|
Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 21 вер, 2024 16:13
Faceless написав:kingkongovets написав:Хомякоид написав:antey1969
в «те времена» зимой снег лежал и дожди осенью шли. а сейчас уже 12 лет в Киеве снега толком не видели
а зиму 2009-2010, коли космонавт вирішив взагалі не прибирати сніг під лозунгом «весною сам розтане» ти не памʼятаєш? чи ти тоді був далеко не тільки від Києва, але й від своїх Чабанів?
А в 2013 снігопад навесні. Одразу за кілька років наперед мабуть
клімат дійсно змінився і тропічні лівні як і штормові снігопади стають звичною справою а деякі унікуми продовжують трусити про «звичайні дощики» та «нечищені ливньовки» зи: до речі я, як киянин, який тут живе вже 55й рік, можу розповісти, що при совку сніг прибирали лише в центрі, та на магістральних вулицях, все інше місто потерпало в сугробах і лайні ззи: снігопаду восени 2013го передувало декількі років з пекельною спекою влітку
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 21 вер, 2024 17:22
kingkongovets написав:до речі я, як киянин, який тут живе вже 55й рік, можу розповісти, що при совку сніг прибирали лише в центрі, та на магістральних вулицях, все інше місто потерпало в сугробах і лайні ззи: снігопаду восени 2013го передувало декількі років з пекельною спекою влітку
Снігопад 2013 року був не восени а весною. Точніше 22.03.2013 р. Не знаю як зараз а до 2015 року я катався постійно на бігових лижав в районах Чабани та Голосієво. То шо в центрі піщов ріст ? Ріст на оренду переростає в ріст на бетонометри ?
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3101 раз.
- Подякували: 442 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 21 вер, 2024 17:28
Хомякоид написав: kingkongovets написав:до речі я, як киянин, який тут живе вже 55й рік, можу розповісти, що при совку сніг прибирали лише в центрі, та на магістральних вулицях, все інше місто потерпало в сугробах і лайні ззи: снігопаду восени 2013го передувало декількі років з пекельною спекою влітку
Снегопад 2013 року був не восени а весною. Точніше 22.03.2013 р. Не знаю як зараз а до 2015 року я катався постійно на бігових лижав в районах Чабани та Голосієво. То шо в центрі піщов ріст ? Ріст на оренду переростає в ріст на бетонометри ?
так, звичайно весною, я просто обдрукувався ти взагалі багато чого не знаєш і знати не можеш, ти коли востаннє тут був? але це не заважає тобі постити тут всяку хуйню і власну рефлексію, яка не має жодного відношення до реальністі припиняй, зайобуєш
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 22 вер, 2024 11:44
Игорь Алексеевич написав: sens написав: Игорь Алексеевич написав:для чего вообще следить на форумах за курсом?
наприклад 2 року по тому дійсно виходив гарний прибуток через валютообмін . на сьогодні умовно можна сумою в 50 к уо по євро купити по 46 ( коли є ) і продати хоча б по 46,35 . На різниці можна спокійно жити , якщо сума більше в 2...5 разів , то не треба себе дурити щодо оренди - на курсі ви отримаєте прибуток і готівкові кошти ,без проблем як в банках .
Онлайн уже не поменяете - банки сегодня заблокируют счета на зюкание. А бегать по обменникам с пакетами, стаптывать кеды и играть в пятнашки - детский сад. С суммой 50тыс. у.е. сегодня можно в Киеве купить готовую недвигу с ремонтом и мебелью под аренду и ежемес. получать от 15тыс грн в мес. без мозгоёбки и с курсами в обменниках. Опять же это для ленивых. 50тыс можно разместить в др. инвестиции и получать ещё больше, чем с аренды.
напевне можна, й купити за 50 куо, й отримувати 15 тис грн за оренду - але в різних випадках. навіть у Львові квартира коштує дорожче, а оренда за неї - нижче. це ви цифри підібрали, щоб показати наче пристойну дохідність - але це нереальні цифри. "др. инвестиции" - вони настільки інші, що про них більше ніхто не знає. валюта, депозит, ОВДП - наше все. власний бізнес - це вже не зовсім про пасивні інвестиції. крипта та інша екзотика - це вже зовсім інший рівень ризиків...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 22 вер, 2024 11:54
Игорь Алексеевич написав: Shaman написав:напевне можна, й купити за 50 куо, й отримувати 15 тис грн за оренду - але в різних випадках. навіть у Львові квартира коштує дорожче, а оренда за неї - нижче. це ви цифри підібрали, щоб показати наче пристойну дохідність - але це нереальні цифри.
Вы давно что то покупали или продавали из недвиж.?. Советую более детально ознакомиться с этим рынком на СЕГОДНЯ. 50 тыс. у.е. в Киеве это уже выше средней цены недвиж., которую можно купить и на второй день сдать в аренду именно за 13-15тыс.грн.
я привів аналогію зі Львовом. ок, нехай прокоментують знавці КРЖН. я ж не кажу, що не можна купити за 50 куо. викликає сумнів, що оперативно можна здати вже бач за 13 т грн. нерухомість дешевшає, оренда росте - як на мене це має корелювати. хіба що ви розповідаєте про варіант, що квартира коштує так дешево через нюанси з документами - тоді теж така собі інвестиція.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 22 вер, 2024 12:00
Shaman написав:нерухомість дешевшає, оренда росте - як на мене це має корелювати.
23-24год, года передвижения населения. У кого есть деньги, выезжают или ранее выехали и теперь продают все в стране. Цены просели от света, постоянных прилётов и неопределённостью даже на эту минуту. Арендуют в Киеве, т.к. там есть работа и много возможностей для бизнеса. Поэтому людей не интересует аренда от 30 тыс., а охота за квартирами в райо-не 13-15 тыс. Пошло перемещение людей из юго-востока в столицу. У них денег пока на покупку - нет, но есть возможность оплачивать за аренду. А кто с мозгами и есть несколько недв. в той же столице, то начинает перераспределять деньги в бетон по разным странам. Продав одну кв. в Киеве, то можно за эти деньги купить кв. предпол. в Болгарии на побережье и там сдавать в аренду.
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Нед 22 вер, 2024 12:06, всього редагувалось 1 раз.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 22 вер, 2024 12:04
Игорь Алексеевич А тим часом в мене дедалі більше бажання продати свою квартиру в Ужгороді і перейти на орендовану. А долари покласти під матрац на кілька років. В кожного свої цілі: Ви хочете заробити, я - зберегти зароблене...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 22 вер, 2024 12:09
Дюрі-бачі написав:Игорь Алексеевич А тим часом в мене дедалі більше бажання продати свою квартиру в Ужгороді і перейти на орендовану. А долари покласти під матрац на кілька років. В кожного свої цілі: Ви хочете заробити, я - зберегти зароблене...
По чому продаєте?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 вер, 2024 12:13
Дюрі-бачі написав:Игорь Алексеевич А тим часом в мене дедалі більше бажання продати свою квартиру в Ужгороді і перейти на орендовану. А долари покласти під матрац на кілька років...
Тут такий момент може бути, як із відкупом Євро вище, якщо вони різко подорожчають. Я знаю, що ціни в Ужгороді дали +100%, сам розглядав його та прошляпив момент. Але може таке бути, що ціни залишаться такими навіть після війни. Бо ті люди, що переїхали зі сходу, можуть осісти назавжди по причинам: 1) пошкоджене/експопрійоване житло на сході; 2) банально звикнуть, обростуть знайомими, зв'язками; 3)страх перед новим вторгненням, яке краще зустріти в Ужгороді; 4)швидкий вступ або відома приблизна дата вступу в ЄС;
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 22 вер, 2024 12:17
Investor_K написав:По чому продаєте?
В 2021 ціна була 450-500$ за м2 На піці цін восени 2022 - 1300$ Зараз реально продати десь по 1000-1100$
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1