барабашов написав:ЛАД У них более ценится белое мясо рыбы И в озёрах Баварии полно белой рыбы типа судака или сибаса, я в ней не разбираюсь, не караси точно, которую никто не ловит, тем более пенсы, не имеющие возможности у нас купить курицу по акции. Возможно есть места с платной рыбалкой, но реально озёра этой рыбой кишат, как и малые реки
Поки тут обговорюють сібас та інші кольори риби ... напишу свої думки по темі ...
1) Ультиматум Путіна Вже раніше писав, що це ультиматум відчаю. Спроба перетягнути увагу до себе Не спрацювало. Ні на кого не подіяло Час слухати Путіна пройшов
2) Самміт миру ... Дуже спеціфічний захід. З одного боку, не проводити - не варіант З іншого боку, результату ніякого від нього і не могло бути
Це, скоріше, самміт підтримки
Але, навіть з цього тухлого заходу, українські генії дипломатії не змогли витягнути побільше профіту
vitaliiangel написав:кто эти люди? рейтинг зе должен упасть до количества пенсионеров и госсужащих с бронью.
В моєму оточенні більшість за, адже "Навіть *матюки* Трамп визнає, що він дуже ефективний попрошйка", особисто я дуже не люблю преЗЕдента, але підтримую, що його треба залишати на посаді, але терміново потрібно прибирати його сенаристів, того ж Єрмака.
vitaliiangel написав:кто эти люди? рейтинг зе должен упасть до количества пенсионеров и госсужащих с бронью.
В моєму оточенні більшість за, адже "Навіть *матюки* Трамп визнає, що він дуже ефективний попрошйка", особисто я дуже не люблю преЗЕдента, але підтримую, що його треба залишати на посаді, але терміново потрібно прибирати його сенаристів, того ж Єрмака.
знаете чем чревато быть попрошайкой? тем что перестанут помогать. Бедных родственников никто не любит. Приедет к вам в квартиру беженка с Бахмута, будет жить за ваш счёт, каждый вечер рассказывая про ужасы войны. Надолго вас хватит? Меня где-то на год.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 17 чер, 2024 18:26, всього редагувалось 1 раз.
Щоб уникнути мобілізації: в Одесі 18-річний (!) хлопець пограбував жінку.
Він вихопив у неї гаманець з 13 тис грн, навушники та документи. Потім все це просто викинув і поїхав додому чекати поліцію, «бо з судимістю в армію не беруть». Тепер йому загрожує до 7 років в'язниці.