|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 04 лис, 2024 10:01
GALeon написав:"Будут пайки, бензин по талонам". Замглавы Верховного суда не исключает введения в Украине трудовой повинности Заместитель председателя Верховного суда Украины, майор ВСУ Александр Мамалуй утверждает, что Украина находится в шаге от введения трудовой повинности. Об этом он заявил в эфире национального телемарафона. "И тогда никаких зарплат ни у кого не будет. Будут пайки, деньги на сигареты, бензин по талонам. Война очень надолго", – заявил Мамалуй.
Маманегорюй...мамалуй якби це сталося 25 лютого 2022р , то може б багато хто пійшов з лопатами (не воювати, як казав Кулеба), а рити окопи (і до речі їх рили)... могу і сьогодні пійти рити, якщо є потребність (добровільно)
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3323 раз.
- Подякували: 3339 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Пон 04 лис, 2024 10:04
detroytred написав: prodigy написав:я відповів, правий Любарський? не правий (ніт)
Стосовно конкретно чого не правий? (Питаю, бо під ніт у вас зовсім про інше, ніж про те, що обгрунтував Андрій777).
Любарський має марне сподівання на трампа, у мене немає довіри до трампа взагалі, бо це брехун рівня пуйла, як я могу довіряти і сподіватись на брехуна (позера, фашиста)
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3323 раз.
- Подякували: 3339 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Пон 04 лис, 2024 10:09
prodigy написав: GALeon написав:"Будут пайки, бензин по талонам". Замглавы Верховного суда не исключает введения в Украине трудовой повинности Заместитель председателя Верховного суда Украины, майор ВСУ Александр Мамалуй утверждает, что Украина находится в шаге от введения трудовой повинности. Об этом он заявил в эфире национального телемарафона. "И тогда никаких зарплат ни у кого не будет. Будут пайки, деньги на сигареты, бензин по талонам. Война очень надолго", – заявил Мамалуй.
Маманегорюй...мамалуй якби це сталося 25 лютого 2022р , то може б багато хто пійшов з лопатами (не воювати, як казав Кулеба), а рити окопи (і до речі їх рили)... могу і сьогодні пійти рити, якщо є потребність (добровільно)
Заради Батьківщини можна і урожай хліба вручну серпами збирати, а потім цепами обмолочувати. Але для чого? Для будівництва укріплень вже давно винайдені екскаватори, трактори, міксери-бетоновози тощо
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Пон 04 лис, 2024 10:09
Чим характерен примус?)) Розділом. На тих, хто примушує, і тих, кого примушують.
Якщо сам не хочеш робити або щоб тебе просили це робити, то рішення - йти в ті, хто примушує. І як правило, умови в них на порядок кращі...
Поділ. Ще й за таким критерієм. Це нова якість. Нові наслідки. У всьому. Тому таке рішення є фундаментальним... Цікаво одне: воно дійсно вже принято і почнеться підготовка до впровадження; чи це просто випадкова фраза отого посадовця?
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 лис, 2024 10:11
prodigy написав: detroytred написав: prodigy написав:я відповів, правий Любарський? не правий (ніт)
Стосовно конкретно чого не правий? (Питаю, бо під ніт у вас зовсім про інше, ніж про те, що обгрунтував Андрій777).
Любарський має марне сподівання на трампа, у мене немає довіри до трампа взагалі, бо це брехун рівня пуйла, як я могу довіряти і сподіватись на брехуна (позера, фашиста)
Предмет був абсолютно інший. Тобто не про Трампа)) А шанси Трампа стають все більш примарними. Глобалізація...
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 04 лис, 2024 10:17, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 лис, 2024 10:36
detroytred написав:Чим характерен примус?)) Розділом. На тих, хто примушує, і тих, кого примушують. Якщо сам не хочеш робити або щоб тебе просили це робити, то рішення - йти в ті, хто примушує. І як правило, умови в них на порядок кращі... Поділ. Ще й за таким критерієм. Це нова якість. Нові наслідки. У всьому. Тому таке рішення є фундаментальним... Цікаво одне: воно дійсно вже принято і почнеться підготовка до впровадження; чи це просто випадкова фраза отого посадовця?
ІМХО. Який цинізм і безпринципність, чинуші який жере як в останній раз. Якщо таке почнеться, особисто я буду категорично проти існування такої держави, і перший на вихід та боротьбу з такою державою. Го, тапки від першосортних турбопатрітів, які мають надію на попадання у касту тих, хто примушує. 
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Пон 04 лис, 2024 10:47, всього редагувалось 1 раз.
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 лис, 2024 10:48
_Mykola_ написав:Якщо таке почнеться, особисто я буду категорично проти існування такої держави, і перший на вихід та боротьбу з такою державою.
а то что сейчас вас устраивает? у рака 4е стадии, "майор ВСУ Александр Мамалуй утверждает, что Украина находится в шаге от введения трудовой повинности" это 4я, сейчас 1я или 2я. Разделение людей на сорта, коррупция, ложь, лицемерие. Хоть одного чиновника сократили из-за войны?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 04 лис, 2024 10:51
Дикий продовжує нести дичину 30-річні - ідеальні солдати, але більшість ухиляються чи заброньовані, - екс-"Айдарівець" Євген Дикий За його словами, саме 30-річні чоловіки мають найкраще поєднання сили та зрілості. Він також вважає доцільним термінове поповнення армії на 500 тисяч осіб із додатковою можливістю мобілізувати щомісячно по 20-30 тисяч людей.
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 лис, 2024 10:51
_Mykola_ написав:ІМХО. Який цинізм і безпринципність, чинуші
Рівноправ'я в умовах нерівності можливостей тримається лише на одному -- свободі (відсутності примусу) тих, хто має менші можливості. Якщо вибити цей останній камінець, який тримає ілюзію, то не залишиться нічого. Якщо оті Крупа і Ко лише просто корупціонували, а мажори лише форсили за своїми справами, то новий поділ визначить їх місце -- примушувати.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 лис, 2024 10:55
Wirująświatła написав: _Mykola_ написав:Якщо таке почнеться, особисто я буду категорично проти існування такої держави, і перший на вихід та боротьбу з такою державою.
а то что сейчас вас устраивает? у рака 4е стадии, "майор ВСУ Александр Мамалуй утверждает, что Украина находится в шаге от введения трудовой повинности" это 4я, сейчас 1я или 2я. Разделение людей на сорта, коррупция, ложь, лицемерие. Хоть одного чиновника сократили из-за войны?
прокурорам - доплати, поліцаям та районним футболістам - бронь, а кріпакам/кріпачкам - трудову повинність. Пора німцям розгортати нові табори, для втікачів/втікачок з трудового рабства
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
|