Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1052610527105281052910530 ... 14778>
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 11:17

Banderlog написав:
  ЛАД написав:
они как-то заговорили и о пенсиях - у одной 3600, у другой 4300 - "как жить за такие деньги? А вот депутаты..." Мне прямо стало интересно, такое было ощущение, что от переименования улиц этой бабке стало легче жить на её 4300. :) Это к вопросу, как людям пудрят мозги.
в 40 річних пенсії не буде, ні при яких варіантах

Чому не буде? Буде. Років в 80.
А якщо інтенсивно повоюємо, то може і раніше - мало залишиться.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 11:18

lapay написав:...........
Ще до війни Зет:
Навпроти мене, в потязі, російськомовна сім'я, мати і дві донечки. Старша вже школярка, розв'язує приклади, менша щось малює. Раптом старша питає;
Мама, а это правда, что скоро нам запретят говорить по русски?
С чего ты это взяла?
Ну как же, ведь Россия на нас напала, забрала наш Крым.

Навіть дитина зрозуміла, що до чого...

Важно выделенное.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 11:21

Hotab написав:Ваші ставки, що далі?)
Будуть ініціювати зміни до законів?)
Шум з цими прокурорами (спочатку 49, а тепер і далі) не міг зʼявитись випадково. Хтось вирішив рубати цю систему?)

а це не тільки прокурори.
припустимо міліціянт був на завданні і переслідуючи злочинця постраждав і отримав 2 групу інвалідності. дають пенсію і убд в добавок. і це задовго до 2014 року.
це якщо по чесному то все ОК.
але думаєте у нас було все по чесному в країні всі роки? думаєте їх мало?

ЗІ
вле як відділити зерна від плевел?
всіх інвалідів прогнати заново через МСЕК? бо є хто вже на пенсії і декларації не подає. а пенсію отримує.
Востаннє редагувалось tester7336 в Нед 20 жов, 2024 11:28, всього редагувалось 1 раз.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 11:27

tester7336
Я впевнений що серед полісменів нема і близько такої масовості. Там лише перші особи обласних главків МВС можуть таке дозволити,
Інша справа судді і прокурори. Вони вершина влади , вони не бояться нікого. Зараз може ДБР над ними, і то не факт. А так в принципі їх боялись (або як мінімум остерігались) і депутати. Тобто всі необхідні для них закони проводились. У випадку їх порушень (липові інвалідності) - спитати з них нема кому. Клондайк!
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 11:29

Hotab написав:
Шум з цими прокурорами (спочатку 49, а тепер і далі) не міг зʼявитись випадково. Хтось вирішив рубати цю систему?)

Штукатурка.
Хтось вирішив вкотре поновити штукатурку.
Періодично...Для заспокоєння партнерів, електорату.
Або навпаки - для притягування до себе уваги електорату.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 11:30

Hotab написав:tester7336
Я впевнений що серед полісменів нема і близько такої масовості. Там лише перші особи обласних главків МВС можуть таке дозволити,
Інша справа судді і прокурори. Вони вершина влади , вони не бояться нікого. Зараз може ДБР над ними, і то не факт. А так в принципі їх боялись (або як мінімум остерігались) і депутати. Тобто всі необхідні для них закони проводились. У випадку їх порушень (липові інвалідності) - спитати з них нема кому. Клондайк!

ну не знаю як щодо масовості але точно не перші особи областного главка собі можуть таке дозволити :roll:
хоча згодний що не рядові.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 11:39

У четвер президент України Володимир Зеленський звинуватив Північну Корею в тому, що вона готується відправити 10 тисяч військових на допомогу Москві.

Однак генсек НАТО Марк Рютте заявив цього тижня, що на цьому етапі цьому немає жодних доказів.

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив у суботу, що не може підтвердити повідомлення про те, що Північна Корея відправила війська до Росії для участі у війні проти України.
https://www.eurointegration.com.ua/news ... 0/7196606/

Відповіді Остіна і Рютте можна сформулювати недипломатично -- не вигадуйте.
Але якщо Зе має рацію, то тоді недипломатично можна і поведінку цих двох назвати -- мудач'я.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 11:40

budivelnik написав:.................
Я про те що ВЛАСНИХ КАПІТАЛІВ МАЛО
він мені що НІКУДИ ВКЛАДАТИ

Верно и первое, и второе.

1 Надіятись на когось -це втрачати власне життя.
( це про твій пасаж що я пропоную ЧЕКАТИ покоління)
2 Я пропоную РУХАТИ ВЛАСНОЮ ДУПОЮ покоління... і тоді МОЖЕ щось вийде.
Ти пропонуєш ПОЧАТИ ПІСЛЯ ТОГО як ХТОСЬ СТВОРИТЬ Умови...
різницю між пропозиціями - усвідомлюєш?
3 Я кажу , що кожен ХТО сьогодні ПОЧАВ для себе щось робити - той і є рушійною силою розвитку Держави.

"РУХАТИ ВЛАСНОЮ ДУПОЮ" надо.
Для обеспечения собственного благополучия. Для "розвитку Держави" это слабоэффективно.

Політики-це флюгери , які повертаються в той бік, в який дує населення...
І якщо населення дує в протилежну сторону ( або має збочені дороговкази) то вся ідеальна конструкція йде коту під хвіст.

Любой политик в демократической стране отчасти флюгер.
Но хороший полити ещё и формирует общественное мнение и меняет (или хотя бы пытается) направление, в котором "дує населення".У нас, к сожалению, такого нет.

Але як же тоді трапляються випадки , коли з населенням без мети , продажними політиками і високопрофесіоналами які сплять і бачать як чкурнути за кордон - країни вилазять з дупи?

Все просто
Є приватна ініціатива, де БАГАТО маленьких , починають створювати навколо себе оази хорошого життя...і населення яке бачить що можна жити краще- приймає правила гри тих хто створив, в якийсь момент ці розрізненні оази змикаються і в світі зявляється НОВА Держава з хорошою якістю життя для своїх громадян
Потім проходить ще 2-3 покоління і ця Держава індивідуалів, починає роздавати ложки, бо казан настільки повний, що якщо не роздати то все одно розхлюпається через вінця.

США стали богатыми не благодаря индивидуалам, а благодаря 2 МВ. Разбогатели они именно тогда за несколько лет, а не за "2-3 покоління". До войны у них было совсем иначе, несмотря на то же самое население.

те що перша приватна ініціатива - це ДОБРОВОЛЬЦІ в воєнкоматах 24-02-2022 року, а до цього загони Майданівців в 2014.
Це ж не можновладці все організували
Це НАСЕЛЕННЯ яке РОЗУМІЛО
Для нас ніхто крім нас , краще не зробить.

Не стоит так уверенно говорить о Майдане, что "Це НАСЕЛЕННЯ яке РОЗУМІЛО".
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 11:56

ЛАД написав:Faceless
Вы как-то удивлялись по поводу моих впечатлений от Черкасс.
Маленькая зарисовка.
Вчера покатался на метро. Раньше в переходах метро была куча всяких ларёчков, где торговали массой вещей. На всех станциях. Сейчас даже на центральных - "Исторический музей" и "Ярослава Мудрого" тишина и спокойствие - почти все ларьки закрыты железными жалюзями. Кое-где изредка попадаются торгующие кофе, электроникой и колбасой.
Давно (практически с начала войны) не был около торг. центра "Аве Плаза" - это в центре города. Решил заглянуть. На дверях табличка: "Торговый центр временно закрыт". Не буду врать, сколько это "временно", но, думаю, очень давно.

И ещё. Послушал интересный разговор двух бабок.
Одна спросила, где ей выходить на "Пушкинскую". Другая ей объяснила, что "Пушкинская" теперь "Ярослава Мудрого" (у нас ул. Пушкинская переименовали в Григория Сковороды, а Иванова в Ярослава Мудрого, станция на перекрёстке этих улиц, соответственно, переименовали и станцию). После этого она начала горячо рассказывать, что это правильно, так и надо, не нужна нам здесь Россия. Делала она это даже не на суржике, а на чистейшем русском. Как-то затронули вопрос об оккупированных территориях, она так же горячо продолжила доказывать, что оккупация ничего не значит, это всё равно Украина - и Донбасс, и Крым - и эти территории есть и всегда будут украинскими. Это к вопросу о том, что есть люди за границы91.
Также при обсуждении переименований они как-то заговорили и о пенсиях - у одной 3600, у другой 4300 - "как жить за такие деньги? А вот депутаты..." Мне прямо стало интересно, такое было ощущение, что от переименования улиц этой бабке стало легче жить на её 4300. :) Это к вопросу, как людям пудрят мозги.

ЛАД пише, пише багато що логічного, а потім вставляє точкові фрази, які чітко його позиціонують. нагадаю, що при звільненні міст від німецько-фашистських загарбників під час 2СВ чомусь першою справою зривали таблички Adolf-Hitler-Straße - хоче не то що пенсій, їжі не було. але аналогій ЛАД як завжди робить вигляд, що не розуміє 8)

торгівлі менше. але метро працює, транспорт працює - й ще безкоштовно. так що для міста, яке щоденно обстрілюють руські, - живе собі далі. а дехто не може зрозуміти, чого прибирають все руське...
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1634 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 11:58

budivelnik написав:
  _hunter написав:ROI такой "инвестиции" - в валюте, естественно - можете прикинуть.
Ви не зрозуміли суть моєї дискусії з такими як лад чи дейтройт....
...
А Ваші проблеми з роє... люмпенів не цікавлять і не зрозумілі.

Да в чем бы ваша "суть" не была: если вы в качестве аргумента используете только гривневую часть экономики - вы теряете огромный кусок картинки.
- вспоминаем винницкую мсэкиню...

Так мы, вроде, про инвесторов говорили? - при чем тут люмпмены?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1052610527105281052910530 ... 14778>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Banderlog і 1 гість