Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 97509751975297539754 ... 14834>
Повідомлення Додано: Нед 08 вер, 2024 19:29

Свинка Пепа трохи покурює в стороні)))

Wirująświatła написав:
  Успіх написав:Даю 100500%, що я б зацікавив би підлітків, що вони б у гаджети заглядали лише б ТІЛЬКИ вранці і ввечері!!!
Чи там не підлітки, а діти?(7-10р)
там были все возраста 7-15. Я не взялся потому что пообщавшись с учителями и тьюторами для себя сделал вывод, что я их не переделаю. А включиться в существую систему но со своим самоваром это отложенный конфликт.

С детьми надо быть ребенком, с подростками подростком. Но в чем то лучше, чтобы они равнялись на тебя.

Не опускаться на их уровень типа "давайте я с вами пива выпью и в карты сыграю" а ненавязчиво и незаметно тянуть всех на свой уровень.

Это непростая задача. Давить авторитетом нельзя, тут нужна работа EQ чтобы понимать какие эмоции вызовет у детей тот или иной твой поступок или слово.

Из литературы на эту тему только пособие для пионервожатых (у меня есть если надо в лс скину)

Тема EQ проработана только теоретически. Из практик я ничего вменяемого не встречал.

Не знаю як ти, а я "вкурив", що хочуть діти і тим більше що хочуть підлітки(чим їх зацікавити) ;)

Ігри в "бутилочку" - як мінімум 50% забезпечать "нормальність піонер-вожатого"/свій чєл! :lol:

Та і з дітьми, якщо будеш "одним із ніндзяго" - то в тебе будуть великі успіхи з комунікацією з дітьми 5+років! :D
Востаннє редагувалось Успіх в Нед 08 вер, 2024 19:29, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Подякував: 280 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 08 вер, 2024 19:29

pesikot написав:У Тернополі чоловік з відстрочкою намагався прорватися у ТЦК, щоб його мобілізували
У Тернополі нетверезий чоловік намагався проникнути у будівлю територіального центру комплектування і соцпідтримки. Він хотів мобілізуватися до лав української армії, попри свою відстрочку, повідомляють у пресслужбі установи.

Хтось бігає від ТЦК, а хтось сам приходить до ТЦК ... )))
на контакт можливо.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 08 вер, 2024 19:30

sens написав:Напишіть зрозумілою мовою,на що ви натякаєте - мені полусігнали від вас не зрозуміло взагалі,чи це у вас до Віталія питання,то не є проблема, пишіть хоч в ПП

Пишу: "Конституция на паузе" - это Ваши слова. Вам проще составлять иски, т.к. я не коллега, адвокатского у меня нет, юридического у меня нет )
Человек которого не понимают, не понял полунамек )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 вер, 2024 19:32

За 2,5р - вже пройшли і Рим, і Крим, і мідні труби!)))

холява написав:
  sens написав:
  ЛАД написав:[quote="5764165
.............
Проблемы с мобилизацией не от того, что заканчивается ресурс, а от общего принципа несправедливости, служит тот кто не смог откупиться.

Не так.
Служат более-менее законопослушные граждане.

Померли в 2022 хто добровільно пішов до лав ЗСУ

Успих , Бандерлог , Бобуа , Я и еще много много .... все живы , нормальны .[/quote]
Всі то живі!
Але була б психологиня, то я б її трахнув :mrgreen:
Успіх

Подякував: 280 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 08 вер, 2024 19:34

sens
У вас несколько ответов (вроде бы?) на мои посты, но абсолютно непонятных.
Один был понятный (насчёт добровольцев 2022г.), и то не правда.
Я уже, по-моему, просил яснее высказываться?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 08 вер, 2024 19:37

stm написав:
  sens написав:Напишіть зрозумілою мовою,на що ви натякаєте - мені полусігнали від вас не зрозуміло взагалі,чи це у вас до Віталія питання,то не є проблема, пишіть хоч в ПП

Пишу: "Конституция на паузе" - это Ваши слова. Вам проще составлять иски, т.к. я не коллега, адвокатского у меня нет, юридического у меня нет )

По-перше,«Усі ті права, які гарантує Конституція України, для нас із вами зараз особисто як для представників нашої держави — вони на паузі», — відзначив Зеленський.
По-друге ,у мене немає зобов'язання мати здогадки .
По-третє, ви поясніть ви за які ідеї якщо Віталій не радить з вами спілкуватися.
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 08 вер, 2024 19:38

Успіх написав:...........
Всі то живі!
Але була б психологиня, то я б її трахнув :mrgreen:

Срочно в отпуск! К жене. Может, к следующему лету будет третий. :)
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 08 вер, 2024 19:38

ЛАД написав:sens
У вас несколько ответов (вроде бы?) на мои посты, но абсолютно непонятных.
Один был понятный (насчёт добровольцев 2022г.), и то не правда.
Я уже, по-моему, просил яснее высказываться?

Про міграцію хто правий ? Ви чи Вікіпедія ??
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 08 вер, 2024 19:40

sens написав:
  stm написав:

По-перше,«Усі ті права, які гарантує Конституція України, для нас із вами зараз особисто як для представників нашої держави — вони на паузі», — відзначив Зеленський.
По-третє, ви поясніть ви за які ідеї якщо Віталій не радить з вами спілкуватися.

Начну с конца: слушайтесь Виталю )))
Цитаты изначально не было, вы выдавали в своём посте от своего имени, у меня ж тоже нет во-вторых )
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 вер, 2024 19:43

stm написав:Напишіть зрозумілою мовою,на що ви натякаєте - мені полусігнали від вас не зрозуміло взагалі,чи це у вас до Віталія питання,то не є проблема, пишіть хоч в ПП

Человек которого не понимают, не понял полунамек )))[/quote]
По-третє, ви поясніть ви за які ідеї якщо Віталій не радить з вами спілкуватися.[/quote]
Начну с конца: слушайтесь Виталю )))
Цитаты изначально не было, вы выдавали в своём посте от своего имени, у меня ж тоже нет во-вторых )[/quote]
Немає грошей на суд? Так на вас грошей не заробиш
sens

Профіль

3
  #<1 ... 97509751975297539754 ... 14834>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему