budivelnik написав:1 Пошуки чарівників які ЗА НАС ліквідують НАШІ проблеми - ні до чого хорошого не могли привести і не привели. 2 Всі капітали(інвестиції) які ВВОДЯТЬСЯ іноземними інвесторами в країну - цими ж інвесторами і ВИВОДЯТЬСЯ... з єдиним нюансом - вводять менше ніж виводять. Бо вводили не для того щоб покращити життя аборигенів 3 Ніякого іншого шляху ніж власна праця для покращення власного життя - історія не бачила. Всі опопвідання про еміграцію - це обмін життєвого комфорту на фінансове благополуччя для першиш поколінь
О_о а як же окупаційна влада в Німеччині чи Японії після другої світової? Або Гонконг.
Лад - про практику китаю Хомякоїд - про викуп Шкоди....
от тільки одна проблемка. 1 Я не проти ЗАХОДУ в Україну - закордонних грошей 2 Я проти пошуку доброго дяді який вирішіть НАШІ проблеми.
Що гонконг, що корея, що чехи з словаками - всі вони ЗАСЛУЖИЛИ щоб їм допомогли. А що заслужили ми? Спочатку вибрали першого секретаря КПУ Потім вибрали першого секретаря комітету комсомолу Південьмашу Потім вибрали ніби нормального ...але були проти НАТО Потім обрали ЗЕКА Потім знову ніби нормального , але заклеймили Потім обрали артиста який нікому нічого не винен...
Тобто ВСЕ життя ШУКАЛИ когось А треба все життя працювати над собою ...
Як тільки це зрозуміємо - так відразу інвестиції і підуть. Бо зараз кому і куди інвестувати? Ми ж самі працювати не хочемо , хочемо щоб бідні прокурорські інваліди нам красиве життя побудували.Вони стараються, але поки що всього 20% прокурорів побудували добре для себе...Тому чекайте поки інших 80% побудують - тоді й до пересічних час дійде.
Вихід є Нехай простий пересічний будує для себе, а з питанням справедливості - нікуди не лізе, адже в 30-40% населення НІХТО НІЧОГО НЕ ВКРАВ, ба більше - їм ще й доплачують щоб вони мали можливість жити.
В першій половині цього року було надано 20,9 млрд дол військової допомоги і ми на шляху до 40 млрд дол — заявив Генсек НАТО Марком Рютте на зустрічі з Зеленським
🇺🇦Реальна Війна
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 17 жов, 2024 19:40, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:Сьогодні вечірнє шоу успішного успіха? (а то я не осилю всі 12 сторінок). Де приймають ставки, що наш мультик після відпустки з піонерським вогником повернеться в частину?
Пропоную, щоб Фейслес приймав ставки! Ставка 50 000гривень донат на ЗСУ!
Ну, є сміливці поставити?
Як доказ, можу через місяць/два фото карточки з написом Успіх на фоні Львівського вокзалу, чи іншого місця у Львові за бажанням донатчика!
Hotab написав:Сьогодні вечірнє шоу успішного успіха? (а то я не осилю всі 12 сторінок). Де приймають ставки, що наш мультик після відпустки з піонерським вогником повернеться в частину?
Пропоную, щоб Фейслес приймав ставки! Ставка 50 000гривень донат на ЗСУ!
Ну, є сміливці поставити?
Як доказ, можу через місяць/два фото карточки з написом Успіх на фоні Львівського вокзалу, чи іншого місця у Львові за бажанням донатчика!
1. Таке фото може зробити будь хто за проханням 2. Враховуючи твоє вміння зникати і зʼявлятись з новим нік-наймом , завтра зникне «Успіх», зʼявиться «Дротіст», і ти будеш розказувати «але ж Успіх звільнився, і зник, а Дротіст то інша людина».
budivelnik написав: Вихід є Нехай простий пересічний будує для себе, а з питанням справедливості - нікуди не лізе, адже в 30-40% населення НІХТО НІЧОГО НЕ ВКРАВ, ба більше - їм ще й доплачують щоб вони мали можливість жити.
Ні, так не буде. Ми вже чекали 30 років, дочекались до найбільшої війни в Європі з чвсів другої світової та втрати половини населення. Далі чекати не можна. Бюджет треба наповнювати.
ЛАД написав:detroytred Согласен, с порядком выполнения нового приказа он частично напутал, хотя не знаю точно, современные уставы не читал, может, там и записали такую глупость. А, может, Арестович уже подзабыл уставы. Но многое понравилось и он прав. Например, это https://youtu.be/pQ2fa4u0FG8?t=1904 до 54 минуты (кроме ошибки, отмеченной вами). Видео с привязкой по времени почему-то не вставляется. Интересно в начале о заинтересованности в Украине - примерно с 13 по 17 мин. Посмотрел пока не всё. Недостаток программы - слишком длинная, даже на скорости 1,75. Есть достаточно много интересного, но можно было бы меньше воды.
Додивився)) Друга половина просто жєсть...
Шулєр він ще той. Як мінімум, два ключових протиріччя одразу видні. Але ж і ніхто інший про отаку реальність правду-матку не ріже. І головне акцентує увагу на фундаменті.
detroytred написав:А по чуткам: скільки такса за прийняття назад з першого СЗЧ? І я не зрозумів, не читав, в новому законі: прийняти повинен саме той підрозділ, з якого всл пішов? Чи будь-який? (Наврядчи будь-який. Бо тоді овсі гаплик війську...).
Чого по чуткам, якщо я чув напряму від не самого дрібного командира, що: якщо пішов/втік не з вогневої(не тоді, коли вписаний в БРку), без зброї, без військового майна... і колись повернувся назад в ту саму частину/до свого підрозділу/до свого командира - то впаяють сурову догану і... ВСЕ!!!
Людей то ж не вистачає! Для чого ще й "добровільно здавшихся" кошмарити?
Неважливо, що приклад про іскопаємиє. Суть: нафта у Венесуелі, нафта у Саудівської. Сауди пішли на своє оте знаменитий "50 на 50" з Заходом.. Отримали результати захмарні.
Венесуельці...
Як з нафтою, так і з іншими ресурсами країн -- трудовими, логістичними, виробничими і т.д.
Рівень розвитку суспільства, громадян? Да пох. Сінгапурці та ін. тому яскравий приклад. Навіть система пох!!! Китайці та в'єтнамці (червонопузі в'єтнамці, китайці)...