|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 24 жов, 2024 15:49
барабашов написав:Не знал что с метками "утопленник" и "возгорание" машины годны только на запчасти. Реально видел пикапы как у Понаеха(джип Гладиатор) с возгоранием акка уничтожившим пластиковое крыло и фару ну и всё в радиусе 10см вокруг(до двигателя не достало, там моторный отсек под V8 7литров спроэктирован, а не 3.6) и утопленный по фары в луже. Такое элементарно ремонтируется, особенно во втором случае, и часто случается во время покатушек по бездорожью.
Я не спец, что нашел в сети - то и пересказал. Но, скорее всего, автомобиль со сгоревшим пластиковым крылом и фарой не будут продавать как тотал. Даже в США. И приедет он с вполне нормальным документом, не вызвающим вопросов. В принципе, по Польше немало "американцев" ездит. Как-то же прошли регистрацию.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 618 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 жов, 2024 16:40
akurt написав:Еміграція, заробітчанство News from USA Як відомо, на форумі переважає звична в Україні думка про те, що треба не працювати, а отримувати гроші даром.Коли говориш, що це не у всіх країнах так, то окремі представники учасників форуму розказують власну думку із серії «…», ну навіть не знаю, як ту серію назвати. Нехай буде без назви, не писати ж мені російські матюки з Сухачовки, як роблять тут деякі фахівці . Щойно говорив з нашим українцем, який отримує в рік саме ту зазначену мною вище суму, яка викликала законний та виправданий ажіотаж. Той факт, що якась там по пухка тітка отримує 500 000 000$ на рік, зовсім не хвилює: то є нормальним. А 500к$ на рік - ненормальним (на їх думку). Звісно, при цьому вони і подумати не можуть, що люди в своїй царині кваліфіковані і кваліфіковано працюють....
наведіть, хоч ОДИН приклад, хто на форумі казав, що гроші треба отримувати даром? хоча зараз приведуть приклад Успіха, який окрім свого бізнесу до війни намагався теж встромити рога туди, де обіцяли швидкі заробітки. так таких й в США достатньо - "рожеві папірці", нагадую хто казав, що 500 куо на рік - це ненормально? ви читати вмієте? вам пишуть, що 500 куо - це доволі висока зп, яку отримує ... 1-2-3-5% - оце можливі варіанти. й дуже слушно зауважили, а ви про це навіть не кажете (бо напевне не знаєте) - що при такому рівні доходів зазвичай основна частина - це не зп, а бонуси, опціони та таке інше  й особисто ви якраз конфліктуєте з людьми, які кваліфіковані в своїй царині, не знаю навіть чому  й чим ви займаєтесь - щось не схоже на якусь постійну роботу... напевне гроші з неба падають... або десь виростають 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1643 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Чет 24 жов, 2024 16:43
Shaman написав:наведіть, хоч ОДИН приклад, хто на форумі казав, що гроші треба отримувати даром?
Як мінімум я прихильник безумовного базового доходу, але невеликого, щоб на життя ледве хватало, як ті ж 600 Є в Німеччині чи 6-8 тис. грн в Україні.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 24 жов, 2024 16:53
Мені приємно, пане Шаман, що ви ретельно перечитали кожне моє слово. Ви реальний цензор та оцінювач. Ну а вже так часто мене називали то брехуном, то бароном, то маркізом, то герцогом, що реально приємно. Дякую. Єдине зауваження: не чипайте гливкими руками пана Успіх. По-перше, він заробляв гроші своїм горбом, і заробляв щоденно і не хабарями. А жінка працює вчителем школи. Не вам лізти в їх прибутки та збереження. По-друге, дуже мудро пан Успіх вклався, радився з усіма учасниками форуму, ретельно вислухував та потім сам приймав рішення. Своїм вкладенням заробленого як ФОП перейшов дорогу багатьом озлобленим дописувачам. За того маленького «Смарта» багато хто його готовий зʼїсти. По-третє, і це головне: нагадаю, що на відміну від багатьох, батько двох хлопчиків вже третій рік на фронті. Боронить вас особисто. І мене. І інших. Тому сходіть в церкву, перехрестіться та поставте свічку до ікони Миколи-чудотворця. Бог же все бачить, не забувайте.
Нагадаю вам тему гілки: «Еміграція, заробітчанство». Якщо маєте щось сказати з цього приводу: послухаємо з цікавістю. Повторюся: якщо маєте щось сказати щодо Еміграції. Та щодо Заробітчанства в еміграції.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1455 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 24 жов, 2024 17:28
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:наведіть, хоч ОДИН приклад, хто на форумі казав, що гроші треба отримувати даром?
Як мінімум я прихильник безумовного базового доходу, але невеликого, щоб на життя ледве хватало, як ті ж 600 Є в Німеччині чи 6-8 тис. грн в Україні.
Цікаві та несподівані мрії. Здивували трохи. Схоже на фантазію із серії створення «Міста щастя». Але я не впевнений, що це може бути реальною метою людей. Хоча б тому, що: - ідея всебічної рівності людей та лозунгу «От каждого по способности, каждому - по потребности» провалилася в глибоку яму разом із стуком труни ідеологів. - безумовно вам, як нікому іншому, відомою є фраза про те, що практика - це краща перевірка теорії. Теорія щодня підказує, що жадібності немає межі - сьогодні схопили черговий мільйон доларів США у на сьогодні нещасній країні, яка є в стані війни. - по третє, але була «уравніловка» в оплаті праці, і ні до чого гарного вона не привела. Весь світ пішов іншим шляхом: регулювання доходів податковими ставками. Фактично людина ділиться (!) заробленим щ іншими. Я про цю ідею: поділитися великим заробленим почувсвперше від нашої людини, яка переїхала жити в Швецію. Було досить несподівано почути, що він віддає в якості податків 50% прибутків і тим пишається. А пишається тому, що він власними очі а бачить куди прямо зараз в цей день і в цю годину йдуть його гроші: прямо зараз на користь іншим, і він це і бачить, в може помацати прямо зараз. Я про це - про регулювання податками прибутків - вперше почув в Австрії від нашої людини, яка взяла в оренду невеличкий готель на околиці Відня. Я думав, що всі австрійці мільйонери, а виявилося, що це зовсім не так і держава дуже цікаво регулює прибутки та податки. Ідемо далі: всі люди різні за зростом, тулубом, мʼязами та начинкою черепної коробки. Якщо у всіх буде однаковий рівень винагороди, то Ілон Маск, або Стів Возняк будуть однаково - як ви або я - отримувати по 600€ на місяць і це не буде стимулювати їх придумувати щось нове далі. Це все було в історії: здавалося б: ну сидить в тюрмі («шарашка») ЗЕК на імʼя Сергій Корольов: годують, є унітаз і є одяг, тепло, ну створюй літаки, або ракети і далі. Ну за миску супу і створював… Але ж азарту не було, творчого польоту думок… Із цієї серії ж дуже цікаве оповідання у письменника - ур** України (Камʼянець-Подільський) Михайла Веллера - із серії «Легенды Невского проспекта». Там рожалаідь про те, як академік і світило повів все життя в закритому секретному містечку, де жив як у Бога да падузою, їв червону та чорну ікру із золотих тарілок, все було більше ніж чудово з однією умовою: ніколи в житті він не був да парканом цього секретного містечка, але один раз в житті несподівано - як пригода - прав в Лондон, і що було далі. Рекомендую почитати. Здається то бувальщина. Реально знайдіть та прочитайте. Дуже несподівано. Пишаюся: особисто був знайомий з одним академіком АН України. Він якось сказав: «А чого всі думають, що теоретичний матеріал обовʼязково повинен передувати лабораторній роботі? Зробити навпаки - це цікавіше і інколи корисніше». Так що думка ваша цікава, несподівана, але щоденна практика підказує, що не підлягає використанню… Але цікаво реально.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1455 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 24 жов, 2024 17:44
akurt написав:- ідея всебічної рівності людей та лозунгу «От каждого по способности, каждому - по потребности» провалилася в глибоку яму разом із стуком труни ідеологів.
При чому тут загальна рівність? Загальна рівність - це зло, яке спричинить повну деградацію суспільства. Я кажу про те, щоб всі отримували безкоштовно свої 20 м2 житла, Ланос і трохи грошей, яких достатньо для виживання, але щоб був стимул заробити на 100 м2, Теслу і кілька тисяч на кишенькові витрати, а Ілон Маск, або Стів Возняк хай заробляють мільярди на яхти і вілли...
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 24 жов, 2024 17:59
Дюрі-бачі написав:Я кажу про те, щоб всі отримували безкоштовно свої 20 м2 житла, Ланос і трохи грошей, яких достатньо для виживання, але щоб був стимул заробити на 100 м2
А чи буде той стимул? Це взагалі можна розвернути чималу дискусію, починаючи від того, чи взагалі зійдеться математика - покласти на плечі суспільства таке навантаження, закінчуючи тим, що загальна мотивація для створення благ ("доданої вартості" для любителів марксової термінології") впаде, загальний рівень життя почне деградувати, а розподілення (податки) стануть захмарними і повністю вб'ють будь-яку ініціативу.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8236 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 24 жов, 2024 18:02
Faceless Спостерігаємо в прямому ефірі за тим, як соціалізм впроваджують в багатьох країнах. Мені найближче до душі Норвезька модель, або Швейцарська.
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 24 жов, 2024 18:13
Дюрі-бачі написав:Faceless Спостерігаємо в прямому ефірі за тим, як соціалізм впроваджують в багатьох країнах. Мені найближче до душі Норвезька модель, або Швейцарська.
Спостерігаймо. Благо, краще вчитися на помилках інших,і така можливість є. Бо головне до всіляких венесуельських не скотитися
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8236 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 24 жов, 2024 18:18
Дюрі-бачі написав:При чому тут загальна рівність? Загальна рівність - це зло, яке спричинить повну деградацію суспільства. Я кажу про те, щоб всі отримували безкоштовно свої 20 м2 житла, Ланос і трохи грошей, яких достатньо для виживання, але щоб був стимул заробити на 100 м2, Теслу і кілька тисяч на кишенькові витрати, а Ілон Маск, або Стів Возняк хай заробляють мільярди на яхти і вілли...
Для того, щоб кожному безробітному роздати по кавалірці та ланосу, треба буде щоб ті, хто має середню та більше з/п, значну частину цієї з/п віддавали на фінансування цього соціалістичного раю у вигляді податків та підвищєних цін. Зараз як раз займаюся бюджетом нарахувань на з/п по різних країнах, де працює компанія. Так от, найбільше навантаження для працедавця у Франції - десь біля 50%. Ще з працівника знімають щось біля 30% на усілялкі соціали і податок з з/п за прогресивною шкалою (з 10000 євро/міс. ще 40% податку). От і рахуйте, скільки увесь цей соціалізм коштує. Так це вони ще базовий дохід не ввели! Потім, мабуть, взагалі з з/п середнього класу буде лише 20% залишатися. Базовий дохід можливий, якщо, наприклад, країна отримує більшість доходів від експорту природних ресурсів. А в економіці, яка базується на виробництві та послугах, це вбивство середнього класу.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 618 раз.
-
-
Профіль
-
-
|