|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 10 лис, 2024 16:35
fler написав: UA написав:Власть перешла границы в отношении прав своих граждан. Разумные люди поняли и сделали выводы. Дороги назад нет.
Посмотрим, какие выводы сделают эти люди после отмены пособий беженцам за границей и куда повернет их дорога.
речь идет о детях. думаете если они получат диплом так который не нужно подтверждать и пересдавать что то то они будут рваться сюда? ну ну. сюда вернуться только 40+ нагрузка на пенс фонд будет офигенной.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 лис, 2024 16:37
Water написав: ЛАД написав:У нас парламент лучше президента?
Ну так по-перше був нарідом вибраний ЗЕ, який просто пєрєстал стрєлять і тупо розпустив Раду. А в нову Раду набрали самизнаєте кого.
Стара Рада була краще? По ефективності і якості прийнятих рішень?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 10 лис, 2024 16:40
Shaman написав: flyman написав:... Єдине, що ніяк не можу виявити в реалі живого турбопатріота на кшалт песікота, шамана, флер, стм, хотаба
що потрібна зустрич - ти, я, pesikot, hotab? через п'ять хвилин - "куди ви мене тягнете?" 
классика 
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 лис, 2024 16:42
tester7336 написав: Shaman написав: flyman написав:... Єдине, що ніяк не можу виявити в реалі живого турбопатріота на кшалт песікота, шамана, флер, стм, хотаба
що потрібна зустрич - ти, я, pesikot, hotab? через п'ять хвилин - "куди ви мене тягнете?" 
классика 
теж чекаємо на зустрічі... 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 10 лис, 2024 16:45
tester7336 написав:сюда вернуться только 40+ нагрузка на пенс фонд будет офигенной.
1 Ті хто отримав ПМЖ в Європі віком 60+.. ті в Україну не повернуться 2 Якщо повернуться 40+ то встигнуть заробити на пенсію. Навантаження на пенсійний від цього параметру я не бачу А от навантаження на пенсійний від того що зарплати в ЗСУ в середньому в 3-4 рази вищі ніж в середньому в тилу, а значить високі пенсійні нарахування.. от тут проблема може вигулькнути. Бо ті хто Україну захищав в найважчі моменти - навряд чи поїдуть на ПМЖ в Європу.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 10 лис, 2024 16:47
budivelnik написав: Bobua написав:Я таки здивований, що так повільно відступаємо...
В мене є надія , що наш повільний відступ крім героїчного супротиву - повязаний з відсутністю можливостей в педераційників наростити тиск.
угумц... Росія зібрала 50 000 військових, включаючи північнокорейські війська, які найближчими днями готуються розпочати контрнаступ в Курській області, — NYT з посиланням на чиновників
Видання пише, що, високопоставлений український чиновник також сказав, що представники української розвідки передбачали, що Північна Корея може надіслати до 100 000 військових.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 10 лис, 2024 16:48
ЛАД написав: _hunter написав: ЛАД написав:............. Против - не интересно. Интересно за кого - "за". К тому же не известно, будете ли вы вообще голосовать за президента Украины.
Для ответа на эти вопросы нужно СНАЧАЛА дождаться отмены ВП, потом на список кандидатов посмотреть. На такое далекое будущее загадывать вообще никакого смысла нет - там хоть Симоненко вынырнуть может 
Кто там вынырнет, другой вопрос. За кого готовы сегодня проголосовать вы, Bobua, _Mykola_?
1. Тарас Чмут (але він на жаль на таке не піде, хоча це був би шанс Україні за років п'ять перетворитися на важкоозброєного іжака по типу Ізраїля) 2. Притулу (так, так, можете кидатись тапками) У обох є досвід, совість, відповідальність і розуміння, якщо не я то хто? 3. Кирило Верес, імпонує його змістовність, та світогляд, але не зовсім впевнений у доцільності. Поки цей список короткий, і прямо таки немає кандидатів, яких ось так хотілось би вибрати, але у будь-якому випадку зе, по, за, си та люди з їх команди... всі-всі йдуть на йух. 
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 лис, 2024 16:48
UA написав: ЛАД написав:Однако, последние несколько месяцев, начиная где-то с конца августа - начала сентября, мы начали получать очень большое, прямо аномальное количество сообщений с мотивировкой, что мы покидаем страну, помогите нам завершить украинское обучение, чтобы поступить в ВУЗ в Европе. .......... Во-вторых, речь идет о том, что мы можем получить чрезвычайно большую демографическую яму именно из этого поколения, которое должно заканчивать школы, поступать в вузы и идти дальше на работу. И мы можем еще больше ускорить процесс старения нации. И это катастрофически отразится уже не только на образовании, но и на рынке труда вообще, и на экономике. Потому что просто некому будет работать.
1.Если девушка выбрала медицинское образование. Какая альтернатива образованию в ЕС? Границу для женщин с мед. образованием уже на месяц закрывали. Потом отменили. 2. Если родители хотят будущего своему ребенку, а не чтобы он стал бесправным скотом - моб. ресурсом. Какие альтернативы? Власть перешла границы в отношении прав своих граждан. Разумные люди поняли и сделали выводы. Дороги назад нет.
Интересно, как можно перекрутить любой вопрос. Оказывается, что в проблеме виновата не война и агрессор, а власть, которая "перешла границы в отношении прав своих граждан". Несмотря на то, что Конституцию она не нарушила.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 10 лис, 2024 16:50
Дюрі-бачі написав: budivelnik написав:Є купа галузей де оплата праці в Україні краща по порівнянню з середньою по Державі(ті самі айтішники) - тому якраз айтішники середнього рівня будуть повертатись наймасовіше, айтішники високого рівня-швидше за все залишаться на Заході... але це ЗВІЛЬНИТЬ місця тут, тобто в середньостатистичного айтішника більше шансів прогресувати саме в Україні.
Якраз серед моїх знайомих багато ІТ-шників. Ще рік тому хотіли повернутись 99%, але десь 40% перехотіли в травні. А коли піднімуть податки вище 10% - майже ніхто не повернеться.
так як пише будівельник, так не працює ... навпаки, якщо є кілька сенйорів, то вони в основному тягнуть проект, а попри них, різні мідли і подавани здобувають досвіт айтішники високого рівня-швидше за все залишаться на Заході
і проекти там залишаться
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 10 лис, 2024 16:51
budivelnik написав: tester7336 написав:сюда вернуться только 40+ нагрузка на пенс фонд будет офигенной.
/// А от навантаження на пенсійний від того що зарплати в ЗСУ в середньому в 3-4 рази вищі ніж в середньому в тилу, а значить високі пенсійні нарахування.. от тут проблема може вигулькнути. Бо ті хто Україну захищав в найважчі моменти - навряд чи поїдуть на ПМЖ в Європу.
а денег на пенсии в бюджете уже не хватает. Т.е. налоги еще будут повышать. Т.е. привлекательность направления для инвестиций будет падать...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2