Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
lel написав:Річ не про прямі руки. ДБЖ для роутера рекламують і як підключити, дівчата в Тікток (600-1300) грн., а про людей, які не можуть, не хочуть, мінімально тратити на свій комфорт. З 10 знайомих сусідів- у 8 відсутня газова плитка, в домі з електроплитою. Плитка 240грн + балончик 200грм- 49грн. Або для більшості, з машиною- 400 балон 5л + 100 заправка газом. Дім 2000р +. 2000-2500дол м.кв.
Якщо ви про таке ДБЖ то дуже рекомендую прочитати відгуки, не працює воно, максимум півроку-рік. І, шнурки для пауербанків які рекламують, часто самі дешеві з алі, і не витягують нормально роутери. Люди просто не знають як воно і до чого, розбиратися не всі хочуть і можуть. Газові плитки треба також прямі руки, це вибухонебезпечно.
Тут писали про количество вайфай сетей при блекауте . При наличии ЭЭ 18 сеть. Сейчас ЭЭ нет (1 час 45 мин) в эфире я и ещё один. Через 10 минут после отключения было 7 сетей Провайдеров с резервным питанием минимум 6 шт (т.е. почти все) Это разгром. Народ купить элементарный блок ИБП (700-1100 грн) и подключить свинцовый АКБ 7 ампер не в состоянии. Все хотят изделия и коробки с временем подключения 15 секунд. Им и суют фуфел, с ресурсом 50 зарядок по 1-2 ампера за заряд.
UA написав:Тут писали про количество вайфай сетей при блекауте . При наличии ЭЭ 18 сеть. Сейчас ЭЭ нет (1 час 45 мин) в эфире я и ещё один. Через 10 минут после отключения было 7 сетей Провайдеров с резервным питанием минимум 6 шт (т.е. почти все) Это разгром. Народ купить элементарный блок ИБП (700-1100 грн) и подключить свинцовый АКБ 7 ампер не в состоянии. Все хотят изделия и коробки с временем подключения 15 секунд. Им и суют фуфел, с ресурсом 50 зарядок по 1-2 ампера за заряд.
Свинець з графіком 6-8 годин немає, 2 є, гарантовано вмре через тих же 50 зарядок, якщо ще доживе. Поцікавився у провайдера, минулого року він замінив всі свої дбж з розрахунку мінімум 12 годинної резервації, та повної зарядки за 2-3 години. Всі жорсткі відключення інтернет є.
UA написав:Тут писали про количество вайфай сетей при блекауте . При наличии ЭЭ 18 сеть. Сейчас ЭЭ нет (1 час 45 мин) в эфире я и ещё один. Через 10 минут после отключения было 7 сетей Провайдеров с резервным питанием минимум 6 шт (т.е. почти все) Это разгром. Народ купить элементарный блок ИБП (700-1100 грн) и подключить свинцовый АКБ 7 ампер не в состоянии. Все хотят изделия и коробки с временем подключения 15 секунд. Им и суют фуфел, с ресурсом 50 зарядок по 1-2 ампера за заряд.
Свинець з графіком 6-8 годин немає, 2 є, гарантовано вмре через тих же 50 зарядок, якщо ще доживе. Поцікавився у провайдера, минулого року він замінив всі свої дбж з розрахунку мінімум 12 годинної резервації, та повної зарядки за 2-3 години. Всі жорсткі відключення інтернет є.
АКБ Свинець 9-12 ампер з зарядкою 1-1,2 ампер, при навантаженні 0,25 ампера (роутер з вимкненим 5дж) чудово живе навіть в такому режимі. Головне зробити вимикач роутера коли інтернет не потрібен (на ніч наприклад). Краще брендовий свинец з нормальною зарядкою, ніж поганий літій (з алиексперес наприклад). Якщо є доступ до якісного літію то це звичайно краще.
UA написав:АКБ Свинець 9-12 ампер з зарядкою 1-1,2 ампер, при навантаженні 0,25 ампера (роутер з вимкненим 5дж) чудово живе навіть в такому режимі. Головне зробити вимикач роутера коли інтернет не потрібен (на ніч наприклад). Краще брендовий свинец з нормальною зарядкою, ніж поганий літій (з алиексперес наприклад). Якщо є доступ до якісного літію то це звичайно краще.
Якийсь у Вас роутер малопотужний менше 5 ват навіть з вимкненим діапазоном 5, хоча може ще і lan виходи не залучені до роботи.
Літій можна взяти брендовий + BMS. Хоча зараз вже більш актуально взяти один призматик залізофосфатний на 40-100 ампер, додати bms і спати спокійно. Це вже наступний крок розвитку.
lel написав:Річ не про прямі руки. ДБЖ для роутера рекламують і як підключити, дівчата в Тікток (600-1300) грн., а про людей, які не можуть, не хочуть, мінімально тратити на свій комфорт. З 10 знайомих сусідів- у 8 відсутня газова плитка, в домі з електроплитою. Плитка 240грн + балончик 200грм- 49грн. Або для більшості, з машиною- 400 балон 5л + 100 заправка газом. Дім 2000р +. 2000-2500дол м.кв.
Якщо ви про таке ДБЖ то дуже рекомендую прочитати відгуки, не працює воно, максимум півроку-рік. І, шнурки для пауербанків які рекламують, часто самі дешеві з алі, і не витягують нормально роутери. Люди просто не знають як воно і до чого, розбиратися не всі хочуть і можуть. Газові плитки треба також прямі руки, це вибухонебезпечно.
Ну я собі вибрав інший варіант, українського виробництва В мене і ровтер з апетитом, до 20 Вт може жерти
Я більше дивуюсь, як людям нема чого робити рахувати сусідські вайфаї
Не рахувати, а шукати незапаролений...
Велика дурниця юзати чийсь незапаролений вайфай. Ви ще в інтернет банкінг через нього сходіть
Bolt написав:Не рахувати, а шукати незапаролений...
Велика дурниця юзати чийсь незапаролений вайфай. Ви ще в інтернет банкінг через нього сходіть
ХЗ. Закордоном в нет майже завжди через незапаролений вайфай в Маках, ТЦ тощо захожу. Треба якось баланс на картках перевіряти. Юзати Водафонівський тирнет в роумінгу жаба дусить. 😎