Бетон написав:🤨ТЦК скаржаться на рекрутингові центри, оскільки ті більше зацікавлюють людей, — голова Комітету ВР з нацбезпеки Він згадав ситуацію, коли деякі обласні ТЦК та СП жалілися на рекрутингові офіси, висуваючи прохання прибрати їх далі через більшу кількість людей, що відвідує такі офіси
Нагадало мені 1999 рік.. Коли гастроном коло мене скаржився в Обласну Раду з вимогою перенести мене подалі бо заважаю їм і створюю КОНКУРЕНЦІЮ ( в скарзі так і було написано...) і ця скарга РЕАЛЬНО розглядалась на сесії Львівської облради....
detroytred написав:У Раді зареєстрували законопроєкт з концепцією "економічного бронювання". Що відомо:
-- Кожен субʼєкт господарювання, який сплачує підвищений військовий збір у 20 тисяч гривень на місяць за працівника — має можливість його забронювати. Сплата підвищеного збору відбувається не працівником, а самим бізнесом. Він сам визначає, хто для нього найбільш критичний і підтверджує це відповідними податками. -- Бронювання поширюється на кожен субʼєкт господарювання, що нівелює проблему, наприклад, з неможливістю броні для представництв міжнародних компаній чи ФОПів. Останні можуть забронюватися, якщо підтвердять реальне ведення діяльності протягом останнього року. -- Відсоткову межу заброньованих та процедуру визначатиме уряд. Механіка сплати підвищеного військового збору окреслена у повʼязаному законопроєкті №11332 "про внесення змін до податкового кодексу України щодо особливостей сплати воєнного збору за бронювання військовозобов’язаних" https://suspilne.media/766623-u-radi-za ... so-vidomo/
Все крутиться навколо однієї і тієї ж ідеї... або 20000 військового збору або зарплата не нижче 35000 без привязки до роду/виду діяльності....
А все тому що Якщо бунт не можна знищити-його треба очолити.... Згадайте як я писав влада приречена прийняти економічно ефективні рішення замість популістично ефектних.. і борячись за своє політичне виживання вона їх прийме...друге питання що за роздуми -заплатить смертями населення.
flyman написав:буде цікавий урок, якщо в обмін на дружбу з РФ повернуть Абхазію та Осетію, тобто кордони 91 переговорним шляхом, без "бурята в кожну хату"
Звичайно повернуть...але з умовою а- російська має бути з першого класу і другою в Державі Грузія б -буряти на законних підставах в Тбілісі щоб проконтролювати доступність російської... а потім і до відкритої агресії недалеко
konstantin kirovograd написав:budivelnik А почему жалуются.Дело то общее или там премии за пойманного есть.Не ну реально почему
Тому що Рекрутери ЗОБОВЯЗАНІ бути розумнішими... А більш розумний=гнучкіший а більш гнучкіший=знайде спільну мову з більшою кількістю населення...
От і виходить Рекрутери - в підпорядкуванні бригади в яку рекрутують( в основному) ТЦК в підпорядкуванні центральної вертикалі(більш зарегульована, більш дубова, менш гнучка, не має права напряму звязуватись з бригадами , не має матеріального заохочення, базується виключно на статуті і Законі)
Оця жорсткість управлінчої структури і є тією перепоною , яка сильно заважає розвитку нового Тому Рекрутери щось придумали -їм за це пошана(якщо зробили результат) ТЦК щось придумали- їм догана з занесенням в грудну клітку...бо нефіг думати , якщо є статут де все описано.
detroytred чтобы побороть внешнее зло, сначала надо победить внутреннее. Прежде всего некомпетентность. Запомните все бич Украины не коррупция, а некомпетентность. Которая наверху сцука везде. Потому что на высокие посты лезут не за эффективностью, а тырять бюджеты и брать взятки.
достижимость задачи один из критериев её оценки (в бизнесе оценивается не только результат но и то, как была поставлена задача)
Specific, конкретный Measurable, измеримый Achievable, достижимый Relevant, значимый Time-bound, ограниченный во времени
я думал каждый школьник знает этот 1й шаг к личной эффективности.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 12 чер, 2024 18:18, всього редагувалось 1 раз.
vitaliiangel написав:detroytred чтобы побороть внешнее зло, сначала надо победить внутреннее. Прежде всего некомпетентность. Запомните все бич Украины не коррупция, а некомпетентность. Которая сцука везде.
Не згоден. Категорично не згоден. Некомпетентності я за роки бачив дофіга. На будь-який смак. А це щось інше. Інше. І вся моя уява не може навіть приблизно знайти хоч якесь пояснення, варіант --- навіщо? Як так? Я можу отих сраліних-жукових зрозуміти, неграмотних бестолкових, інших, але отаке - це за гранню мого розуміння.
Оті герої, які ще б'ються..., а з ними отак. Тому питання -- навіщо? Бо чому -- можна вигадати що небудь. А навіщо? Отже всі відповідальні (ті, хто давали оті бр-ки; ті, хто зараз буде карати; ті, хто знають про це, бо воно вже набуло розголосу) все чудово знають і розуміють. Тому: навіщо?