|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 15 гру, 2024 13:33
Дюрі-бачі написав:BIGor А толку. Я теж хочу купити віллу в Маямі і одружитись на Еммі Вотсон. Але бажання - це одне, а можливості - зовсім інше.
Скоріш всього будуть затягувати гайки + кнут, як з паспортами і правами, але от хз як далі, це тільки озлоблює людей. Може будуть забирати майно, але впринципі то у багатьох і майна нема + це озлобить ресурс і сім'ї ресурсу і на наступних виборах узурпатор пролетить.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1444 раз.
- Подякували: 1851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 гру, 2024 13:41
Дюрі-бачі написав:BIGor А толку. Я теж хочу купити віллу в Маямі і одружитись на Еммі Вотсон. Але бажання - це одне, а можливості - зовсім інше. ИМХО максимум - це сподіватись, що повернуться туніядці, коли перестануть платити допомогу. Або як Сирійцям будуть платити, щоб їхали...
а працелюбні закарпатці знову поїдуть на будівництва Європи 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 763 раз.
- Подякували: 1619 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 15 гру, 2024 13:43
Дюрі-бачі написав:BIGor А толку. Я теж хочу купити віллу в Маямі і одружитись на Еммі Вотсон. Але бажання - це одне, а можливості - зовсім інше. ИМХО максимум - це сподіватись, що повернуться туніядці, коли перестануть платити допомогу.
Цікава тема. На сьогодні немає однозначної відповіді. На повернення вплине наявність чи відсутність війни. Це перше місце.Друге місце: наявність чи відсутність дармових виплат грошей, які падають з неба. Якщо це відмінять - то мінімум 50% або й більше повернуться. Ну простий приклад про Фінляндію, яка тут згадувалася: - родина батько+мати+троє дітей, з яких великій "дитині" вже 24 роки (виїхав в перший місяць війни як студент). Разом отримують щомісяця гроші в сумі 5х300= 1500 євро.- квартиру 3 к НОВЕНЬКУ в НОВЕНЬКОМУ будинку в вмісті в 100 км від Хельсінки отримали безкоштовно і за комуналку платять аж 0 (нуль) євро. - батько - моряк - зараз в рейсі - взагалі матрос - отримує приблизно 1500 євро на місяць (+безкоштовне годування). - син - лобуряка - працює в супермаркеті на касі (мову не знає, але там і не треба). Не признається, скільки грошей отримує. Але Гугл знає все: Alan vähimmäistuntipalkka on 9,35 €/h vuonna 2023 ja 9,61 €/h vuonna 2024. Припустимо має 35 робочих годин на тиждень або отримує десь мінімум 1345 євро на місяць. - автівка з України - Мазда 6. От при якій умові вони повернуться в Херсон?
-
akurt
-
-
- Подякував: 3974 раз.
- Подякували: 1429 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Нед 15 гру, 2024 13:53
BIGor написав:Скоріш всього будуть затягувати гайки + кнут, як з паспортами і правами, але от хз як далі, це тільки озлоблює людей. Може будуть забирати майно, але впринципі то у багатьох і майна нема + це озлобить ресурс і сім'ї ресурсу і на наступних виборах узурпатор пролетить.
Гадаю, недооцінюєте кмітливість наполегливість, дотепність, догадливість, вигадливість, тямовитість та розумність наших людей. Придумають таке, що ніякі Меркелі, Макрони, Шрьодери, Гетманцеви та Стармери не придумують і ніколи і не здогадаються... "А что так можно было?" (знаменитий мем)
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Нед 15 гру, 2024 14:13
BIGor написав: M-Audio написав:Якщо вірити самим німцям, то 80% таки "сидять" на допомозі.
А є якісь пруфи про 80%? І це працездатні? Чи пораховані з вагітними жінками, старими і немовлятами?
Звиняйте, немає. З пам'яті само виринуло. Також не можу пригадати, чи малось на увазі працездатних, чи взагалі. Однак пам'ятаю таку ще складову: у Німеччині пенсійний вік вищче, ніж в Україні, особливо для жінок. Тож деякі українські пенсіонерки по приїзді раптом знову опинилися в категорії працездатних.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 630 раз.
- Подякували: 495 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 15 гру, 2024 14:17
Дюрі-бачі написав:В кума теж досі проблеми із німецькими банками: ... Ще й Револют і Вайз заблокували рахунки...
А ці чому? Ну, Револют ще розумію, але Вайз 
-
M-Audio
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 15 гру, 2024 14:22
Shaman написав:якщо за логікою, то маємо почути байку, як дрюкають за незаконно отриману допомогу. бо при призначенні допомоги дивляться й залишки, й з залишками кілька сотень тисяч євро допомогу по ідеї не мають призначити...
Якщо при поданні заявки вказав наявну суму, а допомогу все одно призначили, то вже не його провина.
-
M-Audio
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 15 гру, 2024 14:27
M-Audio написав: Shaman написав:якщо за логікою, то маємо почути байку, як дрюкають за незаконно отриману допомогу. бо при призначенні допомоги дивляться й залишки, й з залишками кілька сотень тисяч євро допомогу по ідеї не мають призначити...
Якщо при поданні заявки вказав наявну суму, а допомогу все одно призначили, то вже не його провина.
так, але щось мені підказує, що сума з'явилася пізніше - саме тоді й почалися проблеми. а для допомоги здається навіть дороге авто не можна мати (хоча можу помилятися, допомогу не отримував, всі знання в теорії  )
-
Shaman
-
-
- Подякував: 763 раз.
- Подякували: 1619 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 15 гру, 2024 16:08
Додаток до мого допису вище про те хто та як буде повертатися на прикладі Фінляндії. Еміграція, заробітчанствоЗараз говорив з 24-х річним легінем - працює в супермаркеті в місті в 100 км від Хельсінки: - супермаркет - касир - режим роботи: 4 дня через 4 дня (фактично "день через день" щоби було зрозуміло). Наприклад, в грудні 2024 - 15 робочих днів. Ще 15 днів спить на канапі, бо рахується - гріх сказати - студентом одного з університетів в Україні. - зміна 12 годин. - оплата - мінімалка - досвіду немає - 9,61 євро за годину. - разом брутто: 15х12х9,61=1729,8 євро; - податок для всіх однаковий - 35%. - прибуток нетто: 1729,8-1729,8х0,35= 1124,37 євро на місяць.Нагадаю: нову квартиру від Уряду Фінляндії отримали безкоштовно, в квартиру отримали все безкоштовно до простирадла та рушників, комуналка безкоштовно. Авто Мазда 6 привезли з України.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Нед 15 гру, 2024 16:11
akurt написав:Додаток до мого допису вище про те хто та як буде повертатися на прикладі Фінляндії. Еміграція, заробітчанствоЗараз говорив з 24-х річним легінем - працює в супермаркеті в місті в 100 км від Хельсінки: - супермаркет - касир - режим роботи: 4 дня через 4 дня (фактично "день через день" щоби було зрозуміло). Наприклад, в грудні 2024 - 15 робочих днів. Ще 15 днів спить на канапі, бо рахується - гріх сказати - студентом одного з університетів в Україні. - зміна 12 годин. - оплата - мінімалка - досвіду немає - 9,61 євро за годину. - разом брутто: 15х12х9,61=1729,8 євро; - податок для всіх однаковий - 35%. - прибуток нетто: 1729,8-1729,8х0,35= 1124,37 євро на місяць.Нагадаю: нову квартиру від Уряду Фінляндії отримали безкоштовно, в квартиру отримали все безкоштовно до простирадла та рушників, комуналка безкоштовно. Авто Мазда 6 привезли з України. Точно повернеться...
Уявімо, з рівняння прибрали безкоштовну комуналку і квартиру. Що він зі своєю 1124.37 євро там робитиме? Може, якесь соціяльне житло і знайде, і харчування з фудбанків і допомоги нужденним. Не думаю, що така халява надовго
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8224 раз.
-
-
Профіль
-
-