Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 23552356235723582359 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Вс 06 окт, 2024 08:34

Дюрі-бачі писал(а):
  Shaman писал(а):або просто їх відрахували - з гімназій відраховують без проблем. не віриться, що в Німеччині в гімназії не можна вирішити таку проблему через керівництво школи

У кума склалось враження, що адміністрації простіше виключити 1 українку ніж десяток "німців". Мусульмани, на відміну від корінних німців, дуже згуртовані і підтримують один одного. А ще в кожного із них є брати і сестри в старших класах, та і в старших класах багато німецьких дівчат починає "зустрічатись" з мусульманами, носити хустки і їх не чіпають...

це або дивне виключення, або ознаки значної деградації освіти. я б не казав деградації країни, бо зростання популярності усіляких AFD. бо замість інтеграції арабів в німецькі умови, вони продавлюють свої правила поведінки, що є проблемою, як у вашому випадку.

може дійсно має сенс перевести дитину в інший заклад? це поки що перший я почув про такі проблеми в Німеччині, хоча нарікання на дорослих сирійців та турків вже чув.
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 06 окт, 2024 08:38

Re: Еміграція, заробітчанство

Shaman писал(а):може дійсно має сенс перевести дитину в інший заклад?

Так це єдина гімназія куди взяли хресну, в інших куму не вдалося домовити.
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 988 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 06 окт, 2024 08:48

Дюрі-бачі писал(а):
  Shaman писал(а):може дійсно має сенс перевести дитину в інший заклад?

Так це єдина гімназія куди взяли хресну, в інших куму не вдалося домовити.

відчуваєте, є якийсь зв'язок? ;) може там адміністрація теж носить хустини? :D

нехай ваш кум на гімназії так сильно не заморочується. є купа шкіл. ну витратить дитина ще рік на абітур - є інші шляхи до вищої освіти, а з гімназії таки все одно можуть відрахувати. я от дивлюся, як дитина має вчити німецьку, англійську та французьку у гімназії - й чи потрібно? бо надто велике навантаження.
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 06 окт, 2024 08:51

Shaman писал(а):німецьку, англійську та французьку у гімназії

Ну німецьку і англійську вчить з 1 класу і наче норм (2-3 бали), а другу іноземну мову обрала російську і взагалі проблем нема, суцільні 1, як і з математики та природознавства. От історія та культура взагалі їй не йдуть, отримує 5-6. Система оцінювання така, що 1 - найкраща оцінка, 6 - найгірша...
  Shaman писал(а):може там адміністрація теж носить хустини?

Адміністрація переважно Румунська.

Shaman писал(а):або є деякі нюанси, про які Дюрі-Бачі не каже. наприклад, що дівчинка до них інакше, ніж "чорно.опі", не звертається. ну, гадаю це жарт. а ситуація трохи див

ХЗ, вона зараз майже не спілкується із однокласниками. Хоча от поки ногу не зламала, то записалась в гурток фехтування і там дуже швидко подружилась із дівчатами. На самому старті намагалася влитись в компанію, але її відкинули як "бридке каченя".
В Україні вона якраз і була одна із лідерок тих "банд" дівчат, що булили інших.
Дюрі-бачі

1
Сообщение Добавлено: Вс 06 окт, 2024 11:48

Пане Дюрі-бачу, легке враження, не ображайтеся, що проблема не в десятках школярів, а саме в цій дівчині.
Всі ми вчилися в школі, все переживали конфлікти, але щоби дівчина палицями била хлопців… ну не знаю.

Хоча проблема булінгу існує.
Щойно говорив з нашою українкою, яка працює у французькій школі вихователем.
Так ось завтра зранку о 8-00 її клас школи в повному складі сідають в автобус та організовано везуть в Тулузу на «День психологічного виховання»,
Саме з цього приводу.
Повертаються аж о 16-00.
Окремо вчителі/ихователі та діти.

Вчителям вихователям розказують, як в класі вираховувати провокаторів з неадекватною та підлою поведінкою (навіть в туалетах «з-під тішка») такі діти можуть ображати жертву.
В кле в на 26 учнів один «кольоровий», в сказала вихователька «адекватний».

Так що проблема існує, до мене в школі теж без кінця приставав один психічно-хворий. До сутичок.
Ну приблизно так, як один психічно хворий, який хотів зробити з трьох копійок три рублі, а не вийшло ні…. В смислі нічого не вийшло - прогорів / буцім-то я змушував його купувати на все зароблене да все життя / на всі 600$ - майже щодня липне на цьому форумі, наче я психотерапевт, або по неділях роздаю убогим пʼятаки.

Цікаво, що років через 20 зустрічалися та були друзями. Ніколи б не подумав, що він стане непоганим моряком.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 06 окт, 2024 12:02

akurt писал(а):Так ось завтра зранку о 8-00 її клас школи в повному складі сідають в автобус та організовано везуть в Тулузу на «День психологічного виховання»,
Саме з цього приводу.
Повертаються аж о 16-00.
Окремо вчителі/ихователі та діти.

Ну коли араби доколупались до єврейки, то німці влаштували день "антисемітизм недопустимий"... Видно в них якийсь пунктик з цього поводу, як в США щодо негрів.
  akurt писал(а):Пане Дюрі-бачу, легке враження, не ображайтеся, що проблема не в десятках школярів, а саме в цій дівчині.
Всі ми вчилися в школі, все переживали конфлікти, але щоби дівчина палицями била хлопців… ну не знаю.

Звісно і адміністрація так каже: "В нас 1/3 класу арабів, не треба йти проти їх правил, треба правила приймати".
P.S. вияснив за що хресна тріснула того "турка" по голові: доколупався до хреста в неї на шиї (дерев'яний аксесуар ще з народження, передається в їх родині ще від прабабусі...), хотів його зірвати.

Кажуть, що зараз її вже бояться і обходять боком як "irre hexe", бо за те, що "дівчина побила хлопця" потім булять свої ж в компанії...
Дюрі-бачі

1
Сообщение Добавлено: Вс 06 окт, 2024 12:29

Я зараз їхав за кермом і все це розказував тій виховательці.
Вона сказала, що справа психології дітей важка, але в неі на 25 учнів є дві дівчини, яких би вона мріяла привʼязати ланцюгами до дерева… це по секрету сказала.
Отака справа… наша українка так сказала.
Завтра з 8-00 з дітьми і поїде на психологічний тренаж разом із своїми дітьми..
Так що проблема така існує і ось я «з перших рук» розказую як то є у Франції.

P.S. Зараз в Тулузі їхали по мікрорайону, де ніби-то живе арабське населення, хлопці років 12-13 бігають по вулиці. То французи в моєму авто сказали, що би я їхав більш обережно, все може бути, бо вони всі дуже дружні, всі згуртовані в до цього треба звикати і пристосовуватися (!).
Далі проїжджав стадіон - вивантажувалися з автівок хлопці - спортсмени так раси і нації були різні. І білі, і чорні, і коричньові, і жовті…
Пристосувалися спортсмени.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 06 окт, 2024 17:39

Еміграція, заробітчанство

New’s from Canada

У всій тій історії з хрестиком від бабусі в декольте є приємна можливість в будь-який момент повернутися в рідний Ужгород. Та не мати клопоту.

Якщо ти виїхав на прожиття в Канаду, та працюєш в автосалоні, то ж в тебе небагато моментів, чим можеш пишатися,
Хіба що своїм новим авто, купленим в кредит (перший внесок 1000 С$), яке можеш мити безкоштовно щонеділі на роботі…
Дрібничка. А приємно…
Последний раз редактировалось akurt Пн 07 окт, 2024 01:50, всего редактировалось 3 раз(а).
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 06 окт, 2024 20:24

akurt писал(а):Якщо ти виїхав на прожиття в Канаду, та працюєш в автосалоні, то ж в тебе небагато моментів, чим можеш пишатися,
Хіба що своїм новим авто, купленим в кредит (перший внесок 1000 С$), яке можеш мити безкоштовно щонеділі на роботі…

Насправді я б емігрантам (особливо в таку тяжку країну як Канада) радив би різати кости і піднімати доходи. Кредит на нове авто - ну таке...
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вс 06 окт, 2024 20:46

BIGor писал(а):
  akurt писал(а):Якщо ти виїхав на прожиття в Канаду, та працюєш в автосалоні, то ж в тебе небагато моментів, чим можеш пишатися,

Насправді я б емігрантам (особливо в таку тяжку країну як Канада) радив би різати кости і піднімати доходи. Кредит на нове авто - ну таке...
Залежно від міста в Канаді - без авто ніяк. Без заощаджень на б/в не потягнеш, тому цілком можу зрозуміти, чому взяли нову.
Знайомі в Вінніпуху так само через 3-4 місяці взяли в кредит якусь величеньку кіа
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
  #<1 ... 23552356235723582359 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама