Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1109011091110921109311094 ... 14483>
Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2024 22:48

detroytred написав:
  budivelnik написав:То чи може його вкурвлювати позиція військового мирного часу/военпенса військового часу?

Позиція про що?
Ти не вінегрєть та не узагальнюй, а конкретизуй.
Ота пенсія ніяким боком не накладає додаткових зобов'язань. Вона виключно за минуле. І виключно відповідно за вслужбу саме в мирний час.
Я що хіба не те саме написав?
війна ж на мене також не накладає НІЯКИХ додаткових зобовязань...
Просто в мене клепки більше і я в стані зрозуміти що Я ЗОБОВЯЗАНИЙ допомагати зверху того що зобовязаний по закону.
Ба більше
Я навіть не вимагаю ні обовязкового виходу на кордони 1991 , ні обовязкового виходу на кордони 2014 - я просто ДОПОМАГАЮ
чітко усвідомлюючи що чим більше допоможу - тим вища ймовірність того що умови ПЕРЕМОГИ будуть кращими...

А такі як ти - їх багато
чого варто - я вам нічого не должен
я не лох мне 40 лет

це ж твоє відображення...вибач, не тільки твоє , ще й лада.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2024 22:54

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Контракт підписується з державою...
Держава — це універсальна політична форма організації суспільства, яка забезпечує захист і узгодження індивідуальних, групових та загальносуспільних інтересів за допомогою права на певній території.
Можна звичайно показати свою тупість ще сильніше...
От тільки
Я, (прізвище, ім'я та по батькові), вступаю на військову службу і урочисто клянусь народу України завжди бути вірним і відданим йому, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази командирів, неухильно дотримуватись Конституції і законів України, зберігати державну і військову таємницю.

Як в тебе виходить
Клянешся - мені
а гроші отримуєш не від мене ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2024 23:04

detroytred
приведи мені приклади коли
Клянуться народу( мені)
а гроші отримують не від мого представника(уряд - навіть назва партії СЛУГА НАРОДУ)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2024 23:08

Вдруге -- поглянь хто від імені народу України має право заявляти, робити, представляти.
detroytred

Заблокований
Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2024 23:09

budivelnik
Тоді респект і повага. На своєму місці. Беззаперечно :!:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2024 23:16

detroytred
Простий приклад
Хто платить продавцю в магазині
а - власник магазину
б - покупець

Я думаю що відповідь однозначна
Власник магазину це передаточна ланка(не більше і не менше) грошей зароблених продавцем від покупця...

Тепер питання для совків
Хто платить військовому
а - держава
б - начфін
в - населення...

Якщо в першому випадку все просто і всі погодились що платить населення..
то виявляється воєнпенс має ІНШУ економічну теорію...

А може він має цю єресь тільки тому що ЧИНОВНИКИ ДУМАЮТЬ що їм платить НАЧАЛЬНИК а не населення
і тому начальнику лижуть дупу, а населенню виставляють фігвами

Звідси висновок
поки будь-який чиновник не зрозуміє що він НАЙНЯТИЙ працівник роботу якого ОПЛАЧУЄ населення - до того час порядку не буде і постійно буде зявлятись море інвалідів прокурорів які отримали травму на робочому дивані разом з секретаркою
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2024 23:26

Простий приклад інший: ти, як начебто народ кажеш одне, а твій, як ти кажеш, представник - уряд, каже інше.
*Механізм економічного бронювання не має підтримки у військових – міністр*
https://glavcom.ua/economics/finances/m ... e_vignette

І всл функціонують саме так, як каже на момент держава -- її представники. Всл має справу не з тобою, а з державою. Законами держави.
Закони України, а не чудили будівельника.
Закони держави Україна.

А твої хатєлки, конкретно будівельника, можуть лише співпадати з Законами держави Україна, з народом України.
Ти лише частинка народу України. В якої щось може співпадати або не співпадати з цілим народом України.
detroytred

Заблокований
Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 лис, 2024 01:17

Faceless написав:
ЛАД написав:Faceless
К нашему разговору последний вопрос.
Что вы считаете опаснее и вреднее для человечества - диктатуру в какой-то отдельно взятой стране или всеобщую ядерную войну?
Я вже відповідав на це. Це маніпулятивне питання і воно насправді не стоїть і не стояло. Бо задають подібні питання якраз з метою виправдання диктатури, лякаючи вигаданими страшилками.
А правда в тому, що "загальна ядерна війна" можлива саме через існування окремих диктатур
Манипуляция у вас.
Войны велись на протяжении всей истории и далеко не всегда диктатурами. И чаще всего не диктатурами. Порой вполне себе демократическими государствами.
Угроза ядерной войны вполне реальна и возможна даже без диктатур. И никаких "вигаданих страшилок", а вполне реальные. И существует безотносительно к нашей войне. И какая связь между опасностью ядерной войны и оправданием диктатуры не понятно. Если диктатура угрожает ядерной войной, то, по-моему, это не оправдывает её, а, наоборот, добавляет сильное обвинение в её адрес.
От ответа вы уклонились.

Faceless написав:
ЛАД написав:Войну в Чечне можно назвать гражданской с большой натяжкой. Это, скорее, "умиротворение непокорной провинции" или даже завоевание непокорного государства.

Якщо виходити з того, що Ічкерія таки стала незалежною державою, тоді так - війна була не громадянська, а загарбницька.
Якщо виходити з точки зору, що це "непокірна провінція", яка оголосила про суверенітет, провела парламентські вибори, вибрала президента Дудаєва, тобто мала сформоване політичне підґрунтя своєї боротьби- це громадянська війна. Ну можете вибрати, що вам більше підходить

Мне больше подходит моя формулировка.
Если бы в 1991 не состоялся "мирный развод", а Украина решила бы отделиться без согласия остальных республик (практически РФ и Казахстана) и началась война за независимость, вы бы назвали это "гражданской войной"?
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 28 лис, 2024 01:42

detroytred написав:_hunter
Мають. Пряме. Підпорядковуються Командувачу Сухопутних військ. Правда, паралельно ще й Міністерству Оборони.

Інша справа, що варта виставляється на закритий і зданий під охорону об'єкт. Виставляються чатові. На пости.
Рота охорони при ТЦК доволі розмитий в цьому плані підрозділ.
Наврядчи отой всл був чатовим і була варта. Бо варта - це і начварти. Якого чатовий викликає в разі нападу на нього чи охороняємий об'єкт. Вже мав би прибігти за отой час з приміщення.

Там більше підходить порядок застосування зброї просто всл.

Рота, чатові, варта... Чого вони тоді не на фронті а хапають людей на вулицях?
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 лис, 2024 01:43

prodigy написав:........
русні вистачить запасів зброї на 2 роки, запасів грошей на 1,5роки (але якщо темпи зубожіння будуть наростати, то все прискориться, може вистачить на 7-8 місяців
А новую зброю они не делают?
А нефть и газ они продавать перестали? И зерно?
Вот не знаю, как у них сегодня обстоят дела с продажей оружия.
-доки платять пенсії і послуги ЖКХ виконуються -росіяне будуть терпіти до останнього

-проблеми з ЖКХ (інвестиції в апгрейд старих радянських водопроводів/каналізацій/котелен з 2017-2023 склали 1трн руб. щоб уникнути повного колапсу ЖКХ до 2030р потрібно 14трлн рублів
У нас нет проблемы с износом ЖКХ? Мы сделали полный "апгрейд старих радянських водопроводів/каналізацій/котелен"?
Вроде, нет.
Тем не менее, наши коммунальщики умудряются поддерживать работоспособность системы даже в условиях войны, при обстрелах и разрушениях.
На пенсии они деньги как-нибудь найдут, в крайнем случае, напечатают. При печати возможна (и будет) инфляция, но это они как-нибудь переживут. Как и мы переживаем.
-рубль вже 114 до долара (120 до евро) після того США заподіяли санкції проти Газпромбанку, це головний банк по розрахункам за газ.
Курс ЦБ на 28.11 - 108,0104, на форексе закрытие - 104.991, к евро - 110.983. Максимум сегодня был 110 и 116, соответственно. Данные по форексу отсюда - https://www.profinance.ru/_quote_show_/java/, по ЦБ с сайта ЦБ.
-Челябінск бастує, це початок
Научитесь давать ссылки.
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 28 лис, 2024 02:56, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1109011091110921109311094 ... 14483>
Форум:
+ Додати
    тему