Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
Bolt написав:Львов. Ну там не так просто, как с обычным зубом. Там они ещё из десны невылезли, а были показания к удалению. Пы. Сы. Только на прошлой неделе малой во Львове 5-ти лет, умер. Не удачно сделали анестезию при удалении Молочного зуба. 🤦♂️
Для державної такі суми на карман просто нереальні. А випадки можуть бути всюди, Табаков помер після імпланта в супер крутій клініці.
Bolt написав:............ Это хирург не техник. Это было на карман. Не знаю, может медсестре, что-то дает. Ну и главврачу наверное отстегивает. (но не уверен)
"Техник" я писал условно. Понимаю, что хирург. Так же понятна цена, если "на карман". А то я уж хотел искать в инете расценки. Хотя, тем более, многовато. Но в госклинике сделают, думаю, и без кармана, правда, могут послабее обезболить. Это опять Киев?
Ну ось вам свіжі цифри по приватній стоматології в Ірпені виривали вісімку родичці за 2 заходи-біля 4000, коронка цирконієва десь під 9000 за 3 відвідування, імплант(Південна Корея) з цирконієвою коронкою біля 30000 за шт, і дійсно потрібно десь 3 місяці ходити без зубів, чекати поки кісткова тканина заживе. Якщо щелепа слабка чи тонка, то потрібно вживлювати замінники і строки х2 фактично. Брекети на 2 щелепи(не мені) 30000-50000 грн, елайнери-сучасний замінник брекетів у вигляді комплекту(до 40 шт) змінних кап 70000-200000 грн. Теж саме в Португалії приблизно в півтора рази дорожче, в Швейцарії(невелике містечко) десь в 3-4 рази, крім елайнерів, за них інформації не знаю.
Bolt написав:............ Это хирург не техник. Это было на карман. Не знаю, может медсестре, что-то дает. Ну и главврачу наверное отстегивает. (но не уверен)
"Техник" я писал условно. Понимаю, что хирург. Так же понятна цена, если "на карман". А то я уж хотел искать в инете расценки. Хотя, тем более, многовато. Но в госклинике сделают, думаю, и без кармана, правда, могут послабее обезболить. Это опять Киев?
Ну ось вам свіжі цифри по приватній стоматології в Ірпені виривали вісімку родичці за 2 заходи-біля 4000, коронка цирконієва десь під 9000 за 3 відвідування, імплант(Південна Корея) з цирконієвою коронкою біля 30000 за шт, і дійсно потрібно десь 3 місяці ходити без зубів, чекати поки кісткова тканина заживе. Якщо щелепа слабка чи тонка, то потрібно вживлювати замінники і строки х2 фактично. Брекети на 2 щелепи(не мені) 30000-50000 грн, елайнери-сучасний замінник брекетів у вигляді комплекту(до 40 шт) змінних кап 70000-200000 грн. Теж саме в Португалії приблизно в півтора рази дорожче, в Швейцарії(невелике містечко) десь в 3-4 рази, крім елайнерів, за них інформації не знаю.
В частной клинике могу поверить. Давно не сталкивался, не знаю сегодняшних цен. А что такое циркониевая коронка вообще не знаю.
ЛАД написав:В частной клинике могу поверить. Давно не сталкивался, не знаю сегодняшних цен. А что такое циркониевая коронка вообще не знаю.
Зараз оснівні два типа коронок, шо встановлюються-металокерамічна та з діоксиду цирконію. Перші трохи дешевші, другі довше "ходять" і трохи краще естетика.
akurt написав:Через це часто зустрічаємось на нейтральній території так як до Італії вони їхати не хочуть: В пристойному ресторані дуже важко найти пеленальний столик. Середня зарплата 1.5 тисячі €. В нас свій будинок. …Світло 200 евро в місяць. Хв 10 за тому дивилась на термометр +49. В 7 ранку +32 і сонце палить… Ціни космос. …Медицина: мін. візит до лікаря 100 і вище. Безкоштовно чекати роками чи по декілька місяців. Одна фізіопроцедура 30 євро.
akurt написав:Через це часто зустрічаємось на нейтральній території так як до Італії вони їхати не хочуть: В пристойному ресторані дуже важко найти пеленальний столик. Середня зарплата 1.5 тисячі €. В нас свій будинок. …Світло 200 евро в місяць. Хв 10 за тому дивилась на термометр +49. В 7 ранку +32 і сонце палить… Ціни космос. …Медицина: мін. візит до лікаря 100 і вище. Безкоштовно чекати роками чи по декілька місяців. Одна фізіопроцедура 30 євро.
Bolt написав:Ні фігасобі, майже 3 тис грн візит до лора!
Так в Італії дорожче. Про це і писав.
Так і в Польщі рази в чотири дорожче ніж в приватній поліклініці в Україні.
Вузький спеціаліст в хорошій приватній клініці в Києві - десь від 1000 грн для "провідних фахівців" (може доходити і до 4000 грн) і трохи менше, від 800 - звичайні.
Ну да в Европе везде медицина +/- одинаковая я думаю:
Общий врач (терапевт) - бесплатно в любой гос больничке за 2-3 дня. В частную впринципе нет смысла к такому идти, разве что если бесплатно по страховке.
Специалист - бесплатно в гос больнице, но ждать 2-3 месяца + только испанский или 60-130 евро в частной больничке в зависимости от специальности, ждать 2-3 дня. Еще бонус в том что без проблем можно найти ру/уа язычного врача, тоесть проблема незнания языка отпадает.
Еще есть лайвхак вызвать скорую ) Типа живот заболел, вызываешь скорую, через 30 мин ты в ургенции, тебе там все проверят и полечат. Быстро и бесплатно. Но конечно к окулисту ты так не попадешь. Тоесть это такой лайвхак, который актуален мб для 20% специалистов. Для остальных смотри пункт выше.
П.С. Забыл упомянуть - 1 из минусов частных больничек в том что рецепты без скидки. Тоесть если гос врач пропишет что-то на 100евро, то реально ты заплатишь 20евро (10-30% стоимости), а если частный врач, то все 100евро и будешь платить в аптеке. Для аспирина это не важно, но когда тебе выписывают лекарств на пару сотен, это уже норм так бьет по кошельку...
Востаннє редагувалось slonomag в Сер 28 сер, 2024 15:12, всього редагувалось 1 раз.