Готуємося до найгіршого, сподіваємося на краще

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
  #<1 ... 9899100101102 ... 126>
Повідомлення Додано: Сер 04 гру, 2024 00:19

Hotab я тебе больше скажу, в ноябре искал станцию дельта-2 (я кидал фото), обзванивал интернет магазины. Цены были 34-30кгрн. Сегодня позвонили со Львова 20кгрн новая в коробке.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 04 гру, 2024 00:20, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 04 гру, 2024 00:19

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:Wirująświatła

Ну в Киеве хоть метро есть и то ночью оно закрыто.

Я якось їхав вранці (ну не першою, звичайною) так з коріматами і дитячими ліжками були. Може таки вночі відкривають якщо тривога?

Мене здивувало , що (короткий чекінг, детально не перевіряв, наявність не прозвонював) ні ціни на автономне живлення, ні наявність на сайтах не змінились після оцих останніх атак, які викликали блекаути. Мабуть таки платоспроможні вже купили, а у кого нема можливості - ті вже не куплять.

Я думаю що після літніх відключень вже понавозили, прибули замовлення, завалили склади.
На Алі акуми з літа продавали по передзамовленню з очікуванням в пару місяців, от якраз в жовтні-листопаді довезли всі замовлення зроблені влітку
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 04 гру, 2024 00:25

Faceless з цими літніми замовленнями з Китаю взагалі кумедно вийшло. В моєму будинку кілька чоловік ще чекає свої літні замовлення, а вони по фінішу виходять на 5-10% дорожче ніж взяти зараз в наявності в Україні.
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 04 гру, 2024 00:34

Faceless написав:Я думаю що після літніх відключень вже понавозили, прибули замовлення, завалили склади.
эпицентр продает павербанки в рассрочку (не в кредит) на 24 месяца. Делите цену на 24 и совсем копейки выходит, плитка шоколада. Вот это нагребли. налетай не скупись... :D
Зображення
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 04 гру, 2024 00:41, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 04 гру, 2024 00:41

Wirująświatła чьот мені здається, що цієї зими це ще не все.
Хвала що швидко відновлюють (перший день було спочатку 6 годин в першій половині дня, потім 4 ще, а зараз (сьогодні) заявили 3 вранці, і 1 ввечері, але обидва рази не вимикали (через дорогу правда бачив що вимикали). На завтра досі не прислали оновлення графіка. А в старому нема вимикань.

Проте на мою думку оці швидкі відновлення енергопостачання - це не про відновлення розбитого обладнання, а про перемаршрутизацію і перерозподіл через вціліле. І цей запас не вічний.
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 04 гру, 2024 00:43

Hotab от затяжных блэкаутов павербанки не спасут. Особенно если отопление электро. Нужна вебаста + генератор. Даже ты свою систему за сутки высадишь, а дальше что? Генератор видел инверторный 2квт в пластиковом корпусе, работает не громче скутера. Чтоб нервный сосед с ножом потом не бегал.
https://www.youtube.com/shorts/j2-lc3V9 ... ture=share
там комменты тоже интересные
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 04 гру, 2024 01:49

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Wirująświatła написав:
  Faceless написав:Я думаю що після літніх відключень вже понавозили, прибули замовлення, завалили склади.
эпицентр продает павербанки в рассрочку (не в кредит) на 24 месяца. Делите цену на 24 и совсем копейки выходит, плитка шоколада. Вот это нагребли. налетай не скупись... :D
Зображення
Це який відчай має бути продавати товар дешевше 1500 грн у розстрочку на два роки.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 04 гру, 2024 01:58

Wirująświatła написав:
  Игорь Алексеевич написав:У разі пусків буде оголошено повітряну тривогу, не ігноруйте!!!
прикольно другое. прошлой зимой в Ирпене были пункты незламности - большие палатки в парках с буржуйкой и генератором. В этом году их нет... Неужели думают как-то прорватся через зимние блэкауты? Или деньги закончились? Или отношение к людям изменилось (типа замёрзнете - ваши проблемы, надо было выехать , чем раньше думали). Как с этим в ваших городах? Ну в Киеве хоть метро есть и то ночью оно закрыто.

У вас сейчас отключают свет?
В Харькове пока нет. Отопление пока тоже нормально.
Если так везде, то пока нет смысла в пунктах незламности. При необходимости поставить их можно будет быстро. Или открыть в школах и т.п. (у нас таких было много).

Hotab я тебе больше скажу, в ноябре искал станцию дельта-2 (я кидал фото), обзванивал интернет магазины. Цены были 34-30кгрн. Сегодня позвонили со Львова 20кгрн новая в коробке
Чёрная пятница. :)
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 04 гру, 2024 02:04

Hotab написав:Wirująświatła чьот мені здається, що цієї зими це ще не все.
Хвала що швидко відновлюють (перший день було спочатку 6 годин в першій половині дня, потім 4 ще, а зараз (сьогодні) заявили 3 вранці, і 1 ввечері, але обидва рази не вимикали (через дорогу правда бачив що вимикали). На завтра досі не прислали оновлення графіка. А в старому нема вимикань.

Проте на мою думку оці швидкі відновлення енергопостачання - це не про відновлення розбитого обладнання, а про перемаршрутизацію і перерозподіл через вціліле. І цей запас не вічний.
Думаю, и то, и другое. Пропорции могут меняться в зависимости от того, что и насколько сильно повреждено.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 04 гру, 2024 02:13

Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:
  Wirująświatła написав:
  Игорь Алексеевич написав:У разі пусків буде оголошено повітряну тривогу, не ігноруйте!!!
прикольно другое. прошлой зимой в Ирпене были пункты незламности - большие палатки в парках с буржуйкой и генератором. В этом году их нет... Неужели думают как-то прорватся через зимние блэкауты? Или деньги закончились? Или отношение к людям изменилось (типа замёрзнете - ваши проблемы, надо было выехать , чем раньше думали). Как с этим в ваших городах? Ну в Киеве хоть метро есть и то ночью оно закрыто.

У вас сейчас отключают свет?
В Харькове пока нет. Отопление пока тоже нормально.
Если так везде, то пока нет смысла в пунктах незламности. При необходимости поставить их можно будет быстро. Или открыть в школах и т.п. (у нас таких было много).
І в Києві і в області вимикають майже щодня з 18 листопада десь
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 9899100101102 ... 126>
Форум:
+ Додати