Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1085210853108541085510856 ... 14645>
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 18:16

fler написав:
  Water написав:
  fler написав:2) Статистика каже, що з тих, хто виїхали з 2022 року лише 30% працюють чи у вас є інші дані? Решта отримують виплати.

станом на липень 2024 року загалом близько 266 тисяч з 700 тисяч українців працездатного віку, які приїхали до Німеччини, були працевлаштовані.

https://www.dw.com/uk/ukrainci-v-nimecc ... a-70349948
266 самі на 700 розділите?

У нас всі виїхали лише до Німеччини? Чи по всім іншим країнам показники працевлаштування однакові, як у Німеччині?

А у вас є статистика по Буркіна Фасо?
Ви кажете шо якщо відмінять виплати, всі зразу повернуться. Але чи спитали ті 38% працюючих у Німеччині чи збираються вони повертатись у Мелітополь з Лисичанськом.
І ще питання, шоб 2 рази не вставать, чому бізнесмен-молдаван їзде туди/сюди через кордон, наш бізнесмен- йух? Це питання не до вас особисто, а до тіх осіб, які там десь засідали на економічному форумі, посилання на який ви раніше наводили, з питаннями зміни жакета на військову форму.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 18:22

ЛАД написав:
  Mimohod написав:Так может нам и не нужен президент, раз так с ними не везет. Парламент, поемьер с мощьными полномочиями и конституцию вернуть к изначальной редакции а не изнасилованой Кучмой!

У нас парламент лучше президента?

Дайте ему шанс! Сейчас это потешный орган а ведь когдато там ого шо творилось
Mimohod

Подякував: 448 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 18:29

Дюрі-бачі написав:
  BeneFuckTor написав:я просто нагадаю, що трудова міграція почалась 10 років тому!

WTF? Трудова міграція почалась в 1991, після відкриття кордонів, з піком в 93-94 роках

Можливо, за тоді не говорю, те що на власні очі бачу написав. + в групах по легалізації різко виросли питання по отримання паспорта, якраз 10 років.

fler написав:1) Бачу, що і з головою у вас не все ок...
2) Статистика каже,

Тобто питання про дітей В україні вас не цікавить, записали.

Можна будь ласка вашу 'статистику', бо вона у вас дуже цікава. Приклади польща вам не підходить, німеччина вам не підходить, а це найбільша частина мігрантів.
да і вчити мову це також робота, норвежська дуже важка, а скільки там людей? всього 65к.

Підсумок.
З такими друзями і вороги не потрібні.
BeneFuckTor

Подякував: 262 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 18:31

_hunter написав:
  Shaman написав:
  _hunter написав:ну так: зря я что ли налоги всю жизнь платил?

теж знайомо
- як платити податки - я що самий дурний багато платити
- як отримувати пенсію - все життя платив податки :D
ПФ бачить, хто скільки платив. :lol:

ну да - видит. Я ровно на эту сумму и претендую - ни копейкой больше.

як вам пояснити - купуєте бублики, берете найсмачніше - серединку. якраз така ваша пенсія :lol:

то так, жарти - а то як щось вимагати, ту ж пенсію - так всі перші. а як обов'язок, країну захищати, - дурних нема 8)
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 18:34

fler написав:2) Статистика каже, що з тих, хто виїхали з 2022 року лише 30% працюють чи у вас є інші дані? Решта отримують виплати.

Water написав:
  fler написав:
  Water написав:на липень 2024 року загалом близько 266 тисяч з 700 тисяч українців працездатного віку, які приїхали до Німеччини, були працевлаштовані.
https://www.dw.com/uk/ukrainci-v-nimecc ... a-70349948
266 самі на 700 розділите?

У нас всі виїхали лише до Німеччини? Чи по всім іншим країнам показники працевлаштування однакові, як у Німеччині?

А у вас є статистика по Буркіна Фасо?

Тобто статистика працевлаштування 30% по всім виїхавшим разом узятим вас не влаштовує? Треба обов'язково натягнути сову на глобус, узявши статистику по Німеччині, де працевлаштованих найбільший відсоток порівняно з усіма іншими країнами, куди виїхали люди з України?
  Water написав:Ви кажете шо якщо відмінять виплати, всі зразу повернуться. Але чи спитали ті 38% працюючих у Німеччині чи збираються вони повертатись у Мелітополь з Лисичанськом.

Цитату в студію, не треба вигадувати. Я кажу, що повернуться, але не всі і не одразу.
  Water написав:..чому бізнесмен-молдаван їзде туди/сюди через кордон, наш бізнесмен- йух?

Може тому, що громадяни інших країн не підлягають мобілізації в Україні?
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 18:44

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:теж знайомо
- як платити податки - я що самий дурний багато платити
- як отримувати пенсію - все життя платив податки :D
ПФ бачить, хто скільки платив. :lol:

ну да - видит. Я ровно на эту сумму и претендую - ни копейкой больше.

як вам пояснити - купуєте бублики, берете найсмачніше - серединку. якраз така ваша пенсія :lol:

то так, жарти - а то як щось вимагати, ту ж пенсію - так всі перші. а як обов'язок, країну захищати, - дурних нема 8)

и вы снова или не понимаете простейших вещей или очень слабо петросяните: "соблюдение Законов". Оно или есть или нет. Все.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 18:47

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Не працюють 30%, так сказав ваш зе. Тим більше Європа пішла іншим шляхом. Європейці декілька років безкоштовно вчать мові, а тільки потім посилають на роботу. Це робиться для повної асиміляції. І ці люди вже ніколи не повернуться.
Повернеться відсотків 15.
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 406 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 18:49

_hunter написав:
  Shaman написав:
  _hunter написав:ну да - видит. Я ровно на эту сумму и претендую - ни копейкой больше.

и вы снова или не понимаете простейших вещей или очень слабо петросяните: "соблюдение Законов". Оно или есть или нет. Все.

я ж про що й кажу
- якщо на вашу користь - "оно есть"
- якшо не на вашу користь - "оно нет"

така розповсюдження українська нарідна мудрість :D
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 18:52

fler написав:...
Тобто статистика працевлаштування 30% по всім виїхавшим разом узятим вас не влаштовує? Треба обов'язково натягнути сову на глобус, узявши статистику по Німеччині, де працевлаштованих найбільший відсоток порівняно з усіма іншими країнами, куди виїхали люди з України?
...

мені здається, що якраз в Німеччині % працевлаштованих найнижчий, саме через їхню соціальну допомогу. в інших країнах з цим гірше, відповідно працевлаштованих має бути більше. але питання на роботу якої якості - багато хто працює на низькокваліфікованих роботах.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 18:54

Бетон написав:як воно повернулося. Тут запевняють, що беззаконня не така вже погана річ. Окей. Наступна щабель розвитку, це середньовіччя, де можна кожен свій закон вибивати дубиной по голові. Хто сильніший, той і закон

не перекручуйте ;)

це я дуже товсто натякаю конкретній людині, що вона згадує про закон дуже вибірково. але до речі у нас багато хто живе по такому принципу - згадують за закон, коли це вигідно.

а беззаконня - це звісно погано 8)
Shaman

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 1085210853108541085510856 ... 14645>
Форум:
+ Додати
    тему