У нас всі виїхали лише до Німеччини? Чи по всім іншим країнам показники працевлаштування однакові, як у Німеччині?
А у вас є статистика по Буркіна Фасо? Ви кажете шо якщо відмінять виплати, всі зразу повернуться. Але чи спитали ті 38% працюючих у Німеччині чи збираються вони повертатись у Мелітополь з Лисичанськом. І ще питання, шоб 2 рази не вставать, чому бізнесмен-молдаван їзде туди/сюди через кордон, наш бізнесмен- йух? Це питання не до вас особисто, а до тіх осіб, які там десь засідали на економічному форумі, посилання на який ви раніше наводили, з питаннями зміни жакета на військову форму.
Mimohod написав:Так может нам и не нужен президент, раз так с ними не везет. Парламент, поемьер с мощьными полномочиями и конституцию вернуть к изначальной редакции а не изнасилованой Кучмой!
У нас парламент лучше президента?
Дайте ему шанс! Сейчас это потешный орган а ведь когдато там ого шо творилось
BeneFuckTor написав:я просто нагадаю, що трудова міграція почалась 10 років тому!
WTF? Трудова міграція почалась в 1991, після відкриття кордонів, з піком в 93-94 роках
Можливо, за тоді не говорю, те що на власні очі бачу написав. + в групах по легалізації різко виросли питання по отримання паспорта, якраз 10 років.
fler написав:1) Бачу, що і з головою у вас не все ок... 2) Статистика каже,
Тобто питання про дітей В україні вас не цікавить, записали.
Можна будь ласка вашу 'статистику', бо вона у вас дуже цікава. Приклади польща вам не підходить, німеччина вам не підходить, а це найбільша частина мігрантів. да і вчити мову це також робота, норвежська дуже важка, а скільки там людей? всього 65к.
fler написав:2) Статистика каже, що з тих, хто виїхали з 2022 року лише 30% працюють чи у вас є інші дані? Решта отримують виплати.
Water написав:
fler написав:
Water написав:на липень 2024 року загалом близько 266 тисяч з 700 тисяч українців працездатного віку, які приїхали до Німеччини, були працевлаштовані. https://www.dw.com/uk/ukrainci-v-nimecc ... a-70349948 266 самі на 700 розділите?
У нас всі виїхали лише до Німеччини? Чи по всім іншим країнам показники працевлаштування однакові, як у Німеччині?
А у вас є статистика по Буркіна Фасо?
Тобто статистика працевлаштування 30% по всім виїхавшим разом узятим вас не влаштовує? Треба обов'язково натягнути сову на глобус, узявши статистику по Німеччині, де працевлаштованих найбільший відсоток порівняно з усіма іншими країнами, куди виїхали люди з України?
Water написав:Ви кажете шо якщо відмінять виплати, всі зразу повернуться. Але чи спитали ті 38% працюючих у Німеччині чи збираються вони повертатись у Мелітополь з Лисичанськом.
Цитату в студію, не треба вигадувати. Я кажу, що повернуться, але не всі і не одразу.
Water написав:..чому бізнесмен-молдаван їзде туди/сюди через кордон, наш бізнесмен- йух?
Може тому, що громадяни інших країн не підлягають мобілізації в Україні?
Shaman написав:теж знайомо - як платити податки - я що самий дурний багато платити - як отримувати пенсію - все життя платив податки ПФ бачить, хто скільки платив.
ну да - видит. Я ровно на эту сумму и претендую - ни копейкой больше.
як вам пояснити - купуєте бублики, берете найсмачніше - серединку. якраз така ваша пенсія
то так, жарти - а то як щось вимагати, ту ж пенсію - так всі перші. а як обов'язок, країну захищати, - дурних нема
и вы снова или не понимаете простейших вещей или очень слабо петросяните: "соблюдение Законов". Оно или есть или нет. Все.
Не працюють 30%, так сказав ваш зе. Тим більше Європа пішла іншим шляхом. Європейці декілька років безкоштовно вчать мові, а тільки потім посилають на роботу. Це робиться для повної асиміляції. І ці люди вже ніколи не повернуться. Повернеться відсотків 15.
fler написав:... Тобто статистика працевлаштування 30% по всім виїхавшим разом узятим вас не влаштовує? Треба обов'язково натягнути сову на глобус, узявши статистику по Німеччині, де працевлаштованих найбільший відсоток порівняно з усіма іншими країнами, куди виїхали люди з України? ...
мені здається, що якраз в Німеччині % працевлаштованих найнижчий, саме через їхню соціальну допомогу. в інших країнах з цим гірше, відповідно працевлаштованих має бути більше. але питання на роботу якої якості - багато хто працює на низькокваліфікованих роботах.
Бетон написав:як воно повернулося. Тут запевняють, що беззаконня не така вже погана річ. Окей. Наступна щабель розвитку, це середньовіччя, де можна кожен свій закон вибивати дубиной по голові. Хто сильніший, той і закон
не перекручуйте
це я дуже товсто натякаю конкретній людині, що вона згадує про закон дуже вибірково. але до речі у нас багато хто живе по такому принципу - згадують за закон, коли це вигідно.