|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 08 вер, 2024 19:29
Wirująświatła написав: Успіх написав:Даю 100500%, що я б зацікавив би підлітків, що вони б у гаджети заглядали лише б ТІЛЬКИ вранці і ввечері!!! Чи там не підлітки, а діти?(7-10р)
там были все возраста 7-15. Я не взялся потому что пообщавшись с учителями и тьюторами для себя сделал вывод, что я их не переделаю. А включиться в существую систему но со своим самоваром это отложенный конфликт. С детьми надо быть ребенком, с подростками подростком. Но в чем то лучше, чтобы они равнялись на тебя. Не опускаться на их уровень типа "давайте я с вами пива выпью и в карты сыграю" а ненавязчиво и незаметно тянуть всех на свой уровень. Это непростая задача. Давить авторитетом нельзя, тут нужна работа EQ чтобы понимать какие эмоции вызовет у детей тот или иной твой поступок или слово. Из литературы на эту тему только пособие для пионервожатых (у меня есть если надо в лс скину) Тема EQ проработана только теоретически. Из практик я ничего вменяемого не встречал.
Не знаю як ти, а я "вкурив", що хочуть діти і тим більше що хочуть підлітки(чим їх зацікавити)  Ігри в "бутилочку" - як мінімум 50% забезпечать "нормальність піонер-вожатого"/свій чєл! Та і з дітьми, якщо будеш "одним із ніндзяго" - то в тебе будуть великі успіхи з комунікацією з дітьми 5+років! 
Востаннє редагувалось Успіх в Нед 08 вер, 2024 19:29, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 280 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 08 вер, 2024 19:29
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 08 вер, 2024 19:30
sens написав:Напишіть зрозумілою мовою,на що ви натякаєте - мені полусігнали від вас не зрозуміло взагалі,чи це у вас до Віталія питання,то не є проблема, пишіть хоч в ПП
Пишу: "Конституция на паузе" - это Ваши слова. Вам проще составлять иски, т.к. я не коллега, адвокатского у меня нет, юридического у меня нет ) Человек которого не понимают, не понял полунамек )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 вер, 2024 19:32
холява написав: sens написав: ЛАД написав:[quote="5764165 ............. Проблемы с мобилизацией не от того, что заканчивается ресурс, а от общего принципа несправедливости, служит тот кто не смог откупиться.
Не так. Служат более-менее законопослушные граждане.
Померли в 2022 хто добровільно пішов до лав ЗСУ
Успих , Бандерлог , Бобуа , Я и еще много много .... все живы , нормальны .[/quote] Всі то живі! Але була б психологиня, то я б її трахнув 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 280 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 08 вер, 2024 19:34
sens У вас несколько ответов (вроде бы?) на мои посты, но абсолютно непонятных. Один был понятный (насчёт добровольцев 2022г.), и то не правда. Я уже, по-моему, просил яснее высказываться?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 08 вер, 2024 19:37
stm написав: sens написав:Напишіть зрозумілою мовою,на що ви натякаєте - мені полусігнали від вас не зрозуміло взагалі,чи це у вас до Віталія питання,то не є проблема, пишіть хоч в ПП
Пишу: "Конституция на паузе" - это Ваши слова. Вам проще составлять иски, т.к. я не коллега, адвокатского у меня нет, юридического у меня нет ) Человек которого не понимают, не понял полунамек )))
По-перше,«Усі ті права, які гарантує Конституція України, для нас із вами зараз особисто як для представників нашої держави — вони на паузі», — відзначив Зеленський. По-друге ,у мене немає зобов'язання мати здогадки . По-третє, ви поясніть ви за які ідеї якщо Віталій не радить з вами спілкуватися.
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 08 вер, 2024 19:38
Успіх написав:........... Всі то живі! Але була б психологиня, то я б її трахнув 
Срочно в отпуск! К жене. Может, к следующему лету будет третий. 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 08 вер, 2024 19:38
ЛАД написав:sens У вас несколько ответов (вроде бы?) на мои посты, но абсолютно непонятных. Один был понятный (насчёт добровольцев 2022г.), и то не правда. Я уже, по-моему, просил яснее высказываться?
Про міграцію хто правий ? Ви чи Вікіпедія ??
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 08 вер, 2024 19:40
sens написав: stm написав: sens написав:Напишіть зрозумілою мовою,на що ви натякаєте - мені полусігнали від вас не зрозуміло взагалі,чи це у вас до Віталія питання,то не є проблема, пишіть хоч в ПП
По-перше,«Усі ті права, які гарантує Конституція України, для нас із вами зараз особисто як для представників нашої держави — вони на паузі», — відзначив Зеленський. По-друге ,у мене немає зобов'язання мати здогадки . По-третє, ви поясніть ви за які ідеї якщо Віталій не радить з вами спілкуватися.
Начну с конца: слушайтесь Виталю ))) Цитаты изначально не было, вы выдавали в своём посте от своего имени, у меня ж тоже нет во-вторых )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 вер, 2024 19:43
stm написав:Напишіть зрозумілою мовою,на що ви натякаєте - мені полусігнали від вас не зрозуміло взагалі,чи це у вас до Віталія питання,то не є проблема, пишіть хоч в ПП
Пишу: "Конституция на паузе" - это Ваши слова. Вам проще составлять иски, т.к. я не коллега, адвокатского у меня нет, юридического у меня нет ) Человек которого не понимают, не понял полунамек )))[/quote] По-перше,«Усі ті права, які гарантує Конституція України, для нас із вами зараз особисто як для представників нашої держави — вони на паузі», — відзначив Зеленський. По-друге ,у мене немає зобов'язання мати здогадки . По-третє, ви поясніть ви за які ідеї якщо Віталій не радить з вами спілкуватися.[/quote] Начну с конца: слушайтесь Виталю ))) Цитаты изначально не было, вы выдавали в своём посте от своего имени, у меня ж тоже нет во-вторых )[/quote] Немає грошей на суд? Так на вас грошей не заробиш
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3