії, для якої після операції не вистачає коштів. Тому краще кошти виводити іншим шляхом.
-
Howl
-
-
- Подякував: 580 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 11 чер, 2024 13:12
vadymbanker написав:pharus написав: Сума зовсім невеличка, хочу просто вивести
На сайте моб. оператора можно поповнити пiд нуль, за копiйками. Потiм закрыти картку/рахунок.
На каком сайте моб.оператора? Счет Водафон не пополняется с копейками
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1888 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 11 чер, 2024 22:22
flysoulfly написав:На каком сайте моб.оператора? Счет Водафон не пополняется с копейками
- в самому ощад24 можна поповнити з копійками - коміс 3грн; - в кабінеті Нафтогазу заплатити за газ - коміс 0,7%.
-
KVV
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 182 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 чер, 2024 12:10
flysoulfly написав: vadymbanker написав:pharus написав: Сума зовсім невеличка, хочу просто вивести
На каком сайте моб.оператора? Счет Водафон не пополняется с копейками
У меня пополняется, оплата картой, по номеру карты, срок действия, cvv. Минимум ₴5.00, может ₴10.00
-
vadymbanker
-
-
-
-
Профіль
-
-
|