що тепер нічого не помічати? президент каже-що "це реально внутрішній ворог"
Да треба помічати, треба про це казати і щось робити ...
Але ж ... воно стає тільки гірше після таких "реформ" і проблема не вирішується
Я вважаю, що після такої "реформи", буде налаштована чітка негласна система поборів, з передачею бабла знизу до самого верху Расцінки, скільки, кому, на яких рівнях буде йти відсоток
Податківиця-"слуга" Хотенко позичила майже 3 млн грн у 12-річного сина та отримала дві квартири в подарунок від матері - громадянки РФ
Олена Хотенко - є депутатом Рівненської міськради від "Слуги народу". Із серпня 2024-го "слуга" з Рівненської міськради керує податковою Сумської області.
Як зазначає голова Антикорупційного центру "Межа" Мартина Богуславець, також Хотенко займається волонтерством і є експерткою з питань фіскальної політики.
От не можу знайти гарну статтю на сайті українських націоналістів. Де автор на доволі високому аналітичному рівні дуже чітко пояснив і показав: - якщо рфія візьме під контроль Україну і наблизиться до кордону НАТО (через Україну), то НАТО буде вимушено військовим шляхом відсувати отаку загрозу; - і навпаки: якщо Україна піде в НАТО, то треба готуватися до військового нападу рфії.
І що це цілком природньо та логічно. Не пам'ятаю дату, але стаття автора до 2014 року. Я викладав тут і цитату, і посилання.
Треба було читати українських націоналістів... Тоді б не здивувався нападу рфії в 2014. І не вірив би в те, що зелені чоловічки через час зберуть речі та підуть самі. Впевнений був на 99,999%.
Чому таких думок, як в укрнаціоналістів, не було в посадовців, в обов'язках яких відповідальність за обороноздатність тощо держави? Хз...