Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
"Больше людей, рассматривающих недвижимость как разумную инвестицию" Идеальная инвестиция, особенно если учитывать что гривна девальвирует
Жодного коментаря до статті. Ось така цікавість до нерухомості під час війни у пересічних
цікавість є, тільки за кордоном, вкладати майже останні гроші у нерухомість -це дурість у переселенців у 98% накопичень немає от слова взагалі (я кажу про звичайних людей з Херсонської і Миколаївської області (Снігирівський район, також населені пункти набрижені до Херсону), родини наймають 1 кімнату у двухкімнатній хрущебі (ціна від 3 до 4,5к),і навіть таки суми для ниж великі (бо жінка не працює -двоє діточок 2міс і 5 років, чоловікпрацює десь за 10к), тобто родина на грані бідності і таких родин я знаю 6-7. А їх у десятки разів більше. Тому такі статті недоречні і на попит вони не впливають. Ще один знайомий (з лівого берега дніпра Херсонської області, рік тому відкрив магазин(продуктовий), квартиру наймає, про купівлю каже-недоречно.
Бетон написав:тут есть люди, кто реально вложился в S&P500 или другие ФБ? вы вот прежде чем советовать сами это делали? выводили деньги через Wise? вам уже блокировал недо говно вайз счёт? нет?
А чи ж не перегрітий той SP? 🤔
Як і нерухомість в Україні -- поки неясно буде ната чи не буде нати... Буде масована епічна втеча при відкритті кордонів -- чи не буде? 🤔
От з графіків є відчуття, що страшно далеке те SP від “трудового народу”:
Не до добра це. Не до добра. 🤔
Ще й Адам Сміт тут довго пророчив, давно, що от-от вже має бути циклічний обвал, я його чомусь досі й не сталось...
А ще дивує, що бадьорі експонент.зростальні графіки десятиліть існування SP -- чомусь роблять без щорічної корекції на інфляцію (а краще щомісячної). Взагалі не розумію сенс таких графіків, крім як вимикати мозок глядачам і заманювати. Я навіть свої зарплати-заощадження за значно скромніший період цього століття -- і то коригую на інфляції за увесь період...
Bobua написав:Як і нерухомість в Україні -- поки неясно буде ната чи не буде нати...
на оптимістах тримається країна люди ще про нату згадують. я в шоці але епічна втеча не зіб'є ціни по перше вона буде дозована, не всім одразу дозволять залищити вільну країну вільних людей по-друге низький попит не дасть того рівня цін, який дозволить придбати щось мінімально еквівалетне в ЄС, будуть просто заколочувати вікна
Bobua Може бути і перегрітим ринок акцій і при кризі впаде. А може й ні, бо американці навчилися трохи нівелювати такі кризи друкуючи мільярди новесеньких доларів, які потім треба кудись дівати. І за американською традицією вони йдуть на фондовий ринок. Але при цьому дійсно сам долар втрачає в ціні і вже не є таким же засобом збереження капіталу, яким він був у 90-х чи 00-х, наприклад. За останні 5 років інфляція долара склала 20%. Вже нічого в цьому світі нема стабільного)) Золото також за останні роки так піднялося, що має бути якась корекція, тому стрьомно туди вкладати. Глянув історичний графік срібла, то там у 80-му році воно виросло у 6 раз, а потім упало різко і 20 років був боковик. Останній пік був у 2011 рокі і хто зна, коли його буде подолано. Пам'ятаю був на форумі чувак, саме на цій гілці, вже забув нік його, то він дуже рекомендував скуповувати срібло десь у 2019 років, навіть лом (ложки, виделки, тарілки і тп) Частково був правим, срібло через рік виросло у пітора рази, але у 2020 рокі росло все підряд і набагато більшими темпами.