Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
_Mykola_ написав:IMXO. Noctua варті кожного витраченого на них цента
руки чешутся их потестировать, но пока другие проблемы. Думаю чем запитывать котёл зимой. Тоже не за все деньги мира. Цены на экофлоу и блюетти взлетели
як чим, простим ББЖ + стабілізатор від бабушкіного теплого лампового ящика, в якому вона милувалася ще гєнсєком Льонєю
Я здогадувався, що далі будуть проблеми з енергетикою (я сам енергетик ), ще коли світло не вимикали як півроку точно, і тому купив дві зарядні станції ще в кінці минулого року, одну з них потужну (1229 Вт*год) на Чорну п'ятницю з хорошою знижкою. Зараз спокійно при відключенні користуюсь мікрохвильовою, працює холодильник і навіть електрочайник, при необхідності вмикаю всю квартиру через вилка-вилка. Якби тоді не купив, то точно б зараз городив як мінімум пару LiFePo4 нормальної ємності разом з інвертором. Поки і так вистачає. Дивно, що люди розслабилися тоді і наче забули з ким ми воюємо.
п.с. хто хоче недорого освітити кімнати, можна купити отакі ліхтарики. Я собі взяв, штука класна і недорога, світить на рівні мого китайського довгого ліхтаря за ~600 грн купленого ще в перші блекаути. Поміняв рідну батарейку на 1200 мАг на 3000+ і вистачає надовго. 2 режими, економ і максимальний. https://hotline.ua/ua/sport-fonariki/st ... sc#gallery
Amethyst, щиток невеликий в квартирі. Я б вже давно поставив би приблуду, що перемикає лінію живлення, та ми звідси через місяць-два переїжджатимемо на нове місце. Нікому не довіряю, тільки сам) А на кухні, де стоїть станція, і дружина може сама поперемикати.