Я продав майже увесь свій транспорт .
Тяжко обслуговувати .Непомірні расходи які того не коштують .
|
|
Нагадало мені 1999 рік.. Коли гастроном коло мене скаржився в Обласну Раду з вимогою перенести мене подалі бо заважаю їм і створюю КОНКУРЕНЦІЮ ( в скарзі так і було написано...) і ця скарга РЕАЛЬНО розглядалась на сесії Львівської облради....
Все крутиться навколо однієї і тієї ж ідеї... або 20000 військового збору або зарплата не нижче 35000 без привязки до роду/виду діяльності.... А все тому що Якщо бунт не можна знищити-його треба очолити.... Згадайте як я писав влада приречена прийняти економічно ефективні рішення замість популістично ефектних.. і борячись за своє політичне виживання вона їх прийме...друге питання що за роздуми -заплатить смертями населення.
budivelnik А почему жалуются.Дело то общее или там премии за пойманного есть.Не ну реально почему
Бо буряти вже русифіковані і бурятської не знають
Тому що Рекрутери ЗОБОВЯЗАНІ бути розумнішими... А більш розумний=гнучкіший а більш гнучкіший=знайде спільну мову з більшою кількістю населення... От і виходить Рекрутери - в підпорядкуванні бригади в яку рекрутують( в основному) ТЦК в підпорядкуванні центральної вертикалі(більш зарегульована, більш дубова, менш гнучка, не має права напряму звязуватись з бригадами , не має матеріального заохочення, базується виключно на статуті і Законі) Оця жорсткість управлінчої структури і є тією перепоною , яка сильно заважає розвитку нового Тому Рекрутери щось придумали -їм за це пошана(якщо зробили результат) ТЦК щось придумали- їм догана з занесенням в грудну клітку...бо нефіг думати , якщо є статут де все описано.
Оця медикиня з березня 2022 пішла добровольцем, а тепер волає про отаке:
Це якесь ЧЧВ... Лише одне питання виникає: навіщо отак з отими людьми-вояками? Навіщо? Ну вводять тоді заградзагони. Це буде і честніше, і ефективніше. Буде хоч якийсь-то сенс.
detroytred чтобы побороть внешнее зло, сначала надо победить внутреннее. Прежде всего некомпетентность. Запомните все бич Украины не коррупция, а некомпетентность. Которая наверху сцука везде. Потому что на высокие посты лезут не за эффективностью, а тырять бюджеты и брать взятки.
достижимость задачи один из критериев её оценки (в бизнесе оценивается не только результат но и то, как была поставлена задача) Specific, конкретный Measurable, измеримый Achievable, достижимый Relevant, значимый Time-bound, ограниченный во времени я думал каждый школьник знает этот 1й шаг к личной эффективности. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 12 чер, 2024 17:18, всього редагувалось 1 раз.
Не згоден. Категорично не згоден. Некомпетентності я за роки бачив дофіга. На будь-який смак. А це щось інше. Інше. І вся моя уява не може навіть приблизно знайти хоч якесь пояснення, варіант --- навіщо? Як так? Я можу отих сраліних-жукових зрозуміти, неграмотних бестолкових, інших, але отаке - це за гранню мого розуміння. Оті герої, які ще б'ються..., а з ними отак. Тому питання -- навіщо? Бо чому -- можна вигадати що небудь. А навіщо? Отже всі відповідальні (ті, хто давали оті бр-ки; ті, хто зараз буде карати; ті, хто знають про це, бо воно вже набуло розголосу) все чудово знають і розуміють. Тому: навіщо?
Зараз переглядають цей форум: _hunter, alex_dvornichenko, Banderlog, Vadim_, Wirująświatła і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||