Наразі Таскомбанк не приймає участі в програмі «Національний кешбек».
Звертаємо увагу, що всі актуальні новини розміщується на офіційному сайті банку у розділі «Новини»,
Рекомендуємо слідкувати за новинами.
|
|
![]() ТАСКОМБАНК native
Наразі Таскомбанк не приймає участі в програмі «Національний кешбек». Звертаємо увагу, що всі актуальні новини розміщується на офіційному сайті банку у розділі «Новини», Рекомендуємо слідкувати за новинами.
![]() Re: ТАСКОМБАНК Картка колишнього спортбанку сукес кредит - не можу видалити із google гаманця, пиши що вона десь підписана.
Банк не те що відписати не може, але навіть і сказати не може де вона підписана. Як можна видалити підписку? Відкрити додаткову картку, що потім закрити основну, банк не хоче безкоштовно ![]() Re: ТАСКОМБАНКЗолота ви людина ) ![]()
Самое печальное, что я потом забирал свои средства и потерял на комиссии, так как 50тыс в месяц лимит. Ваши вибачення никому не нужны. Очень нестабильный банк. Прощаюсь с вами. ![]() Re: ТАСКОМБАНК kulikrom, у застосунку TAS2U не реалізована функція повторної ідентифікації, тільки похід у відділення. Якщо ти є клієнтом izibank, то можна пройти її там. Потім через підтримку можна уточнити необхідність її проходження.
![]() ТАСКОМБАНК kulikrom
Звертаємо увагу, що при встановленні ділових відносин клієнта з банком, банк має проводити верифікацію та вивчення клієнта відповідно до вимог законодавства. Також періодично банк має актуалізувати ідентифікаційні дані клієнта. Прохання надати повністю Ваше ПІБ, ІПН та номер телефону в особисті повідомлення – перевіримо інформацію чи доступна для Вас дистанційна актуалізація даних через TAS2U.
![]() Мені от теж прийшов пуш, що маю місяць на оновлення даних. Написано, що на головному екрані потрібно натиснути "Ідентифікація" та заповнити анкету. Кнопки такої я не знайшов ні на головному екрані, ні у менюшках. Було б логічно, якби вона з'являлася разом з пушем, або, якщо віддалене оновлення не доступно, щоб пуш мав від початку відповідний текст з пропозицією відвідати відділення.
Ще логічніше, якщо банк хоче мати у себе актуальні дані, а не лише формально виконувати вимоги НБУ, дати клієнту можливість віддалено оновлювати дані тоді, коли вони фактично змінилися, в не лише, коли у банка спрацьовує таймер. Тобто, така кнопка мала б бути доступна постійно, а не з'являтися коли їй заманеться.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор |
|