|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 23 чер, 2024 16:00
Дюрі-бачі написав: барабашов написав:кстати какая у вас специальность и что преподаёте?
Обробка даних, але іноді доводиться і web-деву вчити (вимоги ринку).
зараз модно називати Bigdata, те що колись називалося теорвер та статистика
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 23 чер, 2024 16:19
flyman написав:зараз модно називати Bigdata, те що колись називалося теорвер та статистика
Bigdata то Bigdata, там свої моделі (map-reduce) і свої технології (Hadoop). А декому треба й звичайні дані обробити (поки їх ще мегабайти, а не гігабайти) банальним Pandas чи Excel. Щодо статистики, то її справді треба розуміти. От зараз по проєкту пишем статтю. А мені треба просто дані із кількох джерел трасформувати, злити в один датасет, відфільтрувати викиди, заповнити пробіли і т.д. І річ йде всього про кілька десятків мільйонів записів, які мій ноут всі проганяє за 5 хв. Що сам роблю - того й учу студентів потім.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 23 чер, 2024 17:37
Bolt написав: Дюрі-бачі написав: Bolt написав:До речі в нас у Вузах, хоть, щось вчать чи повна профанація?
Вчимо достатньо, щоб хороші студенти працювали за фахом і могли продовжити навчання в магістратурі не топового університету Європи. В наш балаврат я б свою дитину віддав, в магістратуру - ні. Але від 19 року з дистанційкою і війною якість суттєво впала.
А сенс вчитися в магістратурі? 4-х курсів бракує, щоб за фахом працювати? Пи. Си. Малий, щось трохи балів набрав, буду його на довбане ІТ пхати, в УКУ балів та і грошей не вистачить(там рік 150 кг), а політех потянемо.
лучше в сварщики, ИМХО перспективы лучше если конечно научится хорошо варить)
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 23 чер, 2024 19:11
Прохожий написав: Bolt написав: Дюрі-бачі написав:Вчимо достатньо, щоб хороші студенти працювали за фахом і могли продовжити навчання в магістратурі не топового університету Європи. В наш балаврат я б свою дитину віддав, в магістратуру - ні. Але від 19 року з дистанційкою і війною якість суттєво впала.
А сенс вчитися в магістратурі? 4-х курсів бракує, щоб за фахом працювати? Пи. Си. Малий, щось трохи балів набрав, буду його на довбане ІТ пхати, в УКУ балів та і грошей не вистачить(там рік 150 кг), а політех потянемо.
лучше в сварщики, ИМХО перспективы лучше если конечно научится хорошо варить)
Вредно для здоровья. 😏
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 23 чер, 2024 21:52
Richi написав: rjkz написав:Для квалифицированного специалиста со свободным Инглишем, 200+К - вполне досягаемый результат.
Так квалифицированный специалист со знанием языка, почти в любой стране хорошо зарабатывает и даже в Украине. А то, что Вы бравируете тем, что всегда можете сменить работу и найти другую, так это не плюс, а скорее минус, который указывает на Вашу низкую квалификацию. Вас можно легко заменить, поэтому работодатель не привязывает Вас контрактом.
Я не конкретно про себя писал. Я работаю фуллтайм и по контракту. Насколько мне удалось выяснить, на моей позиции лучше меня не было за все время. Фактически, я оверквалифайд для этой позиции. Как полковник на лейтенантской должности. Работодатель - не фонтан. Не зарплата меня держит, а общий "паттерн". Не хочу тут расписывать, но мне очень удобно в плане семейных обстоятельств. А, ну и контракт - такая себе бумажка. Защита от увольнения - юнион, а не конетракт. Без юниона большинство контрактов в США - эт вилл, то есть, работодатель может дать пинком под зад в любой момент любого.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5477 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Нед 23 чер, 2024 22:07
flyman написав: rjkz написав: akurt написав:Sir rjkz! Вы должны правильно реагировать. Абзацы 1-2-3 реально гениальные. Особенно 1 - как реплика на то, что смерд какой-то - голый босый почти голодный - что-то там вякает про эмиграцию, в которой никогда не был и в ближайшие - как говорил Воланд - 1000 лет - не будет. Лично я на сегодня не вижу вариантов попасть в США для участников этого форума. P.S. Я сейчас юридически в Испании. Не пишите так смело про Испанию. Вы точно не все знаете. Как и я тоже. Но я хоть «на месте».
Вы, как я понимаю, в Испании проездом. Не резидент, чтобы глубоко понимать процессы. Не сомневаюсь, там тоже есть возможности. Но как писал уже Слономаг и насколько это справедливо для Европы в целом и Испании в частности, налоги там выше, чем в США. И намного. Рынок не так наполнен деньгами как в США. А если работать "на дядю", то совсем печаль, насколько я наслышан из очень многих источников. Ну и у людей УЖЕ есть хоть какой-то уровень Инглиша, думаю, примерно как у меня. А это уже достаточно для жизни в стране и для какого-то уровня работы. Конечно, хотелось-бы лучше, нет предела совершенству. А Спениш на уровне ...никакой абсолютно. Тепло и моря в США - хоть залейся. Надоест и то тепло и то море. Условия для бизнеса - супер, особенно в республиканских штатах. И, как частность - Флорида. И тепло и море и комфортно для бизнеса. И денег много в штате крутится и если уж совсем тяжко с уровнем лангуаге - довольно большая русско и украинскоязычные комьюнити. Ну и те приколы с банками, которые описывал СЛономаг, очевидно будут для них неожиданностью. В США вести бизнес и с банками намного проще. Хочешь внести кэш - пожалуйста, хочешь снять - пожалуйста, хочешь перевести из одного банка в другой - на здоровье. Главное, все доходы указать и заплатить все налоги....ну, те что нельзя ЛЕГАЛЬНО списать, а это можно сделать 100500 легальными способами. Главное не переборщить. Трамп вон сотни миллионов возврата на фиктивных убытках получал. Я не к этому призываю, но иллюстрирую насколько толерантная бизнес среда. Да что я объясняю? Рейтинг Doing Business - США на 6 месте в мире, Испания - на 30м.
є один ньюанс, в Європі де високі податки працюватимуть навідчепись, напр. клієнт з США і робочий день там, коли тут уже бізнес години закінчилися, а в п"ятницю, взагалі люди кажуть, що на планьорку не чекайте, так як в нас скорочений робочий день і в 15:00 нас нема в офісі, а в будні дні на планьорки на 18:00 теж через раз, так як WLB, то діти зі школи, то до дохтора, то жінку підвезти ... так і кажуть американському клієнту, сорян кальтче-діференц, ви не думайте, що ми будем рвати опу як у вас прийнято в Америці
Может ты не внимательно читал, люди - не айти. Чувак нефть возит или нефтепродукты на траке. В Украине был офицером. Бизнес - покупать в Канаде, продавать в Украине. Ему эти конферец-коллы и миттинги нафиг не выпали.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5477 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Пон 24 чер, 2024 10:44
rjkz написав:Да что Вы на эту чушь реагируете? Чел про жизнь в эмиграции ни в зуб ногой, но отрабатывает заказ на остановку бегства рабов с плантации рыжего татарина.
Мені здається, що Ви вірите в теорії змови.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 24 чер, 2024 10:48
rjkz написав:Фактически, я оверквалифайд для этой позиции. Как полковник на лейтенантской должности.
Не рівняй себе з полковником. Полковник - це CEO в багатотисячному колективі.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 24 чер, 2024 11:18
Denik написав: rjkz написав:Фактически, я оверквалифайд для этой позиции. Как полковник на лейтенантской должности.
CEO в багатотисячному колективі - це вже генерал напевне я можу себе порівняти з полковником 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1633 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 24 чер, 2024 11:26
Denik написав: rjkz написав:Фактически, я оверквалифайд для этой позиции. Как полковник на лейтенантской должности.
Спілкуючись з як мінімум трьома полковниками і з набагато більшою кількістю СЕО не можу погодитись. Знак рівності тут зайвий)))
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
|