|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 05 жов, 2024 17:03
fox767676 написав: Shaman написав:...
твої дозволи на права для мене нерелевантні, ти провінційний ізбушник знай своє місце разом зі тупорилою корумпованою свинею зі звягеля що значить ховається ??? підбирай вирази "шаман" на доу я писав ще жорсткіше з усіма даними, на фб те саме ховається по закордонам твоя залізяка - тупорила розпальцована свиня, яка тусуються в оксфордах серед ухиляющихся діточок корупціонерів, і хоче їх нав`язати в керівники на після війни. є стократно більш гідні люди, ніж ця привілейована погань я буду перешкоджати побудові тут сословного суспільства усіма силами
розірваний пердак зараховано  зашивай як там в класиці "Ай, Моська! знать она сильна, что лает на Слона". Тільки в реалі це ще більш не співставно. навіть якщо ти назвеш свої дані, їх ніхто не знає на відміну від залізного генерала, якому велика шана за зроблене. а наскільки "ефективно" його замінили - це вже після війни спеціалісти нехай оцінюють.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 764 раз.
- Подякували: 1620 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 05 жов, 2024 17:13
Shaman написав: fox767676 написав: Shaman написав:...
твої дозволи на права для мене нерелевантні, ти провінційний ізбушник знай своє місце разом зі тупорилою корумпованою свинею зі звягеля що значить ховається ??? підбирай вирази "шаман" на доу я писав ще жорсткіше з усіма даними, на фб те саме ховається по закордонам твоя залізяка - тупорила розпальцована свиня, яка тусуються в оксфордах серед ухиляющихся діточок корупціонерів, і хоче їх нав`язати в керівники на після війни. є стократно більш гідні люди, ніж ця привілейована погань я буду перешкоджати побудові тут сословного суспільства усіма силами
розірваний пердак зараховано  зашивай як там в класиці "Ай, Моська! знать она сильна, что лает на Слона". Тільки в реалі це ще більш не співставно. навіть якщо ти назвеш свої дані, їх ніхто не знає на відміну від залізного генерала, якому велика шана за зроблене. а наскільки "ефективно" його замінили - це вже після війни спеціалісти нехай оцінюють.
ось так 25 років тому на росії почали робити культ з "залізного чекіста" володі путіна каспарових-нємцових та їх прихильників тамошні мережеві шамани назначили "моськами" ще раніше сахарова та дисидентів, замахнулись на святе - партію 
-
fox767676
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2024 17:14
Россия планирует набрать на контракт с Минобороны не менее 255 тысяч человек в ближайшие три года. Российские власти заложили на единовременные выплаты за заключение контракта с Минобороны 90 млрд рублей — по 30 млрд рублей ежегодно. Это указано в проекте расходов федерального бюджета на 2025–2027 годы, выяснили журналисты-расследователи.
3 года? клоуны. мы до конца года хотим столько набрать.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 05 жов, 2024 17:14, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 05 жов, 2024 17:14
budivelnik написав: tester7336 написав: Bobua написав:А скільки коштуватиме викупитись з війська? 🤔 І чи буде якась “формула штанмаєра” залежно від вже наявного строку і поранень? 🤔 Чи всі хто вжеьна фронті мають зі щасливими личками дивитись на тилове “економіч.бронювання”... 😒
золоті слова. чомусь всі балакають про економічне бронювання тільки тих хто не на фронті.
Що там з трусами і хрестиками? Економ бронювання в розмірі 20000грн/місяць-потягне 0,2-0,4млн осіб=2-4%військовозобовязаних в розмірі податки з 35000-потягне 0,4-0,8млн осіб=4-8% військовозобовязаних Як думаєте скільки з 1 млн в ЗСУ потягне економічне бронювання? Думаю що не більше 10%... То в чому питання?
хай спочатку закладуть в закони економічне бронювання для зсу а тоді патякати будеш зі своїм калькулятором хто потягне а хто ні. хоча економічне бронювання це шлях в нікуди. це щоб бідні захищали статки багатих.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2024 17:20
tester7336 написав: budivelnik написав:Що там з трусами і хрестиками? Економ бронювання в розмірі 20000грн/місяць-потягне 0,2-0,4млн осіб=2-4%військовозобовязаних в розмірі податки з 35000-потягне 0,4-0,8млн осіб=4-8% військовозобовязаних Як думаєте скільки з 1 млн в ЗСУ потягне економічне бронювання? Думаю що не більше 10%... То в чому питання?
хай спочатку закладуть в закони економічне бронювання для зсу а тоді патякати будеш зі своїм калькулятором хто потягне а кто ні.
1 Патякаєш в основній масі - ти 2 Від того що людина СЬОГОДНІ в ЗСУ отримує 50000-120000 грн - не говорить про те що в тилу вона зможе звести кінці з кінцями сплачуючи по 15000-20000 грн 3 Як аргументація Станом на сьогодні середня зарплата в тилу - 15000 на руки+6000 податки.... То звідки в твоїй довбешці зявилась фантазія що так легко в тилу заробити 35000+ з яких 15000+ треба сплатити? ПС чисто для інтересу а - ти в ЗСУ б - ти в тилу в - якщо в тилу - ти платиш 15000+ грн податків/донатів? tester7336 написав:хоча економічне бронювання це шлях в нікуди. це щоб бідні захищали статки багатих.
Тоді робота бідних під керівництвом багатих - це шлях в нікуди..адже згідно твоєї примітивної логіки це просто робота бідних на збільшення статків багатих.. Тому сказав- А кажи й - Б постарайся не використовувати технології/інструменти які мають багаті і використовуй виключно лопату і тачку....
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 05 жов, 2024 17:26, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 05 жов, 2024 17:24
fox767676 написав: Shaman написав:... як там в класиці "Ай, Моська! знать она сильна, что лает на Слона". Тільки в реалі це ще більш не співставно. навіть якщо ти назвеш свої дані, їх ніхто не знає на відміну від залізного генерала, якому велика шана за зроблене. а наскільки "ефективно" його замінили - це вже після війни спеціалісти нехай оцінюють.
ось так 25 років тому на росії почали робити культ з "залізного чекіста" володі путіна каспарових-нємцових та їх прихильників тамошні мережеві шамани назначили "моськами" ще раніше сахарова та дисидентів, замахнулись на святе - партію 
порівняв миршавого чекіста, якого звідкись витягнув БАБ, з бойовим генералом... а себе з Сахаровим, Каспаровим, Нємцовим - тут навіть не про скромність, тут питання про явну неадекватність самооцінки та оцінки інших...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 764 раз.
- Подякували: 1620 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 05 жов, 2024 17:25
Wirująświatła написав:Россия планирует набрать на контракт с Минобороны не менее 255 тысяч человек в ближайшие три года. Российские власти заложили на единовременные выплаты за заключение контракта с Минобороны 90 млрд рублей — по 30 млрд рублей ежегодно. Это указано в проекте расходов федерального бюджета на 2025–2027 годы, выяснили журналисты-расследователи.
3 года? клоуны. мы до конца года хотим столько набрать.
головне в покері - покерфейс
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 05 жов, 2024 17:25
budivelnik написав:2 Від того що людина СЬОГОДНІ в ЗСУ отримує 50000-120000 грн - не говорить про те що в тилу вона зможе звести кінці з кінцями сплачуючи по 15000-20000 грн 3 Як аргументація Станом на сьогодні середня зарплата в тилу - 15000 на руки+6000 податки.... То звідки в твоїй довбешці зявилась фантазія що так легко в тилу заробити 35000+ з яких 15000+ треба сплатити?
довбешка це в тебе яка не розуміє що таке бідні захищають статки багатих. якщо тобі так файно живеться - то йди зі своїми синами і захишайте свої статки. або створіть ЧВК і захищайте свої статки. сіромахи яким боком до твоїх статків щоб їх захищати? ЗІ і навчися читати. я десь казав що всі військові собі зроблять економічне бронювання? мова йшла про те що в них не буде такої можливості.
Востаннє редагувалось tester7336 в Суб 05 жов, 2024 17:27, всього редагувалось 1 раз.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2024 17:26
tester7336 написав:хай спочатку закладуть в закони економічне бронювання для зсу а тоді патякати будеш зі своїм калькулятором хто потягне а хто ні. хоча економічне бронювання це шлях в нікуди. це щоб бідні захищали статки багатих.
ага, при капіталізмі одна людина експлуатує іншу, а при соціалізмі навпаки (с)
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 05 жов, 2024 17:29
sashaqbl написав:А чому я маю захищати активи мудака який купив довідку, щоб утекти?
Я ніколи і не стверджував, що Ви маєте когось чи щось захищати. Стосовно довідок - у державі, яка ставить життя громадян вищою цінністю, громадяни не повинні бути змушені купувати якісь довідки, щоб виїхати у безпеку, незалежно від статі, віку чи статку.
-
АндрейМ
-
-
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
|