Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 23252326232723282329 ... 3435>
Сообщение Добавлено: Пт 20 сен, 2024 15:57

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt писал(а):"Дурних нема!"
Якщо і є - то не там.

Прочитав історію, яку форсять в соц. мережах:
Чоловік із Каліфорнії випадково сплачував рахунки за електроенергію свого сусіда протягом 18 років. Американець жив один, але у нього були дуже великі рахунки за електрику. Він вважав, що це збій лічильника або проблеми з проводкою. Виявилося, що лічильник чоловіка всі ці роки був підключений до сусідського. Після проведення перевірки енергетична компанія визнала свою помилку і пообіцяла повернути частину коштів.
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 989 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пт 20 сен, 2024 16:34

Дюрі-бачі писал(а):
Якщо і є - то не там.

Чоловік із Каліфорнії випадково сплачував рахунки за електроенергію свого сусіда протягом 18 років. Американець жив один, але у нього були дуже великі рахунки за електрику. Він вважав, що це збій лічильника або проблеми з проводкою. Виявилося, що лічильник чоловіка всі ці роки був підключений до сусідського. Після проведення перевірки енергетична компанія визнала свою помилку і пообіцяла повернути частину коштів.

сусід емігрував з срср? :lol:

а взагалі дивно - вважав, що збій лічильника, але сплачував й нічого не робив...
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 20 сен, 2024 16:35

Чи вигідний ануїтет

Gastarbaiter писал(а):
  Shaman писал(а):
  BIGor писал(а):Ануітет взагалі не вигідний, не знаю, хто його бере, можливо фінансово-неграмотні люди.

чому ануїтет невигідний?..

Изображение

на жаль, картинку не бачу...
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 20 сен, 2024 17:15

Shaman писал(а):
  BIGor писал(а):Ануітет взагалі не вигідний, не знаю, хто його бере, можливо фінансово-неграмотні люди.

Якщо захочеш досрочно закрити такий кредит - побачиш. :D
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 20 сен, 2024 17:28

Дюрі-бачі писал(а):
Якщо і є - то не там.

На практиці: за кордоном і в тому числі в США ніхто щомісяця нікуди не передає ніякі показники ніяких лічильників. Компанія-постачалиник сама знімає показники, сама списує з банківського рахунка необхідні кошти.
Споживач ніколи не втручається в той процес і в 99% не інтересується.
Частково тому, що не варто витрачати час на дрібниці: навіщо тим займатися, якщо платежі - наприклад в США - рідко коли перевищують - в умовному переводі на гривні - 100 гривень на фоні зарплатні в 10 000 гривень наприклад.
В даному випадку- я думаю - була якась технічна помилка в номері рахунка в списанні коштів - хтось колись якось зʼясував, що помилка була і компанія її безумовно виправить.
Розумієте, пан Дюрі-бачі, дурних дійсно немає, люди живуть в іншому вимірі.
Коли я я спитав у моїх французських друзів, які в них платежі за електрику - а я зараз у Франції - то поставив людей у дуже неприємне становище.
Справа в чому? Що я змусив їх буквально шевелити мозком, бо вони взагалі не мали уяви, скільки вони платять та як саме відбувається процес: після довгих роздумів сказали, що якось десь там хтось там щось там вираховує з їх банківського рахунка, який вони один раз десь там вказали. Вони в той процес не втручаються і не контролюють.
Але точно не інтересувалися.
Тому і відповідь дати не можуть.
Мені було незручно за запитання.

P.S. Уточнення: спитав не у мільйонерів, а у пенсіонерів.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 20 сен, 2024 17:44

akurt писал(а):люди живуть в іншому вимірі.

Можете й так це назвати. А для мене людина, яка не контролює свої витрати є менш фінансово грамотною ніж людина, яка контролює.
Дюрі-бачі

1
Сообщение Добавлено: Пт 20 сен, 2024 17:47

Shaman писал(а):

Єдина невигідність ануїтета - що за рівної номінальної ставки з класичною схемою по ануїтету реальна ставка виходить вище.
При цьому, при рівних початкових умовах ануїтет набагато легший для виплати пересічному.
Все інше - суб'єктивні нюанси конкретних умов договору і не більше.
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Пт 20 сен, 2024 17:48

BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):

Якщо захочеш досрочно закрити такий кредит - побачиш. :D
Це про якісь польські приколи мабуть. Нічого особливого у ануїтету немає при достроковому
Faceless
Модератор

4
9
3
Сообщение Добавлено: Пт 20 сен, 2024 17:53

Вигідність ануїтету визначається співвідношенням % та інфляції. В гривні під 3 (7)% єОселі він дуже вигідний, в США в доларах під 7% - дуже не вигідний.
Дюрі-бачі

1
Сообщение Добавлено: Пт 20 сен, 2024 17:58

Дюрі-бачі писал(а):Вигідність ануїтету визначається співвідношенням % та інфляції. В гривні під 3 (7)% єОселі він дуже вигідний, в США в доларах під 7% - дуже не вигідний.
Це про вигідність кредиту взагалі., не тільки ануїтету.
В 2020-2021 можна було і без всяких держ програм взяти в гривні нижче 10%. З того часу борг знецінився вдвічі, якщо не більше
Faceless
Модератор

4
9
3
  #<1 ... 23252326232723282329 ... 3435>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама