Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 92719272927392749275 ... 14779>
Повідомлення Додано: Чет 01 сер, 2024 21:46

ДумайТЕ! ДійТЕ! БагатійТЕ!©)))

flyman написав:то за два роки закритих кордонів держава нанесла мені збитків мінімум на $1М
І ти так спокійно сидиш?
Вже міг би за 29міс відбити у держави 80 000$+!!! якщо пішов би у штурмовики, чи піхоту!))
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 01 сер, 2024 21:52

candle645

колись подарованому чорношкірим "братським народам" і отримувати з/п вищу української від чорного "хазяїна" це "скляна стеля" і найвище можливе досягнення.

Тобі треба трохи пропити таблеточок для памʼяті, ображений))
Вертольоти з українською реєстрацією (номер починається на UR) , власник АК - українець. Очевидно білошкірий. Замовник і оплачує роботу - ООН.
У мене лише одне питання: а коли це ти працюючи на глобальному ринку IT став таким расистом, що так зневажливо «чорний хазяїн».? :D
Мені здається ти маєш служити ще багато років , бо тобі не можна назад в IT. Ти не можеш там далі працювати. :D

Уявляєш, якщо десь в мєлкософті хтось чорношкірий замовить твою працю айтішника? Як ти її виконаєш? Ні, тільки на фронті! Тільки хард кор!! :lol:
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 01 сер, 2024 22:03, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Чет 01 сер, 2024 22:00

flyman написав:

ясно, держава щось абстрактне, тому їй не можна порушувати закон, а от представник держави конкретний, йому можна, якась нова норма, це з москалів скопійовано, чи
)))
Приятелю флаймен, в зсу набирали як здорових, і то кажуть не особо комісія перевіряла))) а питати з нас Ви хочете як з розумних, чесних і порядних))) От з якого такого лічно я мав б знати допустим Ваші конституційні права? Чи інструкцію з делікатного затримання порушника державного кордону? Я шо сіськата сентиментальна дівчинка з нової патрульної поліції?)))
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 01 сер, 2024 22:05

Hotab написав:
Про «втік в Німеччину» тут треба лінгвісти. Це «не зрадити» чи «зрадити»? Я от точно не знаю.

где я и где та присяга :D
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 01 сер, 2024 22:11

tumos написав:
  detroytred написав:Так я саме це і доказую, аргументую --- що маю право оцінювати *відлуп* Залужного. І що Залужний має повне право надати відповідь хоча б у форматі *да чи ні* (погоджувалася операція чи ні).

Смотрите. Когда вас определенный круг лиц называет уклонистом, ваша реакция
следующая. Эти все ералашики, основанные на хотелках видеть вас на фронте. Покажите юридическую базу
по которой вас можно причислить к уклонистам. Теперь возьмем ситуацию с ответом Залужного на запрос газеты.
она следующая.

detroytred написав:Ахрєнєть))
Замість особистої відповіді надавав згоду на проведення операції чи не надавав (отже людина-посадова особа-полковник спецслужби за гратами скільки провела і досі доля вирішується) отака відповідь -- *посольство "не володіє інформацією", а тому має право відмовити в задоволенні запиту.*
https://www.pravda.com.ua/news/2024/07/30/7468181/

А где ваше юридическое обоснование. Какие нормы по которому обращались к Залужному (посольству) он нарушил ? Мало ли, что газета или вы не услышали ответы на поставленные вопросы. Эти желания можно отнести к ералашикам, хотелкам.

Ахрєнєть!))
Тільки обов'язково в наступній відповіді вкажіть, що ви дійсно не тролите. Бо я серйозно веду діалог.
І ви, посилаючись на єралашики та закиди про чому не на фронті тощо, ознайомлені з отима дискусіями.

Пояснюю: є кардинальна різниця між претензіями-закидами в мій бік від отих громадян з моєю реакцією (громадянина) в бік Залужного стосовно даного випадку.
Мені закидали саме в юридичній площині -- начебто запис в присязі (я спростував текстом присяги. Що там такого нема); грошовим боргом (я показував, що грошового нема).
В моральній площині теж! --- але я показував, що Контракт, а не мораль.
І головне -- з мого боку вимог до оцих громадян, що вони повинні ... не було. Лише в якості алаверди до чотирьох. До інших висувавших претензії ні.

Тепер беремо Залужного.
Він хто --- ГК. Посадовець, який вимагав від як підлеглих, так і закликав громадян. Високопосадовець. З розряду відповідальних за країну, громадян, підлеглих масштабу сил оборони.
І випадок оцей у нього з ким????
З громадянином по форумним балачкам чи з ким????
Справа в нього ця яка? Публічна і резонансна.
Він по суті навіть після звільнення з війська хто --- той же представник можновладців....
Пересічних головнокомандувачів країни апріорі не буває.
За п-ком Червинським стоїть фактично друга політсила в країні на чолі з бувшим президентом... Значна частина суспільства.
І це вони по суті ротом Червинського роблять заяву-запитують Залужного (якого пророчать майже не в майбутнього кандидатом в президенти), що він погодив операцію, але мовчить (публічно точно мовчить. Коли Червинський сидить за гратами, і коли навіть публічно заявив про Залужного).
А він дає *відлуп*, як ви точно сформулювали. Червинському, суспільству.

Ви точно не тролите?
Це мені претензії зі стелі в формі хатєлок та єралашиків висували отут.
А Залужного запитали, а він дав *відлуп*.
А-ля Прохожий на питання Успіха і моє (в якості алаверди до нього. Я йому розгорнуто на таке ж питання від нього відповів) --- *А серйозно, чому ви самі не на фронті?* (С) Успіх.
Такий же відлуп.

Тому іншої реакції на отакий відлуп бувшого ГК своєму підлеглому та суспільству по отакій справі (де підлеглий сидить за гратами...; де ЗМІ, а не хфорумчани задають питання по резонансній справі), як *охрєніти!*, в мене не може бути.

І яке порівняння? Я надавав розгорнуті відповіді на претензії-закиди; спростовував саме по суті запитів до мене. А від Залужного саме відлуп. Нема відповіді -- ні спростування, ні підтвердження. Саме відлуп.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 01 сер, 2024 22:15, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 сер, 2024 22:13

Banderlog написав:Приятелю флаймен, в зсу набирали як здорових, і то кажуть не особо комісія перевіряла))) а питати з нас Ви хочете як з розумних, чесних і порядних))) От з якого такого лічно я мав б знати допустим Ваші конституційні права? Чи інструкцію з делікатного затримання порушника державного кордону? Я шо сіськата сентиментальна дівчинка з нової патрульної поліції?)))

Ну взагалі-то про це пишуть навіть на телемарафоні:
Мобілізація: чи мають право працівники ТЦК затримувати чоловіків – у Міноборони уточнили
...затримання порушників адміністративного законодавства не є компетенцію працівників ТЦК.

"Варто підкреслити, що представники ТЦК та СП не здійснюють затримання громадян України у зв’язку з виявленими адміністративними правопорушеннями, які діють у відношенні громадян України віком від 18 до 60 років та підпадають під мобілізацію. Зазначені заходи (затримання та доставка таких громадян до ТЦК та СП) здійснюються виключно представниками органів та підрозділів, що входять до поліції та регулюються пунктом 5 статті 24 Закону України "Про національну поліцію"

По закону працівники ТЦК не мають права ні обмежувати пересування, ні торкатись людини. Однозначно

А "представники ТЦК" - взагалі повинні бути ознайомлені про це під підпис у відповідній відомості доведення.
candle645

Подякував: 39 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 сер, 2024 22:19

Re: Напад росії і білорусі на Україну

⚡️Ще один тендерний скандал на 1,75 млрд.грн.

Головний військовий цвинтар будуватиме компанія, створена через день після оголошення тендера..

Перша черга будівництва меморіального кладовища обійдеться державі у 1,8 млрд грн.
Переможцем став консорціум «Білдінг Юа» з Києва.

А це вам куди і як йдуть податки. 70/30
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 408 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 01 сер, 2024 22:26

pesikot написав:
  Бетон написав:3. Для победы страны делаю всё что должен нормальный гражданин

1. Для победы какой именно страны ?
2. И что именно делаешь ? Истерики закатываешь ?

А ты шо делаешь? Ты до сих пор не озвучил свой вариант окончания войны без утрат территорий. Каким видишь его ты. Уже 3-й день спрашиваю а ты морозишься.
Востаннє редагувалось dimo_0n в П'ят 02 сер, 2024 09:34, всього редагувалось 1 раз.
dimo_0n

Подякував: 17 раз.
Подякували: 114 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 сер, 2024 22:28

Успіх написав:Щось реально починає тошнити від того рабства/від того ставлення до людей... - що до військових, а що до цивільних...

Одна справа тут потролити один одного... - а зовсім інша "впровадження рабовласницького життя".

Детройт пише - "матриця"... "колія"...

І, наче, вже всі питання/проблеми вивели тут на поверхню/озвучили їх...

А рішення?
Вирішення цих проблем - як?
Як їх вирішити?

Чи "проти системи не попреш/не зламаєш?"

Невже пересічні "слабкі/безхребетні?"

Чи справа не в цьому?

А в чому ж тоді?

Відповідь проста, як двері.
І повним ходом практикується)))

Окремому пересічному на порядки легше витрати зусилля у боротьбі на конкретно себе і отримати конкретно собі результат, ніж витрати на порядок більше зусиль у боротьбі за загальний результат для усіх і ще під питанням буде досягнуто результат чи ні.
Бо для об'єднання мас людей потрібно мати об'єктивні та суб'єктивні фактори для цього об'єднання. А не тільки наявність хрєнової ситуації для всіх.

Коротше: *рятуйся хто може* набагато превалює над *давайте разом*))
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 сер, 2024 22:34

Banderlog написав:
  flyman написав:

ясно, держава щось абстрактне, тому їй не можна порушувати закон, а от представник держави конкретний, йому можна, якась нова норма, це з москалів скопійовано, чи
)))
Приятелю флаймен, в зсу набирали як здорових, і то кажуть не особо комісія перевіряла))) а питати з нас Ви хочете як з розумних, чесних і порядних))) От з якого такого лічно я мав б знати допустим Ваші конституційні права? Чи інструкцію з делікатного затримання порушника державного кордону? Я шо сіськата сентиментальна дівчинка з нової патрульної поліції?)))

"Нас не нужно жалеть, ведь и мы никого не жалели"))

Від влади - "мы за ценой не постоим"))

Від ЛОМів - "ты должен..." (как земля колхозу).
І навіщо було тоді від отого совдепу відмовлятися?!)))
detroytred

Профіль

#<1 ... 92719272927392749275 ... 14779>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: _hunter і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор