Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 89518952895389548955 ... 14630>
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 17:22

detroytred написав:Розуміння більше з'явилося після натяку: якщо завтра я в формі, а не в цивільному, то вже я буду банкувати, а не ви. Тоді що?
Це якщо по понятіям йти.

Неймовірно, але ж ситуація коли бусифікатор потрапить під командування бусифіцируваного, може ж статися, і на що тоді зможе розраховувати бусифікатор?
У людей які зараз так роблять, напевно, інстинкт саможбереження повністю відсутній, і включається аналіз причинно наслідкового зв'язку тільки при явному зазначенні його, то починає прояснятися, але не завжди...
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 17:32

ЛАД написав:Для детсадовского программиста, который к тому же ещё не научился читать, объясняю дополнительно.
1. Нам ніхто не надавав "старі креслення" F-16. І не давав дозволу його виготовляти.
2. Збірка літака не робиться за допомогою просто "сучасних компьютерів, верстатів і обладнання". Для цього потрібно спеціалізоване, а не універсальне обладнання. Можливо, з усього Антонова можна було б використати тільки заводські корпуси.
Я вже не кажу про потребу в спеціалістах. Не знаю, чи вони ще залишились в достатній кількості на Антонова. На ХАЗі, наприклад, навряд чи змогли б зібрати сьогодні літак саме з-за відсутності спеціалістів (і я кажу не про сьогоднішній день, а про ситуацію перед війною).
3. Нам ніхто не надавав "фінансування в ярди грошей" на освоєння виробництва літаків.
Гроші нам дають, як пише detroytred "по мінімуму", щоб вистачило на нагальні потреби. Наші партнери дуже добре вміють рахувати і знають скільки треба дати саме "по мінімуму".

Напевно про складність і важливість виробничого процесу, може розказати цей випадок
"Згідно з звітом Управління з розслідування авіаційних пригод, за 27 годин до польоту слюсар використовував неправильні болти для кріплення вітрового скла."
_Mykola_

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 17:39

ЛАД написав:
  барабашов написав:
  ЛАД написав:...........
Место регистрации и место жительства сегодня запросто могут не совпадать.

И что?
В стране миллионы переселенцев с пропиской в серой зоне
Им всем прописываться в арендных квартирах и общагах, что им OВА предоставила?

О прописке речь не идёт.
Но сообщить в ТЦК свой адрес обязаны.

Вказали свою фактичну адресу, яка не співпадає з реєстрацією, а якщо ще і інший регіон.
Далі автоматичний штраф?
Повістка з якого ТЦК на цю адресу? :)
_Mykola_

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 17:54

flyman написав:
  Xenon написав:
Україна віддає рф дві області та ділить Крим: саме такий план рф передала США, – Гордон із посиланнями на свої джерела.

За його словами, цей план міністр внутрішніх справ рф Колокольцев возив до США тиждень тому. Його основні пункти:

◾️Україна має повністю вийти з Донецької та Луганської областей;
◾️ рф передасть Україні Запорізьку АЕС та контроль над демілітаризованою 100-кілометровою зоною вздовж Дніпра до Чорного моря;
◾️Україна має закріпити в Конституції позаблоковий статус і не вступати до НАТО чи іншого альянсу;
◾️Україна обмежує армію до 350 тис. осіб і не зможе мати понад 125 бойових літаків
◾️Крим визначається як особлива демілітаризована територія з подвійним підпорядкуванням України та рф;
◾️США знімають санкції з рф.
◾️рф готова до обговорення передачі Україні Запорізькій та Херсонській областей.
◾️припинення ведення вогню вздовж лінії фронту має бути введене одразу після початку переговорів про перемир'я у форматі росія-США-Китай-ЄС-Україна;

Зоряні війни: Нова надія

Очевидно что сам Гордон придумал по заказу ОП
уровень фантазии отличника-вундеркинда старших классов средней школы
fox767676

Подякував: 400 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 18:06

Ukrainian написав:
  Ой+ написав:
  барабашов написав:Ukrainian
Паспорт с тризубом есть или порвал(сжёг)???

Та навіть якщо і так, то Батьківщина і за цього блудного сина пам'ятає і на нього розраховує. Але впевнений, що уже закон не виконав, бо термін для закордонних ухилянтів був до 17.06.24. Особливо мені подобається чути від понаїхів у розвинуті західні держави, а от у нас, не то що ви там.

Якщо Канада зобов’яже усіх своїх імігрантів з інших країн повертатись, повернусь по підвалах як місцеві ухилянти точно ховатись не буду. Виконуй закони країни в якій живеш.

а закони країни, паспорт якої маєте, тобто є громадянином?

Ukrainian написав: Виконуй закони країни в якій живеш.

то напевно варто перейматися проблемами країни, якій живеш, чи не так?

пс вже не раз писали, якщо імігрант, переймайтеся проблемами країни проживання, якого ... намагаєтемся повчати людей тут і вказувати хто і що з них має робити? хтось просив про це? тут якось обійдуться без порад заокеанських хитрозроблених сцикунців-ухилянтів. тут, знаєте, самі поради роздавати можуть, в т.ч. і вам. в т.ч. поради про вектор рухую
Востаннє редагувалось wild.tomcat в П'ят 05 лип, 2024 18:13, всього редагувалось 1 раз.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 18:12

wild.tomcat написав:а закони країни, паспорт якої маєте, тобто є громадянином?

пс вже не раз писали, якщо імігрант, переймайтеся проблемами країни проживання, якого ... намагаєтемся повчати людей тут? хтось просив про це? тут якось обійдуться без порад заокеанських хитрозроблених сцикунців-ухилянтів.

Не плутай емігрантів які емігрували задовго до війни з ухилянтами які або втекли після початку агресії або зараз бояться з квартири вийти на вулицю. :lol:
Ще раз якщо Канада зобов’яже своїх громадян вихідців з України повернутись. Я точно по підвалах як ховатись не буду і повернусь.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 18:17

Ukrainian написав:

пс вже не раз писали, якщо імігрант, переймайтеся проблемами країни проживання, якого ... намагаєтемся повчати людей тут? хтось просив про це? тут якось обійдуться без порад заокеанських хитрозроблених сцикунців-ухилянтів.

Не плутай емігрантів які емігрували задовго до війни з ухилянтами які або втекли після початку агресії або зараз бояться з квартири вийти на вулицю. :lol:
Ще раз якщо Канада зобов’яже своїх громадян вихідців з України повернутись. Я точно по підвалах як ховатись не буду і повернусь.

ще раз, паспорт є - значить громадянин країни, з усіма обовязками. тобто ухилянт типовий, та ще й хитрозроблений, що дозволяє собі самому ще когось іншого оцінювати з цієї точки зору :mrgreen:
паспорту немає - то нє... нічого тут іншим роздавати поради. перейматеся проблемами популяції грізлі на канадщині.

і ще раз, для тих хто в танку, вже ВАМ писав раз - виховані люди до незнайомих людей звертуються на ВИ, на ти звертаються невиховані бики. до кого ви віднесете себе - справа ваша :).
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 18:34

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Путин придумал нелепое объяснение, почему Украина отказывается капитулировать (видео)
Тут все обсуждали план, слитый через Гордона и так многие за этот план топили
Некоторые даже слишком. Не буду приводить список

Вышел Путин и ... всем этим "за мир", по мармызам надавал

Так, Путин повторил ранее озвученное им требование о том, чтобы Украина передала России Запорожскую, Херсонскую, Луганскую и Донецкую области, которые российским войскам никак не удается захватить силой уже более двух лет.

"Наша мирная инициатива была изложена совсем недавно (...) Речь идёт о полном выводе всех войск Украины из Донецкой и Луганской народных республик, из Запорожской и Херсонской областей. Есть и другие условия. Но это предмет для достаточно подробного рассмотрения в ходе возможной совместной работы", – заявил он.
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 18:38

Ukrainian написав:

Та не звезди
Ти така ж бля...д....на як i Ханумак
Жопу то за Яника рвав, то за пісєграя, тепер ОляЮА у тобі прокинулася
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 18:46

Вот тот самый "источник Гордона о мирном плане Путина" - https://youtu.be/C3SfNBbmpHk?t=345
2 июл. 2024 г.

При этом Швец говорит:
Я не уверен, повторяю я не уверен в идентичности именно этого документа, который я получил, который озвучен в информационном пространстве в Украине. Но какой-то, какие-то планы, видимо, мира есть, и видимо с этим и приехал Орбан в Киев.

При этом Гордон
Jul 3 at 17:30

говорит об этом "мирном плане" как о реально существующем.
https://t.me/dmytrogordon_official/63162

И еще:
Андрей Ермак вбросил проект Колокольцева. Что все это значит?
05.07.24
...
Впрочем, украинский политолог Константин Бондаренко уверяет, что никакого «плана Колокольцева» не существует.
...
По его словам, документ, на который ссылался журналист Дмитрий Гордон - это не новый план Путина, который заполучила украинская разведка, а закрытая аналитическая записка, разработанная группой украинских экспертов примерно в апреле-мае этого года, в которой они попытались спрогнозировать возможный максимальный уровень компромиссов российской стороны в случае переговорного процесса. Судя по всему, и сам Бондаренко приложил к этой записке руку.

https://antifashist.com/item/andrej-erm ... achit.html
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
  #<1 ... 89518952895389548955 ... 14630>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему