|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 19 вер, 2024 20:48
akurt написав:Не все просто, пане Дюрі-бачі. Тут головне розуміти (точніше, не забувати) що: " Дурних нема!" Якщо і є - то не там.
це ви про Ізраіль кажете? бо в США вистачає й своїх телепнів, й своїх шахраїв. я ж вам неодноразово розповідав про рожеві папірці - ви досі не знаєте, що це таке (хоча ви ж з економікою не в ладах). чи може навпаки дуже добре розумієтесь на цьому - бо комісія 50% - це комісія 50% 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Чет 19 вер, 2024 20:50
Дюрі-бачі написав: slonomag написав:суть этого перехода в том что например брал изначально под 3%, а после перекредитования у тебя стало 2%. Ну и срок меняется так как это уже по сути новый договор.
Я за то й питаю: невже старий банк, якому ти мав платити 20 років відпускає після 10 років без штрафних санкцій. Ну а якщо там ануїтет то яким генієм треба бути, щоб перекредитуватися, коли ще 70% суми не виплачено, а виплачено відсотки як 60% вартості об'єкту...
схоже ви не до кінця розумієте сенс ануїтету. більше відсотків виплачено при ануїтеті лише тому, що повільніше гаситься тіло кредиту
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Чет 19 вер, 2024 20:58
Shaman написав:хоже ви не до кінця розумієте сенс ануїтету. більше відсотків виплачено при ануїтеті лише тому, що повільніше гаситься тіло кредиту
Все чудово розумі, тому й пишу, що тільки геній візьме ануїтет під високий %, з планом пере кредитуватися.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 19 вер, 2024 22:01
Дюрі-бачі написав:Все чудово розумі, тому й пишу, що тільки геній візьме ануїтет під високий %, з планом пере кредитуватися.
Коли відсотки низькі, ціни, зазвичай, летять у космос. Що краще: взяти сьогодні за 200к під 5%, чи за 3 роки за 300к під 3%? Чи може взяти сьогодні за 200к під 5%, а через 3 роки пререкредитуватися під 3%?
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 701 раз.
- Подякували: 616 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 вер, 2024 22:02
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:хоже ви не до кінця розумієте сенс ануїтету. більше відсотків виплачено при ануїтеті лише тому, що повільніше гаситься тіло кредиту
Все чудово розумі, тому й пишу, що тільки геній візьме ануїтет під високий %, з планом пере кредитуватися.
Так питання інакше стоїть. Не "взяти ануїтет під високий процент", а взяти на поточних наразі умовах. І можливо перекредитуватися потім, якщо ставки впадуть. Бо все одно часто доцільніше взяти зараз на ринкових умовах, ніж роками чекати "вдалого моменту". Он деякі на КРЖН вже 15 років чекають і все ніяк
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 19 вер, 2024 23:04
Я колись брав іпотеку в Україні (Укргазбанк), то також боявся ануїтету. Але насправді умови були дуже хороші - я міг оплачувати будь-яку суму, яка не менша за визначений платіж. Тому за бажання я міг платити і по графіку ануїтету (коли спочатку грошей не вистачало), і збільшені платежі, наприклад, по тому ж класичному графіку (коли вже гривня впала в 3 рази). Дострокове погашення - у будь-який момент, хоч на слідуючий день після взяття кредиту. А от яке було моє здивування, коли був у Англії, то знайомий розказував свої умови, по яких без штрафних санкцій неможливо було погасити достроково та/або платити збільшені платежі. Тож диявол криється в деталях, а не в схемі погашення
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 20 вер, 2024 14:49
Faceless написав:Дюрі-бачі написав: Shaman написав:хоже ви не до кінця розумієте сенс ануїтету. більше відсотків виплачено при ануїтеті лише тому, що повільніше гаситься тіло кредиту
Так питання інакше стоїть. Не "взяти ануїтет під високий процент", а взяти на поточних наразі умовах. І можливо перекредитуватися потім, якщо ставки впадуть. Бо все одно часто доцільніше взяти зараз на ринкових умовах, ніж роками чекати "вдалого моменту". Он деякі на КРЖН вже 15 років чекають і все ніяк
Ануітет взагалі не вигідний, не знаю, хто його бере, можливо фінансово-неграмотні люди.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1455 раз.
- Подякували: 1861 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 20 вер, 2024 14:51
BIGor написав:Ануітет взагалі не вигідний, не знаю, хто його бере, можливо фінансово-неграмотні люди.
чому ануїтет невигідний?..
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 701 раз.
- Подякували: 616 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 вер, 2024 16:57
akurt написав:"Дурних нема!" Якщо і є - то не там.
Прочитав історію, яку форсять в соц. мережах: Чоловік із Каліфорнії випадково сплачував рахунки за електроенергію свого сусіда протягом 18 років. Американець жив один, але у нього були дуже великі рахунки за електрику. Він вважав, що це збій лічильника або проблеми з проводкою. Виявилося, що лічильник чоловіка всі ці роки був підключений до сусідського. Після проведення перевірки енергетична компанія визнала свою помилку і пообіцяла повернути частину коштів.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1