|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 09 жов, 2024 16:47
Игорь Алексеевич написав: Wirująświatła написав: Игорь Алексеевич написав:Грубо говоря месяц и раша будет стоять у знака на дороге - ЗАПОРІЖЖЯ ВІТАЄ ВАС! Надо собирать кеды, а то я разбросал их по квартире((
а панику сеять зачем? собираться и жениться не одно и то же.
Паника была в 22годе, а сейчас реальность событий на фронте и в политике оказания помощи нам.
не нужны им ни Харьков ни Запорожье, разве что добровольно отдадим. Потому что к 7 ярдам бюджета окупированных территорий нужно будет добавить еще 10 на пенсов, силовиков и вообще чтоб что то двигалось.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 09 жов, 2024 16:48, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 09 жов, 2024 16:49
Игорь Алексеевич написав:Російські війська можуть розпочати штурмові дії на Запорізькому напрямку приблизно через тиждень. Наразі окупанти проводять розвідувально-пошукові дії. Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на речника Сил оборони півдня Владислава Волошина в ефірі телемарафону. Щодо того, чи почали (окупанти - ред.) свої вже більш активні штурмові дії на напрямках на Запоріжжі. Це біля Роботиного і біля Приютного. Наразі ще вони не розпочали ці штурми.
но но. Я в оріхові) і хламу тут в мене вже на 5 чоловік) А машини на ремонті... короч свисніть коли тікати.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 09 жов, 2024 16:54
Игорь Алексеевич написав: Wirująświatła написав:не нужны им ни Харьков ни Запорожье, разве что добровольно отдадим. Потому что к 7 ярдам бюджета окупированных территорий нужно будет добавить еще 10 на пенсов, силовиков и вообще чтоб что то двигалось.
Не знаю как им нужен или не нужен Харьков, но всё чаще встречаются темы про переговоры и террит. полностью Запорожская и Херсонская обл. пуйло ещё в 23году отпраздновал мероприятие про присоединение этих обл. к раше.
Дивлюсь старі відео БТС: Максимум: Дніпро-Харків лінія оборони, до якої ще треба дійти. Поки що лише до Покровська підповзають.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 09 жов, 2024 17:07
Игорь Алексеевич написав:Російські війська можуть розпочати штурмові дії на Запорізькому напрямку приблизно через тиждень. Наразі окупанти проводять розвідувально-пошукові дії. Грубо говоря месяц и раша будет стоять у знака на дороге - ЗАПОРІЖЖЯ ВІТАЄ ВАС! Надо собирать кеды, а то я разбросал их по квартире((
вони користаються моментом (вибори та зміна влади в США, піпеточні поставки зброї) щоб відкусити побільше ((
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 жов, 2024 17:09
Letusrock написав: trololo написав:по експорту зброї думаю треба вирішувати питання терміново. якщо виробник звертається до держави - можу зробити 10 тис дронів на місяць, купіть, підпишіть контракт, а держава підписує наприклад на 5 тисяч штук, то підприємство повинне мати право продати надлишок за кордон
куди продати, в Киргізію фірмі ООО "Вагнер & СВО Лімітед"?
західним партнерам
-
trololo
-
-
- Подякував: 2691 раз.
- Подякували: 1423 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 09 жов, 2024 17:13
Игорь Алексеевич написав:Російські війська можуть розпочати штурмові дії на Запорізькому напрямку приблизно через тиждень. Наразі окупанти проводять розвідувально-пошукові дії. Грубо говоря месяц и раша будет стоять у знака на дороге - ЗАПОРІЖЖЯ ВІТАЄ ВАС! Надо собирать кеды, а то я разбросал их по квартире((
А если не будет, то что тогда ? Знатно ты накидываешь, знатно Начал с того, раз уже переносится Раммштайн, то значит, Зеленского будут "принуждать" к миру Продолжил, набросом, что через месяц рашисты будут возле Запорожья
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 09 жов, 2024 17:16
Letusrock написав:вони користаються моментом (вибори та зміна влади в США, піпеточні поставки зброї) щоб відкусити побільше ((
Я про это и имел ввиду. В США выборы и они полностью уже сосредоточены на выборах. Плюс вмешался Иран и Израиль. Мы и так страдали с поставками оружия а сейчас тем более. Этим и пользуется раша. Да и видно уже как Европа и Америка относится к планам ЗЕ. Какам к верху она видит этот план... И если действительно в 22 и частично 23годах у нас были успехи как на поле боя так и в политике, то сейчас всё выглядет очень и очень плачевно.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 09 жов, 2024 17:16
Letusrock написав: Игорь Алексеевич написав:Російські війська можуть розпочати штурмові дії на Запорізькому напрямку приблизно через тиждень. Наразі окупанти проводять розвідувально-пошукові дії. Грубо говоря месяц и раша будет стоять у знака на дороге - ЗАПОРІЖЖЯ ВІТАЄ ВАС! Надо собирать кеды, а то я разбросал их по квартире((
вони користаються моментом (вибори та зміна влади в США, піпеточні поставки зброї) щоб відкусити побільше ((
От я таких зрадофілів постійно запитую, якщо у Путіна реально є ресурси відкусити побільше, то нащо йому якісь перемовини ? Чого ви постійно виносите Путіна за дужки ? Про Трампа кажете, про Байдена кажете, про Зеленського кажете А про Путіна мовчите, ані пар із вуст
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 09 жов, 2024 17:17
trololo написав: Letusrock написав: trololo написав:по експорту зброї думаю треба вирішувати питання терміново. якщо виробник звертається до держави - можу зробити 10 тис дронів на місяць, купіть, підпишіть контракт, а держава підписує наприклад на 5 тисяч штук, то підприємство повинне мати право продати надлишок за кордон
куди продати, в Киргізію фірмі ООО "Вагнер & СВО Лімітед"?
західним партнерам
а для чого їм дрони зараз ? Це як купляти вагонами бюджетні смартфони щоб скористатись ними через пару років... якщо включаться
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 жов, 2024 17:17
Добре, що військові і держава зрозуміли важливість і ефективність дронів-камікадзе, для оборони. Але є ще один сильно недооціненний ресурс для оборони - снайперські розрахунки. Вартість пострілу ра 2-3 порядки дешевше дрона, снайперский розрахунок може тримати оборону взагалі без піхоти в окопах, такі випадки вже були. Хоча на підготовку снайпера треба півроку і відсоток придатних невеликий, але і гарного дронщика теж не просто знайти. Снайперські розрахунки можуть сильно зменшити наші втрати і сильно сповільнити наступ кацапів, як і дронщики.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-