|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 07 вер, 2024 22:58
Блін прочитав про той технічний університет Єіндховена. Рік навчання 13300 до 15000€.Нк кисло. Із умов всього навсього атестат 10 балів по всім предметам, по профільних 10+ баоів(думаю з корупцією в укр школах цілком реально), 6, 5 балів з Ielts-мабуть реально. Одне питання з врахуванням гуртожитків і їжі де взяти з 20 кілоєвро/рік на то задоволення?!Я би очканув продавати квартирку яка приносить орендний дохід, щоб вкластися в освіту своему мало у дивлячись, як він ударно починає вчитись в львівському полутєху. Пи.Си.В контексті, що туди поступив малого бувший однокласник.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 272 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 07 вер, 2024 23:59
Bolt написав:Блін прочитав про той технічний університет Єіндховена. Рік навчання 13300 до 15000€.Нк кисло. Із умов всього навсього атестат 10 балів по всім предметам, по профільних 10+ баоів(думаю з корупцією в укр школах цілком реально), 6, 5 балів з Ielts-мабуть реально. Одне питання з врахуванням гуртожитків і їжі де взяти з 20 кілоєвро/рік на то задоволення?!Я би очканув продавати квартирку яка приносить орендний дохід, щоб вкластися в освіту своему мало у дивлячись, як він ударно починає вчитись в львівському полутєху. Пи.Си.В контексті, що туди поступив малого бувший однокласник.
От не зовсім розумію, може хоч ви розтлумачите. У вас, наприклад, є діти, яким вже скоро закінчувати школу. Зараз такий дарунок долі -- можна їхати і осісти в будь-якій країні легально із мінімумом зусиль. При цьому загальновідомо, що в деяких країнах вища освіта безкоштовна, а в інших -- дуже дорога. Так що ж заважає обрати одну з "правильних" країн, і влаштуватися там, із думкою про недалеке майбудтнє, так би мовити?
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 632 раз.
- Подякували: 502 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 08 вер, 2024 00:19
Bolt написав:Я би очканув продавати квартирку яка приносить орендний дохід, щоб вкластися в освіту своему мало у дивлячись, як він ударно починає вчитись в львівському полутєху.
Ви помиляєтеся. Дуже скоро ви це зрозумієте. На жаль виправити чи змінити щось вже не вдасться. Єдина втіха: не ви перший і не ви єдиний помиляєтеся. C'est la vie …
-
akurt
-
-
- Подякував: 4002 раз.
- Подякували: 1446 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Нед 08 вер, 2024 00:33
akurt написав: Bolt написав:Я би очканув продавати квартирку яка приносить орендний дохід, щоб вкластися в освіту своему мало у дивлячись, як він ударно починає вчитись в львівському полутєху.
Ви помиляєтеся. Дуже скоро ви це зрозумієте. На жаль виправити чи змінити щось вже не вдасться. Єдина втіха: не ви перший і не ви єдиний помиляєтеся. C'est la vie …
Хресний мого малого(племінник дружини) взагалі закінчив метрологію в львівському полутесі , що не заважає зараз заробляти п"ятірку кує, як QA не виходячи зі своєї квартири у Львові.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 вер, 2024 00:49
M-Audio написав: rjkz написав:у меня эти матрицы не шли совсем. Взял препода с кафедры в качестве репетитора. Ну сдал вышку на 5. И вот в жизни мне это пригодилось ровно 0 раз.
Как и большинство других знаний, полученных в школе и даже в ВУЗе. Но если не учить ничего, то в нужный момент у вас (или у кого-то другого) нужных знаний не окажется. И дело даже не в умении брать интегралы и решать дифференциальные уравнения, этим успешно программы занимаются. А вот понять в нужный момент, что здесь можно применить (что угодно из математики или физики) -- вот это ценность, которую Маткад предоставить не в состоянии.
Да, я согласен, собственно, сам писал, что постоянно применяю знания химии, физики, включая специфические из механики статики. Даже банальный принцип соединяющихся сосудов помог решить проблему, которая существовала лет 12 минимум. Математика тоже нужна, но не такого высокого уровня. Если честно, то по прешествии 30+ лет весьма смутно это вспоминается. Школьная алгебра и геометрия намного легче и что-то еще помню, но если в жизни много лет не пользуешься знаниями, то они покрываются толстым слоем пыли.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8661 раз.
- Подякували: 5469 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Нед 08 вер, 2024 00:50
M-Audio написав: Bolt написав:Блін прочитав про той технічний університет Єіндховена. Рік навчання 13300 до 15000€.Нк кисло. Із умов всього навсього атестат 10 балів по всім предметам, по профільних 10+ баоів(думаю з корупцією в укр школах цілком реально), 6, 5 балів з Ielts-мабуть реально. Одне питання з врахуванням гуртожитків і їжі де взяти з 20 кілоєвро/рік на то задоволення?!Я би очканув продавати квартирку яка приносить орендний дохід, щоб вкластися в освіту своему мало у дивлячись, як він ударно починає вчитись в львівському полутєху. Пи.Си.В контексті, що туди поступив малого бувший однокласник.
От не зовсім розумію, може хоч ви розтлумачите. У вас, наприклад, є діти, яким вже скоро закінчувати школу. Зараз такий дарунок долі -- можна їхати і осісти в будь-якій країні легально із мінімумом зусиль. При цьому загальновідомо, що в деяких країнах вища освіта безкоштовна, а в інших -- дуже дорога. Так що ж заважає обрати одну з "правильних" країн, і влаштуватися там, із думкою про недалеке майбудтнє, так би мовити?
Якщо під мінімумом зусиль розуміти, що мені в умовній Польші доведеться іпошити по 60 годин в тиждень за 20 зл в годину нетто, що дасть в місяць 5 тис зл, з яких доведеться викласти 3+тис злотих за оренду трьошки в більш-менш пристойному місці, то майнав я такі перспективи. Мені вже майже полтинник і тупо нехочу виходити із зони комфорту.Мені в Україні пасивний дохід покриває, якщо не повністтю, то значною мірою поточні витрати, ну і дружина на державній роботі де займається перекладуванням папірців за 13 кг/міс і піти на манікюр в робочий час не проблема, навряд чи захоче їти в Польші пахати на фабрику за 3 тис зл. Дітей я туди відправити самих не можу бо якщо не сидіти біля них і не давати звіздюлєй то результат трохи передбачуваний. Весною донька закінчує бакалавра на нім. філології, буде пробувати поступати в магістратуру в Австрію. Думаю вже самостійно справиться. Короче на даному етапі ми вирішили, що так буде краще для нас.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 вер, 2024 08:28
Bolt написав: M-Audio написав:Зараз такий дарунок долі -- можна їхати і осісти в будь-якій країні легально із мінімумом зусиль. При цьому загальновідомо, що в деяких країнах вища освіта безкоштовна, а в інших -- дуже дорога. Так що ж заважає обрати одну з "правильних" країн, і влаштуватися там, із думкою про недалеке майбудтнє, так би мовити?
Мені в Україні пасивний дохід покриває, якщо не повністтю, то значною мірою поточні витрати... Весною донька закінчує бакалавра на нім. філології, буде пробувати поступати в магістратуру в Австрію.
А, так ви нікуди не їздили. Тоді питань нема. І тоді дійсно кращий варіант закінчувати бакалаврат в України, а в магістратуру вже кудись на Захід за гроші. За наявності такої можливості. Хоча наразі теж питання спірне, бо студенту на навчання в магістратурі можуть і не дати виїзд.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 632 раз.
- Подякували: 502 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 08 вер, 2024 09:58
Bolt написав: akurt написав: Bolt написав:Я би очканув продавати квартирку яка приносить орендний дохід, щоб вкластися в освіту своему мало у дивлячись, як він ударно починає вчитись в львівському полутєху.
Хресний мого малого(племінник дружини) взагалі закінчив метрологію в львівському полутесі , що не заважає зараз заробляти п"ятірку кує, як QA не виходячи зі своєї квартири у Львові.
Це хіба історія іспіху? Яка в нього буде пенсія? 50 доларів США?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1455 раз.
- Подякували: 1861 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 вер, 2024 10:13
M-Audio написав: Bolt написав: M-Audio написав:Зараз такий дарунок долі -- можна їхати і осісти в будь-якій країні легально із мінімумом зусиль. При цьому загальновідомо, що в деяких країнах вища освіта безкоштовна, а в інших -- дуже дорога. Так що ж заважає обрати одну з "правильних" країн, і влаштуватися там, із думкою про недалеке майбудтнє, так би мовити?
Мені в Україні пасивний дохід покриває, якщо не повністтю, то значною мірою поточні витрати... Весною донька закінчує бакалавра на нім. філології, буде пробувати поступати в магістратуру в Австрію.
А, так ви нікуди не їздили. Тоді питань нема. І тоді дійсно кращий варіант закінчувати бакалаврат в України, а в магістратуру вже кудись на Захід за гроші. За наявності такої можливості. Хоча наразі теж питання спірне, бо студенту на навчання в магістратурі можуть і не дати виїзд.
Я під час війни вже п'ять разів виїжджав(останній раз півтора місяці тому) , в дружини 2-га група.У випадку, чого малий пісоя 18-ти років виїде, як супровід матері. Хоча він зараз тільки на першому курсі, тож наразі не актуально.
Востаннє редагувалось Bolt в Нед 08 вер, 2024 10:23, всього редагувалось 1 раз.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 вер, 2024 10:20
BIGor написав: Bolt написав: akurt написав:[quote Ви помиляєтеся. Дуже скоро ви це зрозумієте. На жаль виправити чи змінити щось вже не вдасться. Єдина втіха: не ви перший і не ви єдиний помиляєтеся. C'est la vie …
Це хіба історія іспіху? Яка в нього буде пенсія? 50 доларів США?
Тут головне відскирдувати, щоби потім забезпечити собі додаткову пенсію. Про,, успіх" згоден. При наявності такої ЗП, і живучі практично у власній хаті(не потрібно платити за оренду), завдяки своїй дружині яка любить пиляти Інстаграми практично кожного дня(а це витрати) не зміг наскирдувати більш-менш пристойного капіталу.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1