|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 07 лис, 2024 23:23
Успіх написав: Banderlog написав:Кожен має боротися на своєму місці. Ти з свого злиняв а вони держать стрій! Економічний, інформаційний фронт. Правильна назва- пасивні патріоти
Так я злиняв з одного фронту, щоб потрапити на інший! Більш важливий - економічний! От тільки хочу знайти роботу з нормальною зарплатнею - так тисяч на 50-80! Щоб порИдно донатити!  Щоб мені всякі будівельники не витикали, що пішов в атб і доначу лише 1-2Кгрн!)) Вже перший крок по порадах будівельника зробив - підійшов до дзеркала!  Далі має бути/відбутись саме собою!))
а панчоха я так розумію недоторканна? ) прально, навойований горщик з златом під грушу. Жінці по чуть видавати за сімейне тепло і любовні утєхі. Но шоб осталось! Ще правнуки мають битись за право виносити інший горщик, з какулями  ти собі як хочеш, но я тіки так буду проводить глибоку старість. Буду проводити гладіаторські бої за вміст горщика може краще все таки інформаційний фронт?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 07 лис, 2024 23:25
tester7336 написав: Успіх написав:а також Тестер проявить бажання, піде на фронт - так зразу можна і відраховувати 24години!
давай по чесноку. ти пішов на війну по чесному коли позвали. то нащо оце - проявить бажання. і якби ти свого часу не бахвалився своєю готовністю тримати трудовий фронт навіть за 10К аби тільки не на фронті - то я б тебе і не підковирював.
Давай по чесноку - відслужиш хоч 2,5роки, тоді мені щось можеш закидати. п.с. І я ж не відмовляюсь донатити! Як тільки піду на роботу - так зразу і почну! Але я не бачу жодного форумчанина, щоб пішов на фронт/на умовно моє місце?! Тобто, як так - з дня на день я заступлю на "галери тилового економічного фронту", а жодне тутешнє форумне патякало не піде на фронт/не заступить на "фронтове місце"?! Як так?©
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 07 лис, 2024 23:25
Бетон написав: UA написав:Прекращение огня подпишут в декабре.
Всё должно быть подписано на мой день рождения, в противном случае это будет не праздник, а черт знает что На крайняк, к рождеству 25-ого пожалуйста
Для України це не буде перемогою. Святкувати таке не захочешь.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2340 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Чет 07 лис, 2024 23:31
_hunter написав:.......... А теперь думаем - то ли Мамалуй проговорился раньше времени то ли старую совковскую забаву вспомнил?..
Сколько вам лет? Вы много знаете о совке или слушаете сказки на тему? Такого, как говорил Мамалуй в "совке" не было.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5344 раз.
- Подякували: 4855 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 07 лис, 2024 23:34
Успіх
ще раз - ти пішов на фронт не добровольцем.
Востаннє редагувалось tester7336 в Чет 07 лис, 2024 23:36, всього редагувалось 1 раз.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лис, 2024 23:35
Banderlog написав:при додаванні цементу і шутру
Що таке шутро?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5344 раз.
- Подякували: 4855 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 07 лис, 2024 23:36
ЛАД написав: _hunter написав:.......... А теперь думаем - то ли Мамалуй проговорился раньше времени то ли старую совковскую забаву вспомнил?..
Сколько вам лет? Вы много знаете о совке или слушаете сказки на тему? Такого, как говорил Мамалуй в "совке" не было.
При йоське не было?
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2340 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Чет 07 лис, 2024 23:38
Banderlog написав: UA написав: Shaman написав:критика мобілізаційних дій без пропозицій як це робити - якраз так маскуються реальні російські ІПСОшники. розбирати вас немає часу. так, в мобілізації є нездорові моменти. але військовий час. якщо мобілізація припиниться, нездорові моменти виникнуть на всій лінії бойових дій - й втрати людей, й територій...
Бусифицированые не боеспособны. Бесполезная трата формы, тушенки и денежного довольствия. Можешь бродячих собак наловить, одеть их пиксель и на фронт.
це те саме що писати, будувати з піску - неможливо))) воно ніби і так, но при додаванні цементу і шутру та трохи часу виходить бетон. )
Це кізяк а не бетон. В тому і справа. Ви всі будуєте якусь перемогу на мобілізації і при цьому кожен день втрачається і території і люди. Скільки ще сотен тисяч людей потрібно вбити і втратити територій, щоб зрозуміти, що мобілізація це не перемога, це не рішення. Це не бетон. Мобілізація, це пісок. Коли в тебе є цемент і щебінь, ти отримаєш бетон
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 399 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 07 лис, 2024 23:40
tester7336 написав:не добровольцем
Майже добровольцем! От склади пазли: 1. Пішов у військомат 26го лютого - на третій день війни! 2. Повістка прийшла до домівки батьків(а я живу за нанадцять км від них) - то просто міг куй забити на повістку! Але, я - пішов! 3. Пішов обмежено придатним!(тобто, далеко не здоровим) То це все☝️ склавши до купи - я далеко втікаю від доброволця? Отож!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 07 лис, 2024 23:41
UA написав: Бетон написав: UA написав:Прекращение огня подпишут в декабре.
Всё должно быть подписано на мой день рождения, в противном случае это будет не праздник, а черт знает что На крайняк, к рождеству 25-ого пожалуйста
Для України це не буде перемогою. Святкувати таке не захочешь.
Для мене Україна - це в першу чергу люди. Території повернути можна і через 20 років. Буду святкувати, бо залишаться живі люди. Життя людини вища цінність. Не так?
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 399 раз.
-
-
Профіль
-
-
2