Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1048110482104831048410485 ... 14807>
Повідомлення Додано: Чет 17 жов, 2024 18:21

Water написав:Офіційний сайт ЗЕзедента України:
Я очень рад, что завтра и 120 депутатов партии «Слуга Народа» поедут на Донбасс.

Не в Турцию, не на Мальдивы, как когда-то. Депутаты поедут на передовую.

Услышат о ситуации там не из социальных сетей, а от наших военных и местных жителей.

До чого ви принесли сюди цю новину від 20 жовтня 2020 року?
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 жов, 2024 18:22

BeneFuckTor написав:
  Hotab написав:Це ж не конфіскація матеріальних цінностей. Якщо все чесно, , то ще раз оформив і ділов то.

Якщо посадили на 5 років просто так, потім випустили, ділов то, кормили ж))

Невдале порівняння. Інвалідність в так періодично треба підтверджувати. Скорочення періоду «періодичності», враховуючи розмах корупції з цього питання - якраз і логічно і не суперечить закону.
Ви в зоні ризику? Виїзд в Польщу був не зовсім прозорим?
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 17 жов, 2024 18:55, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Чет 17 жов, 2024 18:25

Сьогодні в Брюсселі під час засідання Ради ЄС Володимир Зеленський заявив, що безпеку України може забезпечити або членство в НАТО, або ядерна зброя. І, як пише кореспондент BILD Юліан Рьопке, ця заява Зеленського стала "ударом" і "шоком" для західних журналістів.

При цьому, за словами Рьопке, влада України дійсно всерйоз розглядає можливість відновлення запасів ядерної зброї.

Так, він посилається на заяву високопоставленого українського чиновника, за словами якого, Україна не змириться з другим наступом російських військ на Київ, і в цьому разі буде відновлено український ядерний арсенал, від якого країна добровільно відмовилася в 1990-ті під час підписання Будапештського меморандуму.
prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3343 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 17 жов, 2024 18:31

ЛАД написав:
  BIGor написав:
  ЛАД написав:А в мене це все є? Не притворяйся електоратом Слуг Народу.

В Укроборонпромі тільки більше 60 тис. високоваліфікованих інженерів працює. Фінансування - безперецендентне. Що ще треба?

"Не притворяйся" не знаю кем.
Атомная бомба в Украине не изготовлялась, поэтому совсем не уверен, что есть все необходимые технологии и, тем более, оборудование. Свой уран и АЭС это ещё далеко не всё.
Не уверен в вашей цифре "більше 60 тис. високоваліфікованих інженерів", но даже если она верна, то сколько из них хоть что-нибудь знает об атомной бомбе и её производстве кроме того, что "она взрывается".
А "Ким (Пухлий котрий)" атомную бомбу сделал с помощью РФ и Китая и за счёт голодающего населения.

P.s. Что-то сегодня форум плохо работает. Или это только у меня?

https://www.unian.ua/war/yaderna-zbroya ... 90881.html
"У нас є матеріали, у нас є знання. Якщо буде наказ, нам знадобиться всього кілька тижнів, щоб отримати першу бомбу", - попередив чиновник.

"Ньєвожможно" (С)
BIGor

Подякував: 1462 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 17 жов, 2024 18:33

fler написав:
  Water написав:Офіційний сайт ЗЕзедента України:
Я очень рад, что завтра и 120 депутатов партии «Слуга Народа» поедут на Донбасс.

Не в Турцию, не на Мальдивы, как когда-то. Депутаты поедут на передовую.

Услышат о ситуации там не из социальных сетей, а от наших военных и местных жителей.

До чого ви принесли сюди цю новину від 20 жовтня 2020 року?

А там ще багато чого цікавого і актуального у наш час.
Мы не забываем, что и в Крыму, и на оккупированном Донбассе живут наши граждане. И мы должны заботиться о них и бороться за них.

Мы восстановили мост и дорогу в Станице Луганской, решили вопрос с питьевой водой на Донбассе.

Мы строим новые и удобные современные КПВВ, в том числе на границе с Крымом. Сверхважно, какую Украину видят наши граждане, пересекая временную границу. Мы делаем все, чтобы они видели ее освещенной, асфальтированной и комфортной.

Мы боремся за молодежь на этих территориях, за их умы. С этого года дети из Крыма и ОРДЛО могут поступать во все учреждения высшего образования Украины и учиться там бесплатно.

Мы очень хотим, чтобы люди там знали правду об Украине от Украины, а не от Киселева. Мы запустили канал «Дом»

На международном уровне исчезла фраза «Мир устал от Украины».

Да, иногда звучит критика: мол, мы заканчиваем некоторые объекты предыдущей власти. Ключевое слово – мы заканчиваем. Не затягиваем на годы, не «распиливаем» средства на их строительство. А заканчиваем. Качественно, кстати, и быстро.
Более того, мы заканчиваем объекты не только предыдущей власти, но и их предшественников и предшественников предшественников. Пример – больница «Охматдет», которая открыта после реконструкции летом.

https://www.president.gov.ua/ru/news/po ... erho-64717
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 жов, 2024 18:52

За крок до перевороту думок©

lapay написав:
  Успіх написав:От тому треба було вже давно-давним їхати додому і берегти своє золото!

За майже три роки служби вже можна було зрозуміти, що армія така система, де вхід копійка, а вихід гривня.
То треба було не жлобитись на цю гривню, і вже давно доглядав би свою золоту кицю...

Так я писав, що до року часу - просто "взяв себе в кулак", що рік послужу/так вже і бути!
А далі - наївно надіявся на:
- контрнаступ...
- потім на законопроект "18міс і дембель"...
- а потім... - а потім по трохи почав прозрівати :roll: бо вже на "36міс" не надіявся/вже не вірив!
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 17 жов, 2024 18:54

lapay
Тому залишаються два варіанти:
1. Партнери таким чином ставлять пу на розтяжку -- він повинен реагувати (піти на ескалацію! чи піти на поступки) на такий ультиматум партнерів (або Україна в НАТО, або в України з'явиться ядрьонка. Раптом))), як у хуситів рокети...).
До речі, поступками пу може навіть не торкатися України. Наприклад, в хуситів точно не з'явиться ще рокет і т.д.
2. Великі світові гравці да, домовилися. І зара красиво оформляється домовленість. Артист грає свою роль...

Є ще варіант такий же малоймовірний, як суто ми зробимо ядрьонку (тобто що нам дозволять!!! зробити ядрьонку) -- це вже якісь жести відчаянія від Зе...
Тобто суто наша місцева вистава.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 17 жов, 2024 19:00, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 жов, 2024 18:59

Успіх написав:
  lapay написав:
  Успіх написав:От тому треба було вже давно-давним їхати додому і берегти своє золото!

За майже три роки служби вже можна було зрозуміти, що армія така система, де вхід копійка, а вихід гривня.
То треба було не жлобитись на цю гривню, і вже давно доглядав би свою золоту кицю...

Так я писав, що до року часу - просто "взяв себе в кулак", що рік послужу/так вже і бути!
А далі - наївно надіявся на:
- контрнаступ...
- потім на законопроект "18міс і дембель"...
- а потім... - а потім по трохи почав прозрівати :roll: бо вже на "36міс" не надіявся/вже не вірив!

Удалю потім))

А по чуткам: скільки такса за прийняття назад з першого СЗЧ?
І я не зрозумів, не читав, в новому законі: прийняти повинен саме той підрозділ, з якого всл пішов? Чи будь-який?
(Наврядчи будь-який. Бо тоді овсі гаплик війську...).
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 жов, 2024 18:59

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Це гра ва-банк.
Може спрацювати, а можуть всім світом «роззброювати» почати, бо пітун почне грати карту «а я казав що Україна небезпечна!».
Але краще б шантаж вдався.
І я думаю таки шантаж.
Ніяких «тижнів». У нас хіба є щось для збагачення урану?
Я не впевнений що і знання залишились . А от обладнання - тим більше

Сьогодні вечірнє шоу успішного успіха? (а то я не осилю всі 12 сторінок).
Де приймають ставки, що наш мультик після відпустки з піонерським вогником повернеться в частину?
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 17 жов, 2024 19:02, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Чет 17 жов, 2024 19:03

Hotab написав:Це гра ва-банк.
Може спрацювати, а можуть всім світом «роззброювати» почати, бо пітун почне грати карту «а я казав що Україна небезпечна!».
Але краще б шантаж вдався.
І я думаю таки шантаж.
Ніяких «тижнів». У нас хіба є щось для збагачення урану?
Я не впевнений що і знання залишились . А от обладнання - тим більше

У хуситів ні обладнання, ні знань, а рокети з'являються))

Гадаю, справа абсолютно не в нашій технічній, фінансовій або ще якійсь спроможності.
detroytred

Профіль

#<1 ... 1048110482104831048410485 ... 14807>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор