_hunter написав:Вы закольцевались... И снова пошли сравнивать теплое с мягким. Как ваше "увидеть" влияет на правовой режим в стране - вот вообще понятия не имею.
Так само як ваш «правовий режим « не впливає на законність мобілізації. Вона законна і з нинішнім правовим режимом.
Бетон написав:❗️США тиснуть на Зеленського, намагаючись вмовити його понизити мобілізаційний вік до 18 років.
Уроди
Тухла пропаганда, це як МВФ тисне підвищити пенсійний вік - а хороші патріотичні депутати проти, кредитори тиснуть підвищити проїзд в метро - а хороший Кличко за народ, він проти.
Результат - вік підвищать до 20 років і піднімуть собі рейтинги. Зе - хороші, а парнтнери - уроди.
Востаннє редагувалось BIGor в Вів 15 жов, 2024 19:35, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:............. Прошу прощения, моя ошибка. Но для того, чтобы увидеть войну, вам обязательно услышать про "оголошення стану"?
Вы закольцевались... И снова пошли сравнивать теплое с мягким. Как и почему ваши "увидеть"/"услышать" должны влиять на правовой режим в стране - вот вообще понятия не имею.
Не интересно. Разбирайтесь с вашими "понятиями" сами. Вас в Германии интересует правовой режим, а меня в Харькове реальные КАБы.
Так и меня ваши страхи/переживания мало интересуют - мне Законность на Родине нужна.
Бетон написав:❗️США тиснуть на Зеленського, намагаючись вмовити його понизити мобілізаційний вік до 18 років.
Уроди
Тухла пропаганда, це як МВФ тисне підвищити пенсійний вік - а хороші патріотичні депутати проти, кредитори тиснуть підвищити проїзд в метро - а хороший Кличко за народ, він проти.
Результат - вік підвищать до 20 років і піднімуть собі рейтинги. Зе - хороші, а парнтнери - уроди.
і "зустрінемся десь посередині" (с)
там ще вимагали "не воювати дідами", але чомусь до 58 не знизили коли понижували до 25
Мені язик свербить розказати вам сьогоднішній сон! 32місяці мені такого не снилось і от нарешті!👍 І головне вчасно! Вчасно! Перед вильотом з Марсу на планету Земля!👍
Ще раз підкреслюю - ЦЕ СОН!!! І всі співпадіння - це просто співпадіння!
Сниться мені, що нарешті зі мною і іншими марсіанами зустрівся ТОЙ, хто викидає в урну/перетворює марсіанські рапорти на зоряний пил!
І, мене, ще трошки в глибині душі мучило сумління/гризла совість про марсіанське сзч... А після цього сна - як від душі відлягло/як рукою зняло!👍👍👍
Тож, якщо коротко, то суть сна така: ТОЙ каже - "Марсіани! Запитуйте все, що хочете, але тільки не про звільнення! Бо я вам ВІДКРИТО кажу, що ніякі звільнення з Марсу я вам підписувати не буду! А буду і далі їх "викидати"! Ніякі рапорти по догляду за хворими дружинами, батьками, дітьми... - ніяка опіка дітей, бо дружина від них відмовилась... - ніяке таке, як он одружився один 3міс тому з жінкою і двома неповнолітніми дітьми, зробив третє - і наймає адвоката, щоб той доказував, що батько тих двох дітей від них відмовляється, а оцей що 3міс тому одружився - бере опікунство над ними... Тож, я/та й ми всі чудово розуміємо, що все це робиться для звільнення... - тож я ніяких рапортів по звільненні підписувати не буду! А буду їх і надалі "викидати"! "
Отаке в МОЄМУ СНІ він заявив у відкриту до всіх присутніх!
Тож - тепер я знаю, що я вибрав собі ПРАВИЛЬНИЙ шлях!
wild.tomcat написав:ну воно, звісно, можливо так колись і станеться, але якщо то буде через 5 років, а не через 1 рік, то ми маємо шанс то не побачити.
Глобальні продажі електромобілів та гібридів зросли на 30,5% у вересні, оскільки Китай перевищив свої рекордні показники, зафіксовані в серпні, і Європа відновила зростання.
Про це повідомляє Rho Motion.
Продажі електромобілів – як повністю електричних (BEV), так і гібридних (PHEV) – досягли 1,7 млн у вересні 2024 року по всьому світу.
Продажі в Китаї минулого місяця підскочили на 47,9% і досягли 1,12 млн автомобілів, тоді як у США і Канаді вони зросли на 4,3% до 150 000.
У Європі продажі електромобілів зросли на 4,2% – до 300 000 одиниць.
Очікується, що продажі електромобілів у Європі досягнуть 3,78 млн одиниць у 2025 році й 9,78 млн одиниць у 2030 році.
Причому массове зростання кількості електромобілів у Китає найбільше б'є саме по санкційній російській та іранській нафті.