|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 08 вер, 2024 18:29
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 951 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 08 вер, 2024 18:30
sens написав:Напишіть зрозумілою мовою,на що ви натякаєте - мені полусігнали від вас не зрозуміло взагалі,чи це у вас до Віталія питання,то не є проблема, пишіть хоч в ПП
Пишу: "Конституция на паузе" - это Ваши слова. Вам проще составлять иски, т.к. я не коллега, адвокатского у меня нет, юридического у меня нет ) Человек которого не понимают, не понял полунамек )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 вер, 2024 18:32
холява написав: sens написав: ЛАД написав:[quote="5764165 ............. Проблемы с мобилизацией не от того, что заканчивается ресурс, а от общего принципа несправедливости, служит тот кто не смог откупиться.
Не так. Служат более-менее законопослушные граждане.
Померли в 2022 хто добровільно пішов до лав ЗСУ
Успих , Бандерлог , Бобуа , Я и еще много много .... все живы , нормальны .[/quote] Всі то живі! Але була б психологиня, то я б її трахнув 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1011 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 08 вер, 2024 18:34
sens У вас несколько ответов (вроде бы?) на мои посты, но абсолютно непонятных. Один был понятный (насчёт добровольцев 2022г.), и то не правда. Я уже, по-моему, просил яснее высказываться?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4877 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 08 вер, 2024 18:37
stm написав: sens написав:Напишіть зрозумілою мовою,на що ви натякаєте - мені полусігнали від вас не зрозуміло взагалі,чи це у вас до Віталія питання,то не є проблема, пишіть хоч в ПП
Пишу: "Конституция на паузе" - это Ваши слова. Вам проще составлять иски, т.к. я не коллега, адвокатского у меня нет, юридического у меня нет ) Человек которого не понимают, не понял полунамек )))
По-перше,«Усі ті права, які гарантує Конституція України, для нас із вами зараз особисто як для представників нашої держави — вони на паузі», — відзначив Зеленський. По-друге ,у мене немає зобов'язання мати здогадки . По-третє, ви поясніть ви за які ідеї якщо Віталій не радить з вами спілкуватися.
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 08 вер, 2024 18:38
Успіх написав:........... Всі то живі! Але була б психологиня, то я б її трахнув 
Срочно в отпуск! К жене. Может, к следующему лету будет третий. 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4877 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 08 вер, 2024 18:38
ЛАД написав:sens У вас несколько ответов (вроде бы?) на мои посты, но абсолютно непонятных. Один был понятный (насчёт добровольцев 2022г.), и то не правда. Я уже, по-моему, просил яснее высказываться?
Про міграцію хто правий ? Ви чи Вікіпедія ??
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 08 вер, 2024 18:40
sens написав: stm написав: sens написав:Напишіть зрозумілою мовою,на що ви натякаєте - мені полусігнали від вас не зрозуміло взагалі,чи це у вас до Віталія питання,то не є проблема, пишіть хоч в ПП
По-перше,«Усі ті права, які гарантує Конституція України, для нас із вами зараз особисто як для представників нашої держави — вони на паузі», — відзначив Зеленський. По-друге ,у мене немає зобов'язання мати здогадки . По-третє, ви поясніть ви за які ідеї якщо Віталій не радить з вами спілкуватися.
Начну с конца: слушайтесь Виталю ))) Цитаты изначально не было, вы выдавали в своём посте от своего имени, у меня ж тоже нет во-вторых )
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 вер, 2024 18:43
stm написав:Напишіть зрозумілою мовою,на що ви натякаєте - мені полусігнали від вас не зрозуміло взагалі,чи це у вас до Віталія питання,то не є проблема, пишіть хоч в ПП
Пишу: "Конституция на паузе" - это Ваши слова. Вам проще составлять иски, т.к. я не коллега, адвокатского у меня нет, юридического у меня нет ) Человек которого не понимают, не понял полунамек )))[/quote] По-перше,«Усі ті права, які гарантує Конституція України, для нас із вами зараз особисто як для представників нашої держави — вони на паузі», — відзначив Зеленський. По-друге ,у мене немає зобов'язання мати здогадки . По-третє, ви поясніть ви за які ідеї якщо Віталій не радить з вами спілкуватися.[/quote] Начну с конца: слушайтесь Виталю ))) Цитаты изначально не было, вы выдавали в своём посте от своего имени, у меня ж тоже нет во-вторых )[/quote] Немає грошей на суд? Так на вас грошей не заробиш
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 08 вер, 2024 18:48
sens написав:Немає грошей на суд? Так на вас грошей не заробиш
Вы абсолютно верно указали что судебный иск стоит на гос.пошлине дешевле посещений судом адвоката. Как видите меня пугает тот момент что я понимаю куда Вы клоните. На будущее, у меня есть надёжные юристы, адвокаты и нотариусы, на мне денег не заработать - это факт )
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
|