Бетон написав:Тоді цікаво як в руках кількох громадян опинилися всі приватизовані активи держави? При цьому їх створювали покоління громадян
Знову по порядку 1 Союз розвалився бо ЙОГО підприємства були збитковими 2 Яка мені різниця в чиїх руках опинились ЗБИТКОВІ підприємства, якщо для того щоб зробити їх прибутковими потрібні були кошти
budivelnik написав: Тому навчись розуміти суть Суть наступна Бідні думають що якщо розкуркулити багатих - то бідні стануть багатими...
Суть очевидна -- що апелюють вам не шарікови, які дійсно отак думають. Тому недоречно це сюди вставляти.
Вам пояснюють інше. Що у бохатих)) нема іншої альтернативи, як ділитися з іншими, якщо вони бажають подальшого розвитку ринку, суспільства. Навіть більше! Рівень розвитку дойшов вже до того, що ділитися потрібно вже просто працюючим. І чим далі (буде йти розвиток), тим більше.
Можна не ділитися? Не збільшувати величину, яку треба буде віддавати? Канєшна!!! Запросто. От тільки розвиток ринку, суспільства на цьому і зупиниться.
Тому самі можновладці, бохаті, працюючі вимушені добровільно йти на це.
budivelnik написав:Крім метрів в бідних ще є труси/шкарпетки/телевізори/автомобілі/ювелірні прикраси і так далі.... Я цього не рахував, просто взяв те що найпростіше і найлегше рахується. При чому 39 осіб які не входять в категорію багаті - точно мають в грошовому вимірі більше власності(крім м2) ніж 1 багатий....
Тобто це не з мене економіст - це з тебе навіть не знаю хто
в багатого один годинник 30К баксів. в бідного в селі хата 5К баксів. а він шкарпетки рахує. моцьний економіст.
1 В селах приблизно 5 млн хат з середньою вартістю в 10000 доларів =50 млрд доларів Ти точно переконаний що в Україні є 50 млрд/30 000 = 1 700 000 годинників ?
budivelnik написав:У вас є ПРАВО на НАДРА....але це ПРАВО не робить Вас багатими , поки Ви його не реалізували (читай не видобули)
так надра видобуваються. ви про це не знали? так хто збагачується на надрах на які я маю право?
Вам хтось заважає обробляти 2га поля? Чи хтось заважає побудувати шахту по видобутку чогось? Так от це і є НАДРА і ПРИРОДНІ РЕСУРСИ.... Вони є і ще не вичерпані, наприклад Форбс каже
Загальна вартість корисних копалин України становить $14,8 трлн. Про це повідомляє Forbes Ukraine.
В Україні всього 40 млн населення 14 800 000 млн/40 млн=370 000 доларів на кожного Коли почнете видобувати свої 0,37 млн баксів?
я вам ще раз кажу - якщо ви стверджуєте що мого нічого немає то тоді і захищати немає чого.
detroytred написав:А ще краще самі б подумали, чому всі від царя гороха і до Кейнса бачили, а ви й досі ні. Навіть коли це вже по полицях роз'яснено.
Обратил внимание, что вы довольно часто упоминаете Кейнса. Проживал и трудился, как принято сейчас говорить в "совке", академик Евгений Самуилович Варга. Он в разделе "О причинах популярности кейнсианства" в работе "Очерки по проблемам политэкономии капитализма" заключительную фразу сформулировал так : "Господство кейнсианства означает идейное банкротство монополистического капитализма." А если академик был прав ?
andrijk777 написав:Ви кажете Захід не хоче заставити путіна підписати мир. А до якого миру він "має" заставляти путіна? До "кордонів 91", як хоче Зе. Це абсурд і ви пишете абсурд.
Якщо б Зе пред'явив адекватний план то можливо б Захід і пробував схилити пу до цього плану. Але Зе пред'явив неадекватний план(точніше це не план), реакція Заходу очевидна: Захід все більше переконується що Зе неадекватний з відповідними наслідками.
Колись давно велика і потужна країна напала і захопила сусідню не таку велику і не таку потужну країну. Потім цього виявилось мало, і в хід пішли ще сусідні, а потім і не дуже сусідні, країни. Дійшло до світової війни. По закінченню зібрались можновладці, і придумали, що більше такого повторитись не повинно, і створили те, що зараз зветься міжнародним правом. І от у відповідності із цим правом саме "до кордонів 91" і є єдиний правильний шлях, а ніякий не абсурд. Якщо шериф захищає тільки себе і мера, а всім іншим кажуть, що треба було тренуватись битися і вчитись стріляти, щоб захистити себе самотужки, то бажаючих лізти заради цього кодла під кулі буде дуже мало, і тільки поки платять гроші. А потім обох повісять. А більш-менш стабільною правоохоронна система стала тоді, коли почала захищати не окремі персоналії і посади, а загальні принципи функціонування. З яких був зиск усім, хоча мер із шерифом збирали найбільший врожай. Із сучасного світового порядка найбільший зиск отримували США і Європа, хоча всі інші теж отримували немалі плюшки. Відмова захищати такий світовий порядок призведе до того, що зникнуть механізми, завдяки яким інші країни добровільно несли в Штати все, чого вони забажають, та ще й конкурували за право це туди привезти. А авіаносцем багато не привезеш...