Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Я уже привык, что ПУМБ не отвечает за свои слова, и, как в анекдоте, ему пофиг, что там написано (на их сайте и в других текстах от ПУМБ), но в переписке мне присылали такое:
"...Документи, що підтверджують джерела походження коштів приймаються за останні 10 років включно (Наприклад ОК5/ Декларація ФОП/ Відомості ДРФО)..."
Я уже привык, что ПУМБ не отвечает за свои слова, и, как в анекдоте, ему пофиг, что там написано (на их сайте и в других текстах от ПУМБ), но в переписке мне присылали такое:
"...Документи, що підтверджують джерела походження коштів приймаються за останні 10 років включно (Наприклад ОК5/ Декларація ФОП/ Відомості ДРФО)..."
Кто-то может объяснить, почему ПУМБ при запросе источника средств требует доказательств, что полученные проценты по депозитам в других банках были переведены в ПУМБ, а относительно зарплаты просто достаточно факта ее существования, и не надо доказывать, что она попала в ПУМБ?
Hella Вітаємо! Так, коштами, що накопичені за програмою "Національний кешбек" можливо сплатити за комунальні послуги. Наприклад, скористатися сервісом EasyPay.
PUMB написав:Hella Вітаємо! Так, коштами, що накопичені за програмою "Національний кешбек" можливо сплатити за комунальні послуги. Наприклад, скористатися сервісом EasyPay.