budivelnik написав:Потрібен фермер (багатий) який може оплатити айтішнику адаптацію програмки автоматичного керування трактором Потрібен власник металообробного заводу - який зможе оплатити адаптацію програми керування станків з ЧПУ.
Зараз трактор вже іде з опціями якогось відслідковування де він вже працював на полі, а де ще ні. Це все сервіс, так само як з верстатом ЧПУ, є гарантія, всі програми це все сервіс. Далі на виробництві інженер займається переналаштовуванням ЧПУ, але це все на рівні завантажив нову програму, або змінив якісь параметри. Проблема в іншому, зараз такий інженер отримує в Україні умовно тисячу доларів, але вся його сім'я виїхала за кордон у 2022 році, повиучували мову, діти пішли до школи, ліцеїв, університетів, дружина заробляє трьоху на місяць, а він як працював за штуку, так за неї і працює, вроді поки-що без мобілізації.
Трамп не запросить до нової команди республіканців Майка Помпео і Ніккі Гейлі, які виступали за військову допомогу Україні, – Reuters.
Помпео є співавтором одного з «мирних планів», який передбачає масштабні санкції проти рф, ленд-ліз для України на $500 млрд, зняття обмежень на застосування американської зброї та якнайшвидше членство Києва в НАТО.
BeneFuckTor написав:+ ще для людей які хочуть показати себе розумними. людина на соціалі і людина не працює - це як курка і гусь.
Вибачте, не коментую кожну дурь, но для вас зроблю виключення. Порівнюються люди працездатного віку. Людина на соціалі не означає, що вона не може працювати. Можливо вона працює дистанційно в Україні або має там бізнес. Варіантів багато, не буду всі описувати.
prodigy написав:.......... типовий ватнік (по простому підар) що ти зробив для країни що гавкати на Стерненко і Притулу? мразота кончена
Вот интересно, довольно мягкое замечание в адрес Стерненко и Притулы вызвало такую резкую реакцию с личными оскорблениями. А явно хамские и оскорбительные высказывания в адрес Зеленского у многих вызывают если не прямую поддержку, то молчаливое одобрение.
вас вже питали, чи ви так само в 17-18 рр. захищали чинного тоді президента, як зараз, коли його поливали брудом всі, кому не лінь, в т.ч. і теперішній президент? я щось такого не пригадую, нагадаєте? а якщо нагадати не можете (немає що нагадувати), то і за чинного немає особливих підстав вписуватися. негарно якось виходить.
Найдите, где я о нём грубо высказывался. И в "17-18 рр." Порошенко так не ругали.
fler написав:Людина на соціалі не означає, що вона не може працювати. Можливо вона працює дистанційно в Україні або має там бізнес. Варіантів багато, не буду всі описувати.
А де ви знайшли шо всі ті люди, які працюють віддалено, або самозайняті, сидять на соціалі, з відміною якого вони будуть змушені повернутись в Україну, бо немає чим здачу давати? PS: Цікава реклама промайнула- релокація бізнесу за кордон.
wild.tomcat написав: та ж 76 постанова (і всі зміни до неї) дозволяли для паливно-енергетичного комплексу 100%, при чому незалежно від звань і вос (дефіцитних), і так з самого початку. так, звісно, слід додати, що для цього потрібно бути на обліку, мати чинні доки і т.д. тому, ті хто не 100%, скоріше за все, це проблеми з документами чи обліком.
хз від коли та постанова і як зараз. в 22 загрібали без розбору. Знаю і нач рем і обласного деспетчера, і районного нач збуту, і інженера автослужби в обленерго, і інженера слуби підстанцій(цього вбили ще літом 22 ). Всі з 22 до сих пір. Тоді бронь зробили лиш охрані. Чи нач охрани як бивший мєнт воврємя підсуєтився чи управителі злякались що бе з охорони їх настігне народна любов і уваженіє.
ЛАД написав:Вот интересно, довольно мягкое замечание в адрес Стерненко и Притулы вызвало такую резкую реакцию с личными оскорблениями. А явно хамские и оскорбительные высказывания в адрес Зеленского у многих вызывают если не прямую поддержку, то молчаливое одобрение.
вас вже питали, чи ви так само в 17-18 рр. захищали чинного тоді президента, як зараз, коли його поливали брудом всі, кому не лінь, в т.ч. і теперішній президент? я щось такого не пригадую, нагадаєте? а якщо нагадати не можете (немає що нагадувати), то і за чинного немає особливих підстав вписуватися. негарно якось виходить.
Найдите, где я о нём грубо высказывался. И в "17-18 рр." Порошенко так не ругали.
я не запитував (і не стверджував), чи ви "высказывались". я запитував, чи ви заступалися, як заступаєтеся зараз, коли хтось інший "грубо высказывался"? чи не розумієте різнниці? чи то така спроба зїхати? і таки порошенка тоді чмирили всі кому не лінь. і навіть чинний.
Дюрі-бачі написав:Я ще 2 роки тому писав і досі так вважаю: повернення буде залежати виключно від 2 факторів: 1. Безпеки: наскільки впевнені, що війна не повториться. 2. Економічного стану: скільки будуть платити.
В первую очередь от сроков пребывания "там". Чем больше, тем больше люди там освоятся и тем менее вероятно их возвращение.
до чого тут розмови про повернення чи ні, станом на зараз "наш будинок палає", хто буде повертатись в палаючий будинок? є такі, але з кожним місяцем їх все меньше
балачки про повернення -це як про світле майбутне, сперше треба загосити вогонь
вчора виклав відео екс-міністра закордонних справ рф Козирева, на гілці нуль реакції, взагалі тут 1-2 людини з ким можна обговорювати-решта останній рік тільки взаємні звинувачення,критика Зе.
головна теза від дипломата: "путіну мир не потрібен, взагалі" "мир потрібен (поки що) Трампу (тому що обіцяв принести мир) щоб отримати "мир" Трампу доведеться щось зробити для путіна (зняти санкції, припинити поставки зброї Україні ) -отримавши це путін зробить @переміріє, а через деякий час почнуться провокації-все це ми бачили після Мінська-2 (ОБСЕ отримувало інфу, що важке озброєння знов повернули ближче 15км до лінії, ті звертаються до Захарченко-відповідь -йдіть перевірте(за ніч знов відвели) і так без кінця -чи потрібна путіну вся Україна, реально НІ (а якщо буде можливість то і Молдову давайте), для чого це? для отримання власної поваги
а это зачем? чтобы боялись... кого боятся тот и главней .
після того як "мирний план Трампа" failed, у нього буде два шляхи: вимістити злість і образу (яку завдасть йому путін) на путіна (дати Україні зброї і зняти всі обмеження на використання ракет), або на Україну (припинити допомогу, або зробити її сімволічною (гуманітарка і таке інше), якщо він вибере двугий шлях(шлях поразки), то згодом він буде тиснути на керівництво України (що підписали мир на будь-яких умовах), і об"явить, що цю проблему закрито (тобто зароє голову в пісок). путін "мирний договір" підписувати не буде, якщо і підпише то "перемириє", чи розуміють це в "команді" Трампа? (до речі,
Трамп вирішив не брати у свою адміністрацію Помпео та Гейлі, які підтримують Україну
) станом на сьогодні команда в процесі створення, яка вона буде по відношенню до України (припускаю, що "ніяка").
ЛАД написав:И в "17-18 рр." Порошенко так не ругали.
Так якщо не ругали за бізнес на крові, за Рошен у Ліпецьку, заводік у Криму. За вугілля з ПАР. Шо там ще, за Свинарчуків, ну і там усілякі брата вбив, та інші Ротердам+.