Лєксєїч, ти це, швиденько накидай текст договру, шоб ми його на папірі закріпили кому шо відійшо у поділу Всесвіту, бо я так розумію зараз тебе полікують, а я залишусь без Занзібара, у всякому випадку без лівого його берега.
|
|
![]()
Запорожье - вряд ли: Юг точно поменяют на Курск. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВам сколько годиков. Запорожье на Африку???. Запорожье может быть в торгах по финнс. потокам через Африку или условия по Ближнему Востоку, или потоки нефти и газа, урана. Да всякой херни ещё. Сегодня начинается раздел эконом. финансов. потоков в мире.
![]() Крім метрів в бідних ще є труси/шкарпетки/телевізори/автомобілі/ювелірні прикраси і так далі.... Я цього не рахував, просто взяв те що найпростіше і найлегше рахується. При чому 39 осіб які не входять в категорію багаті - точно мають в грошовому вимірі більше власності(крім м2) ніж 1 багатий.... Тобто це не з мене економіст - це з тебе навіть не знаю хто Тепер про ціни я взяв 500 доларів м2 - ти десь бачив таку ціну в Києві? А тепер в Києві тільки багаті чи й двірники з алконавтами також? Тепер про тих в кого нема Я взяв 800 млн м2/39 млн мешканців.... Можна було поділити на 38 млн - і що від цього загальна вартість житла в бідних зменшиться? Тому навчись розуміти суть Суть наступна Бідні думають що якщо розкуркулити багатих - то бідні стануть багатими... Насправді все трошки по іншому а - в багатих як ти бачив ОСНОВНА сума в виробництві.. яке не поділиш, бо дай бідному покерувати банком- буде гірше ніж просто його спалити. б - а якщо ділити те що можна поділити(не виробничу сферу як то коштовності/гроші/житло /автомобілі) то кожен бідний отримає раз в житті 1000 доларів і на цьому багатство багатих - закінчитьс Для алконавта 1000 баксів=1000чекушок=5 років пяний а для тебе? щось в твоєму житті зміниться якщо на голову впаде разово 1000 баксів?
![]() Вам хтось заважає обробляти 2га поля? Чи хтось заважає побудувати шахту по видобутку чогось? Так от це і є НАДРА і ПРИРОДНІ РЕСУРСИ.... Вони є і ще не вичерпані, наприклад Форбс каже В Україні всього 40 млн населення 14 800 000 млн/40 млн=370 000 доларів на кожного Коли почнете видобувати свої 0,37 млн баксів?
![]()
в багатого один годинник 30К баксів. в бідного в селі хата 5К баксів. а він шкарпетки рахує. моцьний економіст.
|
|