fler написав:Коли ви зрозумієте, що від Зе нічого не залежить? Все вирішується в США.
Прекрасно. Лишилось тільки зрозуміти що хоче США. Чому ви не припускаєте що США не хоче відновлення територіальної цілісності України, як мінімум не хоче за це платити?
У прифронтовій Запорізькій області взимку може не бути електроенергії. За словами очільник області, У Запоріжжі може не бути централізованого електропостачання на водонапірні станції.
думаю вони максимум на що можуть розраховувати за зиму це удар вздовж Конки і закріпитись по південному березі.
andrijk777 написав:Прекрасно. Лишилось тільки зрозуміти що хоче США.
Так Зе сам про це сказав, про свій останній візит до США - Я їм про Перемогу, а вони мені про Переговори.
Загалом президент на запитання про те, чи чинять українські партнери тиск у питанні початку переговорів з Росією, віджартувався: "З роками в цілому у людей вище тиск. Але ж в наших силах слідкувати за цим процесом і бути в достатньо сильній позиції України".
Вот Вам и мировой порядок и мировые законы. Если сам генсек ООН их не соблюдает, то что говорить про др.? Как можно вообще с пуйлом здороваться рукопожатием, если Международным уголовным судом (МУС) в Гааге был выдан ордер на его арест? Да и вообще как можно было ехать ген. секр. ООН на это зборище?
Игорь Алексеевич написав:Вот Вам и мировой порядок и мировые законы. Если сам генсек ООН их не соблюдает, то что говорить про др.? Как можно вообще с пуйлом здороваться рукопожатием, если Международным уголовным судом (МУС) в Гааге был выдан ордер на его арест? Да и вообще как можно было ехать ген. секр. ООН на это зборище?
Тому що ООН - картонна х..ня, як і МКС, як і НАТО і все інше. Король виявився голим
У Путіна може виникнути ідея наступати на Запоріжжя - офіцер
Про це в ефірі телеканалу КИЇВ24 розповів офіцер 59 окремої мотопіхотної бригади їм. Якова Гандзюка Сергій Цехоцький.
"Саме на цьому напрямку ми розуміємо з планів ворога, що у них є бажання просуватися у бік Запоріжжя на підкріплення того угрупування, яке з того боку воює. Можливо, це я кажу свою думку, у Путіна з'явилася брєдова ідея почати якісь наступально-штурмові дії в напрямку Запоріжжя, щоб на майбутніх перемовинах мати більше козирів", - сказав Цехоцький.