|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 29 жов, 2024 20:08
fox767676 написав: flyman написав:рік тому за такий текст тут в кращому разі була би анафема від турбопатріотів, але іноземними експертам можна
чесно кажучи станом на початок червня 2023 я сам був не проти контрнаступу але навіть людей що казали достатньо обмежитися повною деокупаціею херсонської та запорізької областей,бо на більше сил не вистачить, нещадно стигматизувала распрогандовна шпана тг-каналів типа шрайка чи діпстейт. сподіваюсь хоч частину цих переможників бусифікували
Коли про контрнаступ кажуть з кожної праски, то це гарантований провал А з приводу бусифікації, то треба тебе, очпуїтельного стратега, бусифікувати, потім проявишь свої знаннями
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 29 жов, 2024 20:18
Побуду трішки дідом Ванга ...
Вже кінець жовтня, а ракетних обстрілів по єнергетиці ще немає ... "Але це поки що" (с) БоНеВтік
Подививсь прогноз погоди ... як тільки буде на стійкий мінус, так можно чекати на обстріли Можливо, будуть пробні обстріли наступного тижня Можливо і не пробні
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 29 жов, 2024 20:20
pesikot написав:Побуду трішки дідом Ванга ... Вже кінець жовтня, а ракетних обстрілів по єнергетиці ще немає ... "Але це поки що" (с) БоНеВтік Подививсь прогноз погоди ... як тільки буде на стійкий мінус, так можно чекати на обстріли Можливо, будуть пробні обстріли наступного тижня Можливо і не пробні
та що ти кажеш - не має ! а нічього що вже 2й тиждень шахедами довбуть підстанції Сумської, Хмельницької, Полтавської, Харківської областей (в котроих вжей кілька днів світло вирубають по всім областям)
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 жов, 2024 20:30
а де там Успіх подівся? )
-
Xenon
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 жов, 2024 20:32
Xenon написав: pesikot написав:Побуду трішки дідом Ванга ... Вже кінець жовтня, а ракетних обстрілів по єнергетиці ще немає ... "Але це поки що" (с) БоНеВтік Подививсь прогноз погоди ... як тільки буде на стійкий мінус, так можно чекати на обстріли Можливо, будуть пробні обстріли наступного тижня Можливо і не пробні
та що ти кажеш - не має ! а нічього що вже 2й тиждень шахедами довбуть підстанції Сумської, Хмельницької, Полтавської, Харківської областей (в котроих вжей кілька днів світло вирубають по всім областям)
Бачу, що тебе зачепило, що я тобі раніше "зраду" обломав, чудово ) Чомусь ти свій час не витрачав на те, щоб писати про обстріли областей Я то знаю про обстріли, як і знаю, що відновлюють енергопостачання Але є одне але, по всій Україні графіків відключень немає, а я написав саме про це Цього ти не "помітив", ну як завжди ))
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 29 жов, 2024 20:36
pesikot написав:Побуду трішки дідом Ванга ... Вже кінець жовтня, а ракетних обстрілів по єнергетиці ще немає ... "Але це поки що" (с) БоНеВтік Подививсь прогноз погоди ... як тільки буде на стійкий мінус, так можно чекати на обстріли Можливо, будуть пробні обстріли наступного тижня Можливо і не пробні
Є думка, що існують домовленості не бити глобально по енергетиці, тому що йдуть перемовини, і це одна з умов від глобальних сторін у перемовинах, поки з нашої сторони не буде чогось болючого. Спостерігаємо, чекаємо що з того відбудеться.
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 жов, 2024 20:38
pesikot написав:[ Але є одне але, по всій Україні графіків відключень немає, а я написав саме про це Цього ти не "помітив", ну як завжди ))
Ааа, графіків по всій країні нема, той обстрілів нема, Л-логіка!
-
Xenon
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 жов, 2024 20:43
pesikot То, напевно, ж знято у фронтовому місті... волонтерські такі необхідні на передовій позашляховики, РЕБ і всі такі атрибути. З відео бачимо яке чудове є забезпечення передових підрозділів на лінії зіткнення. Чотири позашляховика, це вже десь як рота->батальйон по штатному забезпеченню позашляховиками. 
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 жов, 2024 20:48
Xenon написав: pesikot написав:[ Але є одне але, по всій Україні графіків відключень немає, а я написав саме про це Цього ти не "помітив", ну як завжди ))
Ааа, графіків по всій країні нема, той обстрілів нема, Л-логіка!
Ты только орать и можешь А прочитанное осознать, не в состоянии Я понял, буду для тебя писать одним-двумя предлождениями Чтобы тебе понятнее было ))) Больше ты не осилишь Обстрелы есть в приграничных областях Запомнил ? Отключения электричества в приграничных областях есть Запомнил ? Восстанавливают энергоснабждение в приграничных областях Запомнил ? Глобально обстрелов энергетики Украины нет Запомнил ? Плановых графиков отключений по всей Украине не вводят Запомнил ? Когда начнут обстрелы и введут графики отключений, я тебе напомню про этот разговор Запомнил ? Отпиши, чего ты смог понять )))
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 29 жов, 2024 20:50
Xenon написав:а де там Успіх подівся? )
Ти явно дописувач, а не читач )) "Ми ще не аналізували, цифри конкретні назвати не можу, але значна тенденція на збільшення самовільного залишення частини (СЗЧ) є" ... Кравченко не конкретизував цифру щодо цих злочинів, однак додав, що та, яка зазначається у ЗМІ, трохи перевищує реальну
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2