з е.е. чи без?
|
|
<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="sotaproject/88541" data-width="80%"></script>
Тухла пропаганда, це як МВФ тисне підвищити пенсійний вік - а хороші патріотичні депутати проти, кредитори тиснуть підвищити проїзд в метро - а хороший Кличко за народ, він проти. Результат - вік підвищать до 20 років і піднімуть собі рейтинги. Зе - хороші, а парнтнери - ур**. Востаннє редагувалось BIGor в Вів 15 жов, 2024 18:35, всього редагувалось 1 раз.
Так и меня ваши страхи/переживания мало интересуют і "зустрінемся десь посередині" (с) там ще вимагали "не воювати дідами", але чомусь до 58 не знизили коли понижували до 25 За крок до неймовірного перевороту думок© Мені язик свербить розказати вам сьогоднішній сон!
32місяці мені такого не снилось і от нарешті!👍 І головне вчасно! Вчасно! Перед вильотом з Марсу на планету Земля!👍 Ще раз підкреслюю - ЦЕ СОН!!! І всі співпадіння - це просто співпадіння! Сниться мені, що нарешті зі мною і іншими марсіанами зустрівся ТОЙ, хто викидає в урну/перетворює марсіанські рапорти на зоряний пил! І, мене, ще трошки в глибині душі мучило сумління/гризла совість про марсіанське сзч... А після цього сна - як від душі відлягло/як рукою зняло!👍👍👍 Тож, якщо коротко, то суть сна така: ТОЙ каже - "Марсіани! Запитуйте все, що хочете, але тільки не про звільнення! Бо я вам ВІДКРИТО кажу, що ніякі звільнення з Марсу я вам підписувати не буду! А буду і далі їх "викидати"! Ніякі рапорти по догляду за хворими дружинами, батьками, дітьми... - ніяка опіка дітей, бо дружина від них відмовилась... - ніяке таке, як он одружився один 3міс тому з жінкою і двома неповнолітніми дітьми, зробив третє - і наймає адвоката, щоб той доказував, що батько тих двох дітей від них відмовляється, а оцей що 3міс тому одружився - бере опікунство над ними... Тож, я/та й ми всі чудово розуміємо, що все це робиться для звільнення... - тож я ніяких рапортів по звільненні підписувати не буду! А буду їх і надалі "викидати"! " Отаке в МОЄМУ СНІ він заявив у відкриту до всіх присутніх! Тож - тепер я знаю, що я вибрав собі ПРАВИЛЬНИЙ шлях! Тож - все буде Успіх!👍 п.с. Вибір без вибору!©😉 Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуСилами китайських виробників автомобілів все відбувається дуже швидко. Світові продажі електромобілів зросли на третину у вересні: Китай в лідерах
Причому массове зростання кількості електромобілів у Китає найбільше б'є саме по санкційній російській та іранській нафті.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||