Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1019110192101931019410195 ... 11303>

На Вашу думку, скільки ще триватиме війна в Україні?

Напад росії і білорусі на Україну 5.5 5 95
до кінця 2024 року
17%
16
до квітня 2025 року
6%
6
до липня 2025 року
5%
5
до жовтня 2025 року
4%
4
до кінця 2025 року
14%
13
до липня 2026 року
4%
4
до кінця 2026 року
5%
5
йтиме до 2027 чи довше
44%
42
Всього голосів : 95
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2024 17:43

Letusrock написав:а як бути якщо бронюєш 50% людей а інші наступного дня звільняються?
надо написать в тцк письмо и вам пришлют других. Купивших отсрочки.
Wirująświatła

Подякував: 2419 раз.
Подякували: 3398 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2024 17:44

ЛАД написав:
  Letusrock написав:
  jump написав:Народні депутати обговорюють можливість зниження мобілізаційного віку до 18-20 років, проте профільний комітет Верховної Ради ще не розглядав це питання на засіданнях.

моя старша скоро буде випускний клас. Скоріш за все без варіантів потрібно йти в словацьий або чешський вуз, від гріха подалі від таких "покращень"

Ну, о призыве женщин у нас пока что никто не заикается. :)

якщо війна продовжиться в подібному темпі то через пару років доведеться або прострілювати коліна або мобілізовувати жінок
Letusrock

Подякував: 15 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2024 17:48

Re: Напад росії і білорусі на Україну

BIGor написав:У ЛАДа пересічні винуваті "Хто всрався - невістка" (С)
А хто владу обирав? Хто за популістів голосував? Хіба не пересічні?
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2024 17:52

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Когда будет видео с Израиля, где ловят чиновников из мсек с 6млн$?
Бетон

Подякував: 118 раз.
Подякували: 289 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2024 18:04

Активність ботоферм легко пояснити і вона мене не дивує, а с приводу поранення от що скажу. Коли під час контрнаступу у 2023 році тодішній Головком ЗСУ Генерал Залужний разом з Начальником Генштабу ЗСУ були під Оріховим на командному пункті однієї бригади, то Залужному на телефон зателефонував одни з 5-6 успішних менеджерів Зеленського. Та розмова тривала півтори хвилини, а зразу після закінчення розмови був прильот. І точно туди де знаходилися Залужний, Шаптала та комбриг. Лише випадковість врятувала тоді всіх трьох, а Залужний отримав поранення. І якщоб на 15 сантиметрів вище, то ми б втратили Генерала. Зашивали його на місці. Як сказав генерал-майор Кривонос "можна просто попросити Валерія Федоровича підняти майку і побачити, що йому пощастило". А ще я навіть сумніву не маю, що рашисти знали куди бити і знали, хто там.
https://www.facebook.com/borislav.berez ... eLJU2jtrdl

Виборна боротьба чи війна вже почалася?
detroytred

Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3229 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2024 18:21

Двом адвокатам повідомлено про підозру: вони допомагали чоловікам за 10-12 тис. доларів США влаштовуватися на роботу на державних підприємствах для отримання бронювання

Крім того, завдяки зв’язкам серед посадовців ТЦК та ВЛК, підозрювані сприяли безперешкодному військовому обліку, гарантуючи, що їх клієнти не отримають повістки після проходження військово-лікарської комісії.
Wirująświatła

Подякував: 2419 раз.
Подякували: 3398 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2024 18:24

detroytred написав:Активність ботоферм легко пояснити і вона мене не дивує, а с приводу поранення от що скажу. Коли під час контрнаступу у 2023 році тодішній Головком ЗСУ Генерал Залужний разом з Начальником Генштабу ЗСУ були під Оріховим на командному пункті однієї бригади, то Залужному на телефон зателефонував одни з 5-6 успішних менеджерів Зеленського. Та розмова тривала півтори хвилини, а зразу після закінчення розмови був прильот. І точно туди де знаходилися Залужний, Шаптала та комбриг. Лише випадковість врятувала тоді всіх трьох, а Залужний отримав поранення. І якщоб на 15 сантиметрів вище, то ми б втратили Генерала. Зашивали його на місці. Як сказав генерал-майор Кривонос "можна просто попросити Валерія Федоровича підняти майку і побачити, що йому пощастило". А ще я навіть сумніву не маю, що рашисти знали куди бити і знали, хто там.
https://www.facebook.com/borislav.berez ... eLJU2jtrdl

Виборна боротьба чи війна вже почалася?

Болтливого менеджера уже расстреляли после пыток как в 37м или оно по прежнему "бурнодеятельная потужнисть"???
барабашов

Подякував: 285 раз.
Подякували: 360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2024 18:37

Захід повинен був забезпечити Україну більшою кількістю зброї перед російським вторгненням і тим паче, коли росіяни вже почали напад. Таку думку висловив колишній генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг в інтерв’ю Financial Times.

За його словами, від початку російського вторгнення в Україну йому доводилося одночасно працювати за трьома напрямками: підтримувати допомогу Україні, інформувати західну громадськість про загрозу з боку Володимира Путіна та уникати ядерної війни НАТО проти Росії. Останнє вочевидь заважало першим двом завданням, пише FT.

"Якщо є щось, про що я в певному сенсі шкодую і бачу набагато чіткіше, так це те, що ми повинні були надати Україні набагато більше військової підтримки набагато раніше. Я думаю, ми всі повинні визнати, що ми повинні були дати їм більше зброї перед вторгненням. І ми повинні були дати їм більш досконалу зброю, швидше, після вторгнення. Я визнаю свою частину відповідальності", – зізнався Столтенберг.

він вже почав писати мемуари , типу "Як я не надав Україні достатньо сучасної зброї"
prodigy

Подякував: 3253 раз.
Подякували: 3307 раз.

Профіль

1
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2024 18:39

Бетон написав:Когда будет видео с Израиля, где ловят чиновников из мсек с 6млн$?

6 млн $ це тільки на матраці, а все разом нажите непосильною працею, то десь на млрд грн тягне. І не факт що все, щось ще на підставних особах чи ще якось добре заникано.
нині лише 54,1% респондентів звинувачують російську владу на чолі з Володимиром Путіним у початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, тоді як у лютому 2023 року таких було 72%. Нинішню українську владу звинувачують 2,6%, українських державних діячів усіх років незалежності - 5,7%, США, ЄС і НАТО - 3,2%. Водночас майже чверть (24,1%) опитаних вважає, що в початку повномасштабної війни в Україні винні всі вони разом, що значно більше, ніж у 2023 році (13,7%). https://interfax.com.ua/news/press-conf ... 18308.html

От таке часто спостерігаю - клянуть всіх підряд: бувших і теперішніх наших керманичів, союзників і ворогів. Можливо частіше за інші категорії озвучують своє бачення :mrgreen: .
Ой+

Подякував: 104 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2024 18:49

ЛАД написав:
  Ірина_ написав:Шановні форумчани, пропонуємо до обговорення:

Уряд підтримав економічне бронювання

Для обговорення треба бачити текст Закону. І це вже багато разів обговорювали. Навряд чи хтось напише щось нове.
Особисто в мене викликає дуже великі сумніви. Це може остаточно перетворити війну за свободу в війну бідних за інтереси багатих з витікаючими моральними наслідками.
А державі, на мій погляд, це потрібно з тієї ж причини, що і підвищення податків - конче потрібні гроші.

А з чого ви вирішили що цілі війни 91р - в інтересах фокусгрупи економічного бронювання ? Можливо їх бізнес найбільш потерпає від війни, і вони згодні на будь-яке РПВ ? І навпаки, для багатьох незаможників - продовженння війни то є варіант соціального ліфту, чи взагалі в них через брак знаннь відсутнє критичне мислення і вони вірять в "перемогу" з репараціями\контрибуціями? А для справжніх багатіїв та їз обслуги вищого гатунку і зараз багато лазівок(без жодного зиску для держави!!!) - багатодітність, опіка посторонніх, спецдозволи, бронь по грантоїдству і т.і
fox767676

Подякував: 327 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

#<1 ... 1019110192101931019410195 ... 11303>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор