Готуємося до найгіршого, сподіваємося на краще

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
  #<1 ... 5051525354 ... 126>
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 20:59

Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Bolt написав:
  Faceless написав:
Bolt написав:Не рахувати, а шукати незапаролений...
Велика дурниця юзати чийсь незапаролений вайфай. Ви ще в інтернет банкінг через нього сходіть

ХЗ. Закордоном в нет майже завжди через незапаролений вайфай в Маках, ТЦ тощо захожу. Треба якось баланс на картках перевіряти. Юзати Водафонівський тирнет в роумінгу жаба дусить.
То ось він який, найкращий друг інтернет крадіїв...

То звісно ваше право, але у ваших інтересах було б дослухатися до порад, поки не сталася біда - в жодному разі нічого подібного вам не бажаю, а навпаки, застерігаю

П.С. Купити місцеву сімку хіба проблема?
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8224 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 21:09

Faceless написав:
Bolt написав:
  Faceless написав:ХЗ. Закордоном в нет майже завжди через незапаролений вайфай в Маках, ТЦ тощо захожу. Треба якось баланс на картках перевіряти. Юзати Водафонівський тирнет в роумінгу жаба дусить.
То ось він який, найкращий друг інтернет крадіїв...

То звісно ваше право, але у ваших інтересах було б дослухатися до порад, поки не сталася біда - в жодному разі нічого подібного вам не бажаю, а навпаки, застерігаю

П.С. Купити місцеву сімку хіба проблема?

В Албанії я вайфай в апартаментах юзаю, а купляти сімки, в Македонії, Сербії, Румунії щоб один два рази зайти баланс перевірити?! Так якщо і вкрадуть то максимум ліміт по приватівській кредитці 20 кг.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 267 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 21:16

Faceless написав:
UA написав:Тут писали про количество вайфай сетей при блекауте .
При наличии ЭЭ 18 сеть.
Сейчас ЭЭ нет (1 час 45 мин) в эфире я и ещё один.
Через 10 минут после отключения было 7 сетей
Провайдеров с резервным питанием минимум 6 шт (т.е. почти все)
Это разгром.
Народ купить элементарный блок ИБП (700-1100 грн) и подключить свинцовый АКБ 7 ампер не в состоянии.
Все хотят изделия и коробки с временем подключения 15 секунд.
Им и суют фуфел, с ресурсом 50 зарядок по 1-2 ампера за заряд.
Я більше дивуюсь, як людям нема чого робити рахувати сусідські вайфаї :)

Я продаю оборудование при блекауте.
А ви дивуйтесь :D
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2332 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 21:18

Bolt написав:
  Faceless написав:
Bolt написав:Не рахувати, а шукати незапаролений...
Велика дурниця юзати чийсь незапаролений вайфай. Ви ще в інтернет банкінг через нього сходіть

ХЗ. Закордоном в нет майже завжди через незапаролений вайфай в Маках, ТЦ тощо захожу. Треба якось баланс на картках перевіряти. Юзати Водафонівський тирнет в роумінгу жаба дусить. 😎

https://www.lycamobile.ua/uk/rates/#/#roaming
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 01 вер, 2024 21:36, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2519 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 21:25

UA написав:Сейчас ЭЭ нет (1 час 45 мин) в эфире я и ещё один.
из моего окна виден крупный жк (метров 100-150 по прямой) отключают значит э.э. и еле еле светится может окон 10-15 визуально 5% от общего количества. То ли в темноте сидят, то ли включают резервное освещение с другой стороны, которую мне не видно. Несколько низковольтовых лампочек стоит 200-300 грн какая проблема их запитать автомобильным акб или гелевым? у меня помимо лампочек есть павербанки с мощным светом, обычным фонариком вообще не помню когда пользовался. Видимо людям не надо "и так хорошо". По интернету, когда отключается э.э. провайдер включает халявный вай фай чтобы каждый не запитывал свой роутер. В моей квартире сигнал слабый, но почту проверить и новости почитать можно. Точка так и называется имя_провайдера_free wifi. Малоэтажный жк...
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 21:31

Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Wirująświatła написав:
из моего окна виден крупный жк (метров 100-150 по прямой) отключают значит э.э. и еле еле светится может окон 10-15 визуально 5% от общего количества. То ли в темноте сидят, то ли включают резервное освещение с другой стороны, которую мне не видно. Несколько низковольтовых лампочек стоит 200-300 грн какая проблема их запитать автомобильным акб или гелевым? у меня помимо лампочек есть павербанки с мощным светом, обычным фонариком вообще не помню когда пользовался. Видимо людям не надо "и так хорошо". По интернету, когда отключается э.э. провайдер включает халявный вай фай чтобы каждый не запитывал свой роутер. В моей квартире сигнал слабый, но почту проверить и новости почитать можно.
А нафіга треба врубати освітлення щоб було? Дихати світліше чи що стане. За компом працювати, з телефоном чи планшетом сидіти, електронну книжку читати чи тв дивитися цілком звично без зайвого освітлення навіть без блекаутів.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 21:34

Faceless написав:А нафіга треба врубати освітлення щоб було?
в темноте нельзя сидеть за ноутом или в телефоне, для зрения вредно.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 21:41

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Wirująświatła написав:
  Faceless написав:А нафіга треба врубати освітлення щоб було?
в темноте нельзя сидеть за ноутом или в телефоне, для зрения вредно.
Достатньо в нічний режим переводити. Шкідливі яскравість а не темрява як така
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 21:43

Wirująświatła написав:
  Bolt написав:
  Faceless написав:Велика дурниця юзати чийсь незапаролений вайфай. Ви ще в інтернет банкінг через нього сходіть

ХЗ. Закордоном в нет майже завжди через незапаролений вайфай в Маках, ТЦ тощо захожу. Треба якось баланс на картках перевіряти. Юзати Водафонівський тирнет в роумінгу жаба дусить. 😎

https://www.lycamobile.ua/uk/rates/#/#roaming

Я не прихильник танців з бубном...
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 267 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 22:01

Wirująświatła написав:
из моего окна виден крупный жк (метров 100-150 по прямой) отключают значит э.э. и еле еле светится может окон 10-15 визуально 5% от общего количества. То ли в темноте сидят, то ли включают резервное освещение с другой стороны, которую мне не видно. Несколько низковольтовых лампочек стоит 200-300 грн какая проблема их запитать автомобильным акб или гелевым? у меня помимо лампочек есть павербанки с мощным светом, обычным фонариком вообще не помню когда пользовался. Видимо людям не надо "и так хорошо". По интернету, когда отключается э.э. провайдер включает халявный вай фай чтобы каждый не запитывал свой роутер. В моей квартире сигнал слабый, но почту проверить и новости почитать можно. Точка так и называется имя_провайдера_free wifi. Малоэтажный жк...

В моей концепции антиблекаут имеет право не работать стиралка, посудомойка, большой пылесос, и бойлер.
Блендер и кофемолка уже должны работать.
СВЧ в принципе можно включать, но при наличии газа особо без необходимости.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2332 раз.

Профіль

1
1
1
  #<1 ... 5051525354 ... 126>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти