|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 20 жов, 2024 12:07
budivelnik
трохи не погоджусь. фондовий ринок в Україні потрібен. бо це основний канал інвестування в розвинених країнах, а відповідно й залучення коштів для підприємств.
оцінка вартості промисловості - це умовна цифра, у будь якому разі зараз набагато більше, ніж в 2007 році
коштів в Україні теж набагато більше - про валютну готівку достовірної інфо немає, але гадаю не менше 50 ярдів дол (а є оцінки, що й 100 ярдів). щомісяця населення по 1 ярду купує лише в банків, а скільки тих місяців пройшло?
на рахунках теж чимало коштів - там сотні ярдів грн, сумарно дест 1.5 трлн грн.
й головне, при наявному фондовому ринку можуть зайти й іноземні інвестори - а там взагалі інший порядок наявних коштів.
а відсутність фондового ринку гальмує розвиток накопичувальної пенсійної системи - а це просто необхідний елемент розвиненого суспільства.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1634 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 20 жов, 2024 12:13
_hunter написав:Так мы, вроде, про инвесторов говорили? - при чем тут люмпмены? просто он уже и не помнит с какой точки стартовал. а началось все с того что он написал что казнокрады воруют не у всех. у него же лейт мотив что бюджет наполняет 30-40% населения а остальные нахлебники. типа остальным 60-70% нехрен и заикаться про казнокрадство так как воруют не у них. можно было бы тот его пост поискать так как в принципе было не давно но в лом.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 жов, 2024 12:14
ЛАД написав:... США стали богатыми не благодаря индивидуалам, а благодаря 2 МВ. Разбогатели они именно тогда за несколько лет, а не за "2-3 покоління". До войны у них было совсем иначе, несмотря на то же самое население. ...
я ж кажу, що щось видає в ЛАДі радянську людину. в тому числі заздрість до успішних, тому ЛАД щиро вірить, що успішним чесно стати не можна саме організація суспільства дала змогу США перехопити титул головної держави світу від Великобританії. бо чомусь та ж Бразилія чи Мексика не збагатіли на 2СВ, а США змогли. й підвалини для цього були закладені задовго до початку 2СВ. хоча депресія 33 року звісно сильно послабила економіку. але США впорались й з цим
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1634 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 20 жов, 2024 12:33
Shaman написав:успішним чесно стати не можна
Чесно стати успішним значно важче ніж нечесно.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 20 жов, 2024 12:38
Hotab написав:jump гарні закони для себе написали і протягнули в ВР))
Там не зовсім протягли - є якась колізія, але через суд, який виявляється надзвичайно лояльним до прокурорських, відсуджують зняття верхнього обмеження і отримують по повній ну і досить швидко в порівнянні з пересічними. Судді також успішно судяться за утримання (не пенсію  ). УБД такожж успішно оформляли, якось преса розписувала, як високопоставлені прокурори забацали ні бито за участь в охороні при розмінуванні. По вкладам: Якщо розуміти, що одна і та ж людина може мати вклади в різних банках, а може ще і родину підпрягти, то десь 0.1 % від банківської популяції, а це десь 11-13 тис громадян якраз і володіє половиною вкладів.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1119 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 20 жов, 2024 12:39
Shaman написав: ЛАД написав:... США стали богатыми не благодаря индивидуалам, а благодаря 2 МВ. Разбогатели они именно тогда за несколько лет, а не за "2-3 покоління". До войны у них было совсем иначе, несмотря на то же самое население. ...
я ж кажу, що щось видає в ЛАДі радянську людину. в тому числі заздрість до успішних, тому ЛАД щиро вірить, що успішним чесно стати не можна саме організація суспільства дала змогу США перехопити титул головної держави світу від Великобританії. бо чомусь та ж Бразилія чи Мексика не збагатіли на 2СВ, а США змогли. й підвалини для цього були закладені задовго до початку 2СВ. хоча депресія 33 року звісно сильно послабила економіку. але США впорались й з цим
Стоп! Що значить чесно нечесно? Де. Там. В ЛАДа. Хоч якійсь натяк про те, що США нечесно збагатшали після 2СВ??? Чесно .... використали сприятливі умови)))
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 жов, 2024 12:42
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:успішним чесно стати не можна
Чесно стати успішним значно важче ніж нечесно.
Тоді логічно виникає питання: а яких більше? Тих, хто чесно стають успішними, чи тих, хто нечесно? І які пропорції??? Цікаво б знати. З.и. і в ЛАДа було про стали заможними. А не про успішність. Цікаво і про те, і про те.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 20 жов, 2024 12:45, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 жов, 2024 12:45
Ой+ Про те що судді і прокурори позбавили себе верхнього обмеження в 10 прожиткових непрацездатних для обчислення пенсії - це я знаю. Питання про інше, про що писав Фейслес. Достатньо 10 років стажу і ти інвалідності виходиш на таку пенсію? Серйозно?)) Навіть і воюючих військових нема таких %% від зарплати в разі інвалідності і такого малого стажу. Я ж кажу, у мене максимально можливий відсоток пенсії від зарплати (бо 26 календарних років, вислуга йшла рік за два, а часто і рік за три) , старший офіцер, непогана посада, надбавка за УБД і орден, але я якраз вигрібаю на максимальні 24к, які обрізають на 23.6 А у хлопчаків з 36 років пенсія по 60к)) Потужно)
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2472 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Нед 20 жов, 2024 12:48
Hotab написав:Хтось вирішив рубати цю систему?)
Та щаз, вже порубали, судді, прокурори. І це тільки пенсії. 270+ тис за рік. З усіма можливо надбавками за участь в усіх куліковських битвах)) Відчуваю себе злиднями 😀
На пенсію з яких податків беруть, ЄСВ? По ЄСВ я трішки не дотягую шоб тобі одному пенсію сплатить.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 жов, 2024 12:48
ЛАД написав: lapay написав:........... Ще до війни Зет: Навпроти мене, в потязі, російськомовна сім'я, мати і дві донечки. Старша вже школярка, розв'язує приклади, менша щось малює. Раптом старша питає; Мама, а это правда, что скоро нам запретят говорить по русски? С чего ты это взяла? Ну как же, ведь Россия на нас напала, забрала наш Крым. Навіть дитина зрозуміла, що до чого...
Важно выделенное.
тільки на окупованих "запрєтілі бєндєровську", а ЛАДи далі в неокуповані шварнякають на язикє і клянуть "цинічних бандєр"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1